פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אוקי.. אז הינה קצת מהתמונות של המסיבה האחרונה של CSL :> (יש הרבה וייתכנו עידכונים) -למי שלא יודע CSL מתמקדת במשחק CS בעיקר אך משחקים אחרים שוחקו גם כןלתמונות :http://csl.co.il/LP/csl_winter/
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים מחבר איפ זה התרחש ומי ארגן ומתי?המארגנים : (אני אחד מהם) - www.csl.co.ilהמקום : הקאנטרי של כפר סבאהזמן : הלילה בין יום שישי ה 3\14 ליום שבת :>
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים לפי התמונות אני מבין שהיו ספונסורים כמו ADIMAX כי ראיתי שם פוסטר ענקי שלהם.וכמה אנשים בסוף היו?
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים מחבר לפי התמונות אני מבין שהיו ספונסורים כמו ADIMAX כי ראיתי שם פוסטר ענקי שלהם.וכמה אנשים בסוף היו?לא בדיוק.... הספונסר היה פיקוק מחשבים , הם מיבאים את ADIMAXהיו כ150 אנשים , קרוב לשני שליש מהם עם מחשבים...
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים לפי התמונות אני מבין שהיו ספונסורים כמו ADIMAX כי ראיתי שם פוסטר ענקי שלהם.וכמה אנשים בסוף היו?לא בדיוק.... הספונסר היה פיקוק מחשבים , הם מיבאים את ADIMAXהיו כ150 אנשים , קרוב לשני שליש מהם עם מחשבים...מה עשו אנשים בלי מחשבים במסיבת רשת?או שהספנסורים שמו עמדות מטעמם בעד תשלום?
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים אנשים בלי מחשב עמדו והתבוננו... ומי שהיה מאוד נחמד נתן להם לשבת קצת על המחשב שלו ולשחק. וראבאק עם הדיגיטליות הזולות האלה, תמיד אני יוצא שם כמו אב'שך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.