עבור לתוכן

סקר / דיון - קהילה קולית , כנסו לעוד מידע !

האם אתם מעוניינים בקהילה קולית? 1,876 הצבעות

1. 1. האם אתם מעוניינים בקהילה קולית?

• כן (בתוכנת הדיבור Ventrilo)
    • כן (בתוכנת הדיבור Teamspeak)
    • לא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אוקי,שלום לכם קהילת HWzone,או לפחות כל מי שנכנס לפה.

אז בואו נתחיל בהסבר קטן ,מה בעצם אני רוצה ממכם?

חברי הפורום דנו מס' פעמים על השאלה הבאה : "למה אין לHWzone שרת קולי (Ventrilo ,Teamspeak וכדומה) שבו הם יוכלו לדבר בשעות הפנאי ,לשחק בו במשחקי רשת ובכלל לדבר ולהכיר אחד את השני?"

אז התשובה היא כמובן : אף אחד לא הרים את הכפפה בכדי להקים דבר כזה.

ופה נכנס הדיון הזה ..

לדעתי צריך דבר כזה קהילה קולית

או במילים אחרות ,שרת בתוכנה מסויימת שנוכל להפגש שם ולדבר ולהכיר אחד את השני.

כחלק מהשרת הקולי שלנו נוכל להקים חדרים לכל משחקי הרשת ולכל המטרות והכוונות

כגון :

משחקי רשת ,חדר רדיו,חדר מוזיקה,לובי וכו'.

אז מה הן האפשרויות שלנו? מס' תוכנות עומדות לרשותינו:

התוכנה הראשונה :

Ventrilo

Ventrilo.png

Ventrillo.jpg

הסבר על התוכנה באנגלית : http://en.wikipedia.org/wiki/Ventrilo

התוכנה השניה :

Teamspeak

TeamSpeak_Logo.png

Teamspeak2.jpg

הסבר על התוכנה באנגלית : http://en.wikipedia.org/wiki/Teamspeak

אני אישית מעדיף ונטרילו,כי יש לי שרת שם שיעמוד לרשותינו

חשוב לציין שזה שרת שקיים 4 שנים והוא רק לחברי V.I.P. ,אני אוכל לסדר לכם גישות VIP לשם רק אם תוכיחו את עצמכם כי זה ונטרילו מאוד קפדני.

מה צריכים כדי לדבר איתנו?

את התוכנה עצמה ומיקרופון פשוט.

זהו :)

אז הצביעו והשפיעו. :silly:

פורסם

זה לא נרשם במקרה בהשפעה ההודעה שלי היום (שנעלו אותה ואמרו שאני חייב לשלוח בפרטי לצוות האתר :pissed:)? :smile1:

בכל מקרה, זה נראה לי מצויין שיהיה דבר כזה או מדור האתר של כל משחקי האון ליין (סרברים שחברי הפורום משחקים בהם), וגם שרתי TS.

פורסם
  • מחבר

זה לא נרשם במקרה בהשפעה ההודעה שלי היום (שנעלו אותה ואמרו שאני חייב לשלוח בפרטי לצוות האתר :pissed:)? :smile1:

בכל מקרה, זה נראה לי מצויין שיהיה דבר כזה או מדור האתר של כל משחקי האון ליין (סרברים שחברי הפורום משחקים בהם), וגם שרתי TS.

אממ תאמת לא :-[.

זה סקר ציבורי לא בטוח שינעלו לי.

פורסם

נשמע נחמד

אבל לא כדאי להשקיע בזה יותר מדי כי אני לא רואה שזה יצליח לאורך זמן, בחודשים הראשונים זה יהיה מפוצץ נובים ואח"כ אף אחד כבר לא יהיה שם

פורסם

אם ירצו, זה יצליח. זה תלוי רק במי שיצטרף. אם יצרפו נובים וכל אחד שרק נרשם לפורום, כנראה שלא יצליח לכל כך הרבה זמן, אבל אם אלה יהיו המשתמשים שכבר די הרבה זמן נמצאים כאן ודי פעילים בפורומים, אני בטוח שזה יצליח.

סה"כ רעיון נחמד. יש לי רק הערה אחת.

חשוב לציין שזה שרת שקיים 4 שנים והוא רק לחברי V.I.P. ,אני אוכל לסדר לכם גישות VIP לשם רק אם תוכיחו את עצמכם כי זה ונטרילו מאוד קפדני.

לא עדיף לפתוח שרת חדש רק לHW ולא להשתמש בשרתים אחרים?

פורסם

זה לא יעבוד. לא נראה לי שאנשים פה ממש רוצים להכיר אחד את השני מעבר להתכתבות בפורום.

פורסם
  • מחבר

אם ירצו, זה יצליח. זה תלוי רק במי שיצטרף. אם יצרפו נובים וכל אחד שרק נרשם לפורום, כנראה שלא יצליח לכל כך הרבה זמן, אבל אם אלה יהיו המשתמשים שכבר די הרבה זמן נמצאים כאן ודי פעילים בפורומים, אני בטוח שזה יצליח.

סה"כ רעיון נחמד. יש לי רק הערה אחת.לא עדיף לפתוח שרת חדש רק לHW ולא להשתמש בשרתים אחרים?

ההפך,שרת איכותי של VIP רק יתן יותר לאיכות,וחוצמזה זה עם משתמשים,ברגע שמישהו רוצה להכנס לקהילה עושים לו משתמש,עושה בעיות?מוחקים.

בלי וויכוחים מיותרים :).

בואו ננסה נראה אם יצליח

פורסם

אני מסכים איתך, תביא לנו אייפי של שרת ואז ניכנס, תבקש מאחד המנהלים מפה שיישים לך את התראד כסטיקי.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך' date=' תביא לנו אייפי של שרת ואז ניכנס, תבקש מאחד המנהלים מפה שיישים לך את התראד כסטיקי.

[/quote']

שקודם יצביעו ונראה מה יהיה בכייף P: אני יעשה מדריכים וכל זה בכייף ;D ;D

מאיזה אדמינים אפשר לבקש?

פורסם
  • מחבר

הקפצה,אופ! ;D

לפי מה שאני רואה בנתיים יש:

כן (בתוכנת הדיבור Ventrilo) - 10 קולות

כן (בתוכנת הדיבור Teamspeak) - 2 קולות

לא - 5 קולות

אוקי,אז אני אדבר עם בעלי ונטרילו הVIP ובקרוב יפתח פה דיון שיהיה על סטיקי עם הסברים על הונטרילו וכל מה שאתם צריכים לדעת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים