עבור לתוכן

שאלה לגבי ממלזי"ם

Featured Replies

פורסם

למי שלא יודע למה אני מתכוון.. אני מתכוון לרכבים הסמויים שעומדים בצדי הדרך ורושמים דוחות מהירות..

רציתי לדעת איך כל הדבר הזה עובד.. אם יש שוטר בפנים שרושם לוחית רישוי או שזה מצלמה או שזה מכשיר אוטומטי שלא דורש תפעול ידני והאם זה יכול להיות כל אוטו או שהמשטרה משתמשים רק ברכבים מסויימים?

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי שלא יודע למה אני מתכוון.. אני מתכוון לרכבים הסמויים שעומדים בצדי הדרך ורושמים דוחות מהירות..

רציתי לדעת איך כל הדבר הזה עובד.. אם יש שוטר בפנים שרושם לוחית רישוי או שזה מצלמה או שזה מכשיר אוטומטי שלא דורש תפעול ידני והאם זה יכול להיות כל אוטו או שהמשטרה משתמשים רק ברכבים מסויימים?

יש שוטר בתוך נידת סמויה עם ממל"ז , ברגע שהוא מזהה מישהו שחורג במהירות במידה מסוימת והוא ורואה לנכון לתת לו דוח הוא רודף אחריו. אומר לו לעצור בצד ונותן דוח.

יש לפעמים שהם חונים בצורה כזאת שהם מספיקים לעצור אותך עוד לפני שאתה מתרחק מהם... (שוטר יוצא ומאותת לך לעצור)

המשטרה משתמשת מכל מיני רכבים, היום הם משתמשים ברכיבם שכורים אפילו ככה שכמעט בלתי אפשרי לזהות אותם...

כל התהליך של דוח מהירות מממל"ז הוא ידני ולא אוטמאטי, זה שכיוונו עלייך ממל"ז לא אומר שקיבלת דו"ח. - המצב הזה נכון עם מצלמת מהירות ומצלמת רמזור אדום. שם ברגע שראית פלאש עליך תצפה לדו"ח הבייתה תוך שבוע שבועים ועד חודש נדמה לי..

פורסם
  • מחבר

סגרתי אתמול 160 על כביש 1 כאשר חזרתי מתל אביב לירושלים עד כמה שידוע לי וגם הרבה אמרו לי שאין מצלמות על הכביש רק לייזרים וממלזים..

לא מאמין שעמד שוטר עם אקדח לייזר לא ראיתי משהו כזה(4 לפנות בוקר ) אבל היה לי חשד לגבי כמה ממלזים אבל עכשיו שאתה אומר שהם יוצאים למרדף אחרייך זה קצת משנה את הסיפור כי אף אחד לא יצא למרדף אחרי..

ממל"ז לא יכול לרשום לך דו"ח באוטו פשוט בלי לצאת אחרייך ?

פורסם

אם השוטר לא נתן לך את הדו"ח ביד, אין לך דו"ח.

פורסם
  • מחבר

מקבלים דו"ח ביד לגבי כל סוג של תפעול אכיפתי של המשטרה .. (ממלזים,אקדחי לייזר, רדאר וכו') ורק ממצלמה על עמוד מקבלים לבית ?

פורסם

לא יודע בכלל מה זה הממל"ז הזה שאתה מדבר עליו כל הזמן, אני מכיר (מקרוב לצערי ... יש לי כבר 4 דו"חות מהירות :-X) ניידות משטרה עם אקדח לייזר , ואני יודע שאם השוטר לא מסר לך את הדוח ביד אז אין דוח, למיטב ידיעתי אין להם מצלמות ניידות שמצלמות את הרכב , ככה שאין להם הוכחה לעבירה.

פורסם
  • מחבר

לסיכום מנסיונכם העשיר.. אם אני בטוח שאין מצלמה אחת קבועה לכל אורך הכביש ואף ניידת לא עצרה אותי משמע יצאתי נקי ?

פורסם

מתפרץ לדיון, למישהו יש מושג אם יש מצלמות קבועות בכביש החוף? וכאלה שעובדות, לא דמה.

פורסם

מתפרץ לדיון, למישהו יש מושג אם יש מצלמות קבועות בכביש החוף? וכאלה שעובדות, לא דמה.

לפני חצי שנה עשיתי את הקטע כביש ממחלף גלילות עד נתניה עם חבר כל הדרך על 140-160, ולא קיבלנו שם פלאש...

אבל דברים משתנים מאוד מהר...

לסיכום מנסיונכם העשיר.. אם אני בטוח שאין מצלמה אחת קבועה לכל אורך הכביש ואף ניידת לא עצרה אותי משמע יצאתי נקי ?

מהדו"ח היחידי שקיבלתי על מהירות זה היה המצב, שוטר עצר אותי בצד הדרך ונתן את הדו"ח ביד.

אם קיבלת פלאש אז תצפה לדו"ח בדואר...

פורסם

לפני חצי שנה עשיתי את הקטע כביש ממחלף גלילות עד נתניה עם חבר כל הדרך על 140-160' date=' ולא קיבלנו שם פלאש...

אבל דברים משתנים מאוד מהר...

[/quote']

אני כבר מעל שנה נוסע בכביש החוף ועוד לא יצא לי לקבל דוח....

פורסם

אני כבר מעל שנה נוסע בכביש החוף ועוד לא יצא לי לקבל דוח....

באיזה מהירות...? מהירות לדו"ח...?

פורסם

חיובי, אחרת לא הייתי רושם את מה שרשמתי.... ::)

פורסם
  • מחבר

www.speedtraps.co.il

יש פה מיקומים של מכמונות שונות..

פורסם

www.speedtraps.co.il

יש פה מיקומים של מכמונות שונות..

אם הייתי נתקל בכל המצלמות שהם ציינו באתר על כביש החוף, כבר מזמן לא היה לי את הרישיון... לא נראה לי היגיוני ???

פורסם
  • מחבר

כן תראה מה יש בכביש 1 ותבין למה כמעט לקיתי בהתקף לב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים