פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים קיצר היום חשבתי על זה, ואמרתי מה אפור עכבר? מה כל העכברים אותו גוון של אפור?!? ואז ואז!! ואז קלטתי משהו! טום וג'רי!! משהו לא בסדר שם!!!! העכבר חום והחתול אפור!!! למה העכבר חום!??! ואם כבר למה החתולל אפור ולא העכבר?~?! למה!??! זה לא בסדר!!!
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים כי אתה לא מכיר את הסיפור האמיתי של תום וג'ריכל החיים ג'רי העכבר רצה להיות שונה, הוא לא רצה להיות אפור כמו כולם, אז הוא הלך ביער ופתאום ראה חתול ישן, ישר פשט ג'רי את עור החתול ולבשו.שמח ג'רי בחלקו ואמר, "עכשיו אלך לחברי העכברים ואראה להם את פרוותי החדשה"אך פתאום קם החתול ושם לב שבמקום עורו המקורי הלביש לו ג'רי עור חמור שמצא ביער.התעצבן תום החתול וצעק: "בוא הנה נבלה, בוא אני אפתח את הכוס של האמא שלך בוא" וכך התחיל המרדף המפורסם של תום וג'רי, שנמשך עד עצם היום הזה.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים לי יש בעיה עם תופעה אחרת שקשורה לחיות: למה כמעט כל הדמויות של וולט דיסני לובשות כפפות של גניקולוג?? יש משהו שאנחנו צריכים לדעת על וולט דיסני?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים חח זה ענקאני לוקח את זה גם לי לחתימהאחד הטוביםהורדת אותי ואת ידידה שלי לרצפה מרוב צחוק
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים לי יש בעיה עם תופעה אחרת שקשורה לחיות: למה כמעט כל הדמויות של וולט דיסני לובשות כפפות של גניקולוג?? יש משהו שאנחנו צריכים לדעת על וולט דיסני?חחחח ענק הם אפילו המציאו כפפות רגל
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים נו זה פשוט. אמנם מבחוץ נרעה שתום חתול וג'רי עכבר, אבל ג'רי תמיד מזיין אותו בסוף, ולכן הוא קיבל צבע של חתול ותום קיבל צבע של עכבר כדי להראות מי שולט במי.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מהכותרת חשבתי שיהיה שרשור צבעים שרק בנות רואות כמו צהוב חרדל וירוק בקבוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.