פורסם 2003 במרץ 1622 שנים טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את המחשב ואני צריך שתמליצו לי על חנות זולה ואמינה בב"ש. תודה מראש לכל העוזרים דרך אגב עם הת'רד הזה לא חוקי אז מצטער :
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים אהה יש כאלה חנויות שם?? שאלה טובה , לא יודע אני שומע על באר שבע חוץ מהקבוצת כדור-רגל ה"פורחת" שלהם גם על בדואים ששודדים חנויות ועושים בלגן תקנו אותי אם אני תועה
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים בקשר לקבוצה כדורגל פרחה! אבל אחרי הפגרה הדפוקה נכנסה למשבר אבל למי איכפת!! כי מכבי תל אביב אליפות!!!! :o בדואים זאת מכה רצינית בב"ש במיוחד בעומר. ובקשר לחניות מחשבים שאפשר לסמוך עליהם! חסר סיכוי כולם שמה ינסו למכור לך Gf2 במחיר של Radeon9500 Pro\Ti4600 תיקנה מהאינטרנט תעשה לך טובה לפני שתיהיה לך תקלה ותואכל את הלב.
פורסם 2003 במרץ 1722 שנים יש חנות אחת ששמעתי מחבר שלי הוא גר שם פעם קוראים למוכר אולג והוא קונה הרבה יותר זול מפנדה וכל החנויות האחרות וגם השרות טוב ככה לפחות ראיתי
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים תוותר, אני מב"ש - שכח מזה - לך על האינטרנט יוצא לך עם המשלוח יותר זול מלקנות חצי מחשב בב"ש....
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים איזה שידרוג בדיוק אתה רוצה כי אתה יכול לקנות גם במקום אחר אני יכול לאמליץ לך על משהו אבל אני לא יודע בדיוק מה אתה רוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.