פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים יש גם תפקיד אלחוטן בחיל מודיעין. תגיד מאיזה חיל קיבלת את זה (תקשוב/מודיעין/משהו אחר), ונוכל לעזור לך.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אם אני לא טועה זה קורס שמתקיים בבה"ד 7... ודרך אגב- בה"ד 7 זה אחד הבסיסים הכי טובים בצה"ל, בלי הגזמה... בסיס יפיפה, מפוצץ במדשאות ופרחים, אחלה שק"מ, אחלה חדר אוכל, אחלה אוכל, אחלה ציוד וחדרי הרצאות והמון, אבל המון המון המון כוסיות. *הייתי בבסיס הזה במשך שבועיים להשתלמות עבירות מחשב...
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים אלחוטן חוף זה בחייל הים, אתה אחראי ליצירת קשר עם הספינות ועוד כל מיני דברים שלא לפה בגלל ביטחון השדה
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים שלום! רציתי לשאול כול מי שיודע ומבין בנושא ויש לו מושג,ויכול להגיד לי מה זה אלחוטן?מה זה הקורס הזה? מה עושים בו?התפקיד של אלחוטן יציאות,משכורת מיקום הקורס,אם אני משרת ביחידה מסויימת,האם אוכל לשרת בתפקיד ביחידה אחרת? תודה לעוזרים. ROFLMAO :lol:
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים הוא כבר אמר תותחנים אז למה אתם מבלבלים לו את השכל בקשר לחילות אחרים??הקורס הוא בבהד 7, תהיה תומך לחימה.
פורסם 2007 באוקטובר 1318 שנים כדי לענות לך בצורה מדוייקת ונכונה אתה צריך קודם לענות על השאלות ששאלו אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.