עבור לתוכן

שאלה לגבי ממלזי"ם

Featured Replies

פורסם

הדרך היחידה שלכם להפסיק לקבל דוחות ולפחד מדוחות היא פשוט ליסוע יותר לאט, אני אחרי כל הדוחות שקיבלתי לא עובר את ה100 כמעט בשום מקום.

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב תשמע 160 קמ"ש בכביש 1 לנהג שרק לפני חודש נגמר לו המלווה.. קצת יותר מאזהרה זה סוף הקריירה

אני מאמין שאם צולמתי ידרשו ממני לעשות טסט חוזר משמע עוד 26 שיעורים + תיאוריה + 1500 שקל קנס שממש ממש אין לי

פורסם

כפי שנאמר, לממל"ז אין יכולת לצלם, השוטר חייב לעצור את פורע החוק ולתת לו דו"ח במקום.

מה שכן יש, יש ניידות מוסוות עם רדארים ניידים ומצלמה. הפעולה שלהן דומה למצלמות הנייחות.

הניידת יושבת בצד הכביש (בד"כ הונדה אקורד), וכאשר עוברים אותה, רואים כאילו מספר הרישוי "נפל" על הכביש.

שם מסתתרת המצלמה.

המכשיר מצלם אתכם, ודו"ח נשלח אליכם הביתה.

עוד אזהרה קטנה - השוטרים החליטו להטפל לכביש 6 בשבועות האחרונים.

עומדים עם מצלמה ניידת מאחורי הגשרים ומצלמים את הממהרים.

לא רק שהם מצלמים את הממהרים, הם מצלמים ממהירויות נמוכות יחסית.

לפני שבוע שלחו לי דו"ח על נסיעה בכביש במהירות 129 קמ"ש במקום 110.

פורסם

וד"א, כל קריאה של הממל"ז ע"פ חוק מחויבת בהורדה של 5 קמ"ש בגלל אי דיוק של המכשירים האלה.

ככה שאם תפסו אותכם (ראול זה אלייך) על 129, שזה 19 מעל - חובה על השוטר להוריד 5 קמ"ש מזה..

אז או שהייתה על 134 וקיבלת על 129 או שנדפקת וחתמת על דו"ח של 129 בלי להוריד את ה 5 קמ"ש פחות שמגיעים לך....

אני ניצלתי משלילה במקום בזכות זה..

כביש הערבה, 132 קמ"ש, שזה 42 קמ"ש מעל למותר, הקריאה בממל"ז הייתה 137... אם הייתי מקבל דוח על 45+ מעל למותר היו לוקחים לי את הרישיון במקום.

עוד דבר, חובה שיהיו שני שוטרים בזמן שהוא נותן דו"ח. אחד זה עילה לביטל הדוח.

פורסם

עוד דבר' date=' חובה שיהיו שני שוטרים בזמן שהוא נותן דו"ח. אחד זה עילה לביטל הדוח.

[/quote']

:o

מאיפה המידע הזה? אני אף פעם לא שמעתי על זה, ואם זה נכון ... לפחות 2 דוחות יכלתי לבטל

כביש הערבה' date=' 132 קמ"ש, שזה 42 קמ"ש מעל למותר, הקריאה בממל"ז הייתה 137... אם הייתי מקבל דוח על 45+ מעל למותר היו לוקחים לי את הרישיון במקום.

[/quote']

היה לי קטע דומה בערבה, חצי שעה בערך מאילת , במכשיר היה 130+ והוא רשם לי 125 , 750 ש"ח קנס אבל בלי נקודות.

הנביילה גם החנה את הניידת בין שני תלי עפר, לא היה לי סיכוי לראות אותו.

פורסם

:o

מאיפה המידע הזה? אני אף פעם לא שמעתי על זה, ואם זה נכון ... לפחות 2 דוחות יכלתי לבטל

הייתה תקופה לא קצרה שהשתתפתי בפורום רכב בYnet , ד"א דיברתי רק על דוחות מהירות עם ממל"ז...

היה לי קטע דומה בערבה, חצי שעה בערך מאילת , במכשיר היה 130+ והוא רשם לי 125 , 750 ש"ח קנס אבל בלי נקודות.

הנביילה גם החנה את הניידת בין שני תלי עפר, לא היה לי סיכוי לראות אותו.

חחח גם לי בדיוק ככה! פאקן 20 דקות מיוטבתה - שם תכננו לעצור לנוח...

פורסם

וד"א' date=' כל קריאה של הממל"ז ע"פ חוק מחויבת בהורדה של 5 קמ"ש בגלל אי דיוק של המכשירים האלה.

ככה שאם תפסו אותכם (ראול זה אלייך) על 129, שזה 19 מעל - חובה על השוטר להוריד 5 קמ"ש מזה..

אז או שהייתה על 134 וקיבלת על 129 או שנדפקת וחתמת על דו"ח של 129 בלי להוריד את ה 5 קמ"ש פחות שמגיעים לך....

כביש הערבה, 132 קמ"ש, שזה 42 קמ"ש מעל למותר, הקריאה בממל"ז הייתה 137... אם הייתי מקבל דוח על 45+ מעל למותר היו לוקחים לי את הרישיון במקום.

עוד דבר, חובה שיהיו שני שוטרים בזמן שהוא נותן דו"ח. אחד זה עילה לביטל הדוח.

[/quote']

לא תפסו אותי בעזרת ממל"ז. מכמונת ראדאר ניידת. הדו"ח הגיע לחברה בה אני עובד.

כשראיתי את ההבזק חשבתי שאני כבר אחטוף 750 ש"ח דו"ח, עבור 135 קמ"ש לפחות. לא תיארתי לעצמי שיטרחו בכביש 6 לבזבז צילום בסרט בשביל מהירות כזו נמוכה.

סתם חבל. אני יודע איפה הם מתחבאים, ונוסע הרבה בכביש 6. הפעם פשוט שכחתי.

פורסם

אפשר לקנות RADAR ולשלם עליו פעם אחת. עדיף מאשר לשלם על 2 דוחות ויותר.

פורסם

אני נוהג כבר הרבה שנים והמון קילומטרים מצטברים (כ-350,000 ק"מ), וזה דו"ח המהירות הראשון שחטפתי.

זוג עיניים בד"כ מספיק טוב כדי להמנע מהדברים האלה.

חוצמזה גלאי רדאר טוב עולה מעל 3,000 ש"ח בארץ, והוא גם בכלל לא יעיל כנגד ממל"ז.

פורסם
  • מחבר

זוג עיניים בהחלט מספיק טוב.. אבל לא היה לי תשכל להאט ליד מכוניות חונות למרות שאני בטוח במאה אחוז שזה לא היה הונדה אקורד מכל סוג שהוא

פורסם

הם משכירים רכבים היום , יש להם ניידות סמויות שלהם שזה אקורד, B4 , אוקטביה ועוד כמה. אבל עדין יש גם כאלה שכורים שאי אפשר לזהות.

ראיתי שוטר עם ממל"ז פעם עם איסוזו טנדר... משהו ישן, נותן דוחות בצומת אחיהוד.... אין מצב לזהות כזה דבר..

וראיתי סמויים ב 323, קאיה ריו, מזדה 3, סייריון...

קשה עד בלתי אפשרי לזהות אותם בזמן האחרון..

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שהעניין עם הממל"ז יכול להסתדר על כל אוטו אבל המצלמות moltonova 6f בטח באות טוב רק על מכוניות ספיציפיות

פורסם

יש לי שאלונת קשורה, נגיד מצלמה תופסת אותי מעל המהירות המותרת... מי מקבל את הנקודות? בעל הרכב?

פורסם

יש לי שאלונת קשורה, נגיד מצלמה תופסת אותי מעל המהירות המותרת... מי מקבל את הנקודות? בעל הרכב?

מי שלוקח את הדו"ח.

הדוח נשלך לבעל הרכב - ומי שאומר שהוא נהג מקבל את הדו"ח ואת הנקודות.. אחרת זה ילך למשפט עם בעל הרכב.

פורסם
  • מחבר

המצלמות תופסות אופנועים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים