עבור לתוכן

בעייה רצינית עם ה SAMSUNG 971P

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune

עבדו מצויין!

ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H

והתוכנות לא עובדות :o

ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון!

עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה :(

עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת

אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם אני מסובב את המסך בציר שלו, כלום לא קורה ???

חברים מה לעשות בבקשה ? אני מה זה מקווה שיש כאן איזה מישהו שניתקל בבעיה הזאת ופתר אותה ????

ניסיתי ליצור קשר עם סמסונג, אבל מי שנכנס לאתר שלהם יודע כמה זה לא פשוט לשלוח אליהם מכתב, הם ממש מקשים על הלקוח למצוא את האופציה של לשלוח מכתב לשירות הלקוחות, וגם אין להם את ישראל ברשימה של כול האתרים שיש להם בעולם

אני ברגע זה :nixweiss:

פורסם

התוכנות האלה די גרועות לדבריו של Bagheera. אתה יכול להיות רגוע, יש להן תחליפים.

במקום ה magic tune אתה יכול להשתמש בתוכנה SOFTMCCS (חפש בגוגל) שעדיפה עליה.

במקום ה magic rotation פשוט תבצע את הסיבוב ע"י ממשק הדרייברים של כרטיס המסך. גם ככה אתה לא ממש צריך את הפיצ'ר שמזהה אוטומטית את הסיבוב (אם לזה אתה מתכוון).

פורסם
  • מחבר

התוכנות האלה די גרועות לדבריו של Bagheera. אתה יכול להיות רגוע, יש להן תחליפים.

במקום ה magic tune אתה יכול להשתמש בתוכנה SOFTMCCS (חפש בגוגל) שעדיפה עליה.

במקום ה magic rotation פשוט תבצע את הסיבוב ע"י ממשק הדרייברים של כרטיס המסך. גם ככה אתה לא ממש צריך את הפיצ'ר שמזהה אוטומטית את הסיבוב (אם לזה אתה מתכוון).

ה - "SOFTMCCS " זאת תוכנה ממש לא ידידותית ומסובכת! אתה מכיר משהו דומה לזה ויותר פשוט?

ולגבי הפיצ'ר של הסיבוב האוטומטי נכון אני לא צריך אותו, אבל אני שילמתי לא קצת על המסך בכדי שיהיה לי גם את האופציה הזאת!

חוץ מזה מה הסיפור של סמסונג ? איך זה בכלל עובר בשקט ? אחרי הכל מדובר פה במסך מאוד פופלרי.

בכול זאת תודה לך!

האם למישהו אחר יש פתרון ?

פורסם

היא לא כזאת נורא מסובכת. בעיקרון SOFTMCCS מאפשרת לך לשלוט בכל אחד מ-3 ערוצי ה-RGB בעזרת סמן העכבר / מקשי החיצים ימין ושמאל של המקלדת. ערוצים אלה נמצאים בחלק Image adjustment

Red/Green/Blue video gain

Luminance שולטת בבהירות

Contrast בניגודיות

יותר מזה לא צריך.

בלי התוכנה הזו הייתי משתגע מה-OSD המסורבל והמקשים של ה-2407WFP. ה-tweaking בכיול הגוונים, בהירות וניגודיות של המסך הפכו למשימה קלה בעזרת התוכנה הברוכה הזו שארז יידע אותי עליה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע, ברור שאני בסוף יסתדר עם ה-SOFTMCCS

אבל זה ממש מבאס לקנות מסך ברמה כזאת בלי מערכת שליטה נורמלית.

אולי בעתיד המפגרים הללו יעשו משהו בנידון.

עם מישהו שומע על זה משהו?

פרסם כאן איזה פוסט בבקשה !

פורסם

nikon, שנה את הכותרת של הדיון הזה בהתאם לחוקי הפורום או שגם הדיון הזה יינעל.

פורסם
  • מחבר

nikon, שנה את הכותרת של הדיון הזה בהתאם לחוקי הפורום או שגם הדיון הזה יינעל.

אין בעיה שיניתי, לא יקרה שנית!

ועכשיו האם למישהו יש פתרון לבעיה או איזה פורם מחו"ל שמדבר על זה ?

פורסם

דרך אגב לחיון פנית?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב לחיון פנית?

אני לא מבין מה שאלתה ?

פורסם

אני לא מבין מה שאלתה ?

אני שאלתי אם פנית ליבואן של סמסונג.

וחוץ מהבעיה הזאת אתה מרוצה מהמסך כי אני הזמנתי גם כזה.

פורסם

היבואן לא יוכל לעזור לו כל עוד סמסונג לא הכניסו תמיכה בצ'יפסט שלו.

פורסם

היבואן לא יוכל לעזור לו כל עוד סמסונג לא הכניסו תמיכה בצ'יפסט שלו.

אני שאלתי אותו לפני שאמרת שאין תמיכה בצ'יפסט.

פורסם

bigboss - אתה יכול להיות רגוע, גם לי יש מסך כזה והוא יותר ממצוין. אני מאוד מרוצה ממנו, הוא נותן את התמורה המלאה למחיר שלו... לפניו היה לי 1970HR ואני יכול לומר לך שהמסך הזה (971) פשוט לא רואה אותו.

פורסם

bigboss - אתה יכול להיות רגוע, גם לי יש מסך כזה והוא יותר ממצוין. אני מאוד מרוצה ממנו, הוא נותן את התמורה המלאה למחיר שלו... לפניו היה לי 1970HR ואני יכול לומר לך שהמסך הזה (971) פשוט לא רואה אותו.

אני עובר מ CRT ל LCD לכן החשש מפני נפילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים