פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מישהו שאני מכיר חוזר עוד שבועיים ואמרתי שאני אבקש ממנו משהו עד 20$ הייתי רוצה מלא דברים מEBAY אבל אני לא אבקש ממנו לפתוח חשבון PAYPAL וכל הסיבוך, וההורים שלי לא יסכימו ולי עדיין אין אשראי (רק כספומט) קיצר חשבתי על איזה צעצוע או משהו מגניב אבל שאפשר לקנות ממקום נורמלי (נראה לי שאמאזון זה אפשרי וגם אתרים בסגנון) אם מישהו מכיר מקום שמוכר מעילים של להקות כמו איירון מיידן אני אשמח לשמוע.. תודה
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים ב20 דולר אי אפשר לקנות BJ מזונה אפילו, תשמור את הכסף מה תעשה לכל הרוחות עם 80 שקל מעבר לחולצה של i love usa?
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים בדיוק מה שבאתי לכתוב.. ב- 20 דולר אין משהו רציני שאתה לא יכול לקנות בארץ.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר אין לי בעיה גם להוציא יותר פשוט אני לא רוצה לקנות משהו יקר שם ואז לא תהיה לי אחריות על זה חשבתי על זיפו אבל הבעיה היא האחריות, מרוב משחק אחרי איזה שבועיים זה ישחק לי ואני לא אוכל לסדר את זה חשבתי אולי גם אוזניות.. או שאני אחכה שאני באמת אצטרך משהו... :
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים לזיפו יש אחריות בנלאומית לכל החיים ואני מאוד בספק אם תצליח לשבור אחת בכל מקרה.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מארה"ב אפשר לקנות המון דברים. F15\F16\M16\ טילים, מעבורות חלל, טכנולוגיה שונה וכו'.. אתה התכוונת בטח לקנות משהו בארה"ב. יש הבדל..
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר חשבתי לקנות כבר לייזר אבל אני אנסה קודם תקטע עם הצורב DVDנראה לי אני אקנה בסוף זיפו כזה או כזהואחרוט עליו משהו יפה
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים ה Black Ice מאוד יפה אבל תזכור שבמציאות היא הרבה יותר בהירה. (היא עוד יותר יפה עם חריטה כי החריטה יוצאת בצבע מיוחד).
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים מחבר את החריטה אני עושה דרך אמזון?הרבה זמן רציתי זיפו עם חריטה שלFight Fire With Fire Metallica זה די המוטו שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.