עבור לתוכן

קניתי LCD 32" של LG, יש לי בעיות בהעברת התמונה מהמחשב לLCD.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה..

אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח, קניתי אתמול LCD מדגם : LG 32LC2R,

ואני מעביר בין המחשב לטלוויזה בעזרת כבל HDMI-DVI,

עכשיו ניסיתי להחליף רזולצויה, עידכנתי דרייבר ( BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB ) , ועדיין אני לא רואה את כל שולחן העבודה

שלי על הטלוויזיה... מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי גם תפונקציה הזאתי של ה HDTV DESKOTOP RESIZE אבל זה לא משפיע זה כאילו אנלא עושה

כלום ..

בבקשה עזרה !!!

פורסם

לאיזו רזולוציה המסך מוגדר?

הגדרת 60HZ?

אתה ב DUAL MODE?

נראה לי שהמסך שלך לא תומך ב PIXEL MAPPING 1:1 בחיבור הדיגיטלי תנסה ללחבר באנאלוגי ותגיד אם זה עובד.

פורסם

תחבר אותו מכניסת ה-VGA, לא DVI ולא HDMI. למרות שבעצם DVI נראה לי סבבה, אבל לא נראה לי שיש לך כניסה כזו בטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

ל bigboss , הגדרתי 60HZ , ואני לא ב DUAL , בעצם זה לא משנה גם אם אני כן וגם אם אני לא עדיין לא רואים טוב..

ואיפה זה בדיוק החיבור הדיגטלי ואיפה האנולוגי??

ולפטרון [ חח גם אתה בוס ? ]

יש לי בטלויזיה חיבור של ה HDMI , ואם אני רוצה לחבר מה VGA אני צריך כבל אחר ואין סיבה כי אני יכול לחבר תDVI זה באותו חיבור שהמסך

מתחבר.. רק המסך יושב עם עוד ממיר כזה שממיר מDVI ליציאה של 15 פינים.. ויש לי כניסה של 15 פינים בטלויזיה

פורסם

האם הטלוויזיה מקבלת רזולוציה של 1366X768 בחיבור ה HDMI?

לדגם הזה לפי מיטב ידיעתי אין אפשרות ב HDMI ואתה חייב לחבר ישירות ל VGA.

פורסם

שמע אחי או שאתה סתום או שאתה עושה את עצמך. לא נתתי לך הצעה, נתתי לך הוראות. תעשה כמו שאמרתי וזה יפעל, תחבר מהHDMI ותשחק עם זה עד שינשרו לך איברים וזה לא יפעל. יש לי אותו דגם של טלויזיה, אולי ישן יותר. וגם אני עברתי את הסרט של לחבר מHDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים