פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אני לא יודע מה עשית אבל אצלי חלק גדול מהאי-מיילים מסווגים אוטומטית לlabelים שונים ואת כולם הוא מראה ב-gmail notifier.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים הפילטר גם עושה ארכייב לאיימייל? אם כן זאת הבעיה, הפתרון פשוט, כנס להגדרות של התוסף ותוריד את הסימון מהאפשרות only report unread mail in inbox
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר deddy, אתה אכן צודק רק שאני לא רואה כזאת אפשרות לבטליש אחת אחרת "Skip the Inbox (Archive it)"ואני רוצה שזה ישאר בARCHIVE
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר גם שם אין כזאת אפשרות, יש רק להגדיר את גימייל כדואר ברירת מחדל והקטע עם ה WEB BROWSERאתה יכול לעלות תמונה או להסביר יותר בפרוט?
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים הנה תמונה תוריד את הסימון מהאפשרות שציינתי, אם אצלך זה שונה אז אולי תעלה תמונה משלך, או שתעדכן את התוסף...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר אין לי כאלה אפשריות, יש לי GMAIL NOTIFIER OPTIONS וכבר אמרתי לך איזה אפשריות עלובות יש שמה
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אה אוקי הבנתי את הבילבול.....סליחה טעות שלי חשבתי שאתה מדבר על התוסף לפיירפוקס... זה האפשרויות שלו... אני לא יודע איך לעשות את זה בתוכנה של גוגל... אני אחפש אם אני אמצע אני יגיד לך...
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר גם אם לא תמצא אז תגיד שלא מצאתה שאני לא יחכה סתםתודה על העזרה והמאמץ
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים זה לא נראה כאילו לתוכנה הרשמית יש אפשרות כזאת, אבל תנסה תוכנות אחרות לא את זאת הרשמית של גוגל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.