עבור לתוכן

רגע לפני קניית מסך חדש. מבולבל מאוד בקשר לשימושים שלי ולמבחר המסכים. תקציב 2300

Featured Replies

פורסם

אולי ב-LCD-TV בפתח תקווה או IQPC באשדוד יש גירסה עם S-IPS שתיתן תמורה מלאה להשקעה. בכלל עצתי היא שתנסה להגיע לידי כך שיאפשרו לך להתרשם מהמסך ללא התחייבות של קנייה על מנת לראות האם גודל הגופן מתאים לך והאם תרגיש שההגדלות, ש-QTTP תיאר קודם לכן, משפיעות מבחינתך לחיוב.

פורסם
  • מחבר

אני אדבר עם LCD-TV אולי אני אצליח להגיע לשם. אני עובד כרגע בפ"ת.

אני מבין ממך שעדיף לקחת פאנל S-IPS שתיתן לי תמורה מלאה. דיברתי עם IQPC והבאתי להם את המספר טלפון שלי שיחזרו אליי לגבי המסך.

הם טוענים שיש להם בעיות עם היבואן לגבי אחריות של פיקסלים שרופים.

אם אני לא אקח 20" ואתפשר על 19" האם זה יהיה יותר כדאי? [br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 11:00:00

דיברתי עם LCD-TV הם אמרו לי שהמסך מגיע עם פאנל S-IPS. עכשיו איך אני יכול לוודא בטוח שזה הפאנל הזה ולא הPVA. לפי הS בסוף או הL בסוף בברקוד?

אני אגיע אליהם לראות את המסך בפעולה בנוסף על כך. וגם המחיר ממש בריצפה. 2250 שקל.

פורסם

כמו ש-QTTP ציין -

S Samsung S-PVA

L LG S-IPS

אם אתה רוצה להיות בטוח מאה אחוז -

השימוש בתפריט של המפעל יגלה לך את גירסת הפנל ע"י היעזרות בצעדים הבאים:

1. כיבוי המסך.

2. לחיצה על כפתור תפריט וכפתור [פלוס] באותו זמן.

3. כאשר עדיין לוחצים על שני הכפתורים בו זמנית מדליקים את המסך.

4. בעת שהמסך נדלק מפסיקים ללחוץ על כל המקשים ולוחצים על מקש [מינוס].

בראש התפריט יופיע לך קוד הפנל כולל גירסת הקושחה

2007 Panel Code HN210: S-IPS LG.Philips LM201U05

Panel Code UW473: S-PVA Samsung LTM201U1

אם מופיעים קודים שונים מהנ"ל חפש בגוגל לאיזה מטריצה הם תואמים.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי. תודה רבה על העזרהה...

אני אלך לשמה אחרי העבודה לבדוק את המסך בפעולה.

עכשיו אני גם צריך להסתכל איך הוא מתחבר מאחורה הכוונה עם מפצל או ישירות למחשב? או שזה פחות או יותר אותו הדבר?

פורסם

ברוב החנויות יתנו לך לבדוק מסך עם מחשב דרך חיבור VGA משום שלא כולן מציידות לשם כך את המחשב בכרטיס עם DVI. זה בכל מקרה עדיף ממפצל. אם תהיה לך אפשרות לבדוק באמצעות DVI כמה טוב! אל תשכח לבדוק האם יש פיקסלים שרופים בתנאי תאורה חשוכים עם dead pixel buddy

פורסם

אני אדבר עם LCD-TV אולי אני אצליח להגיע לשם. אני עובד כרגע בפ"ת.

אני מבין ממך שעדיף לקחת פאנל S-IPS שתיתן לי תמורה מלאה. דיברתי עם IQPC והבאתי להם את המספר טלפון שלי שיחזרו אליי לגבי המסך.

הם טוענים שיש להם בעיות עם היבואן לגבי אחריות של פיקסלים שרופים.

אם אני לא אקח 20" ואתפשר על 19" האם זה יהיה יותר כדאי? [br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 11:00:00

דיברתי עם LCD-TV הם אמרו לי שהמסך מגיע עם פאנל S-IPS. עכשיו איך אני יכול לוודא בטוח שזה הפאנל הזה ולא הPVA. לפי הS בסוף או הL בסוף בברקוד?

אני אגיע אליהם לראות את המסך בפעולה בנוסף על כך. וגם המחיר ממש בריצפה. 2250 שקל.

היית אצלהם כבר? הפאנל באמת s-ips?

ודרך אגב מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים שרופים?

תודה

פורסם
  • מחבר

הייתי בLCD-TV ראיתי את המסך דרך מפצל. האיכות שלו נראית חבל"ז. והכתב פונט שלו ממש לו קטן. וגם באתרים זה לא כזה נורא.

המסך היה מחובר דרך מפצל. אני אבקש ממנו מחר לחבר לי אותו דרך VGA או DVI אם יש להם. אבל גם עם מפצל האיכות שלו ממש טובה לדעתי.

אני אבדוק פיקסלים שרופים גם כן מחר כשהמסך הFP יהיה אצלהם בתצוגה. בתנאים חשוכים לא יודע אם הם יכבו בשבילי את האורות אבל האור במשרד לא ממש חזק.

מחר המסך יגיע אליהם ככה שאני אדע בדיוק אם זה S-IPS או S-PVA ואעדכן...

אני גם אברר לגבי מדיניות פיקסלים שרופים. אני מקווה שהם יהיו טובים כמו השירות שלהם. ממש טוב שירות אדיב וטוב.

המסך עולה 2250 והמשלוח בחינם דרך חברת UPS. משתלם לא?

פורסם

נשמע טוב :xyxthumbs:

יום שלישי בעזרת השם אני אסע לשם לקנות אותו

תודה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

משהו אחד אני חייב לציין. כשראיתי את המסך 24" ליד 20" רחב נהיה לי חשק ל24". ה20 נראה ממש צעצוע לידו :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים