עבור לתוכן

מחשב זה כאב ראש! לא עדיף קונסולה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם... ;)

בזמן האחרון אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרה אחת ויחידה, משחקים!

בכל מקרה... פתאום עלה רעיון במוחי. למה לקנות מחשב שזה סתם בלאגן(מסכים כחולים, אוברקלוק בלאגן ) שאפשר לקנות איזה קונסולה חדשה....

עכשיו אין לי מושג בקונסלות אולי תעזרו לי

אז יש לי כמה שאלות...

1.אפשר לחבר את המכשיר למסך מחשב?

2. איזה קונסולה הכי טובה במבחינה גראפית ?

3. בקונסולות הגרפיקה יותר טובה מבמחשב PC חדש (לדוגמא אחד בעל R9700P חדש דנדש ???) ?

4. איזה הכי עדיפה פה בארץ? מאיפה אני יכול להשיג משחקים ל-X BOX נגיד ???

5. אפשר לצרוב את הדיסקים עם צורב רגיל???

6. ה-PS2 ה-X-BOX ו-הGAMECUBE מתפקדים גם כ -דיייי וייי דיייייייי (כמו נאור ציון:)) ???

בקיצור שווה קניין ? :) בבקשה תנסו לעזור לי

תודה רבה לכולם על העזרה :funn::funn:

פורסם

1.אני חושב שכן

2.האקס בוקס

3)לא

5)אפשר לצרוב אבל הוא לא יקרא אותם בלי ז'וק מיוחד

6)אני חושב שכן אבל לא בטוח

המחשב תמיד היה ותמיד יהיה עדיף גם מבחינה גרפית וגם משחקים...טוב עכשיו כבר לא כול כך מבחינת משחקים, לפחות בשבילי

פורסם

1. כן , אבל אתה צריך לוודות שיש לך בכרטיס מסך TvIn שכמעט בטוח שאין .

2. אני לא ממש יודע .. אבל בשתיהם הגרפיקה מדהימה .

3. הקונסולות האלה יצאו לפני שיצא הרדאון 9700 אז נראה לי שהגרפיקה פחותה מרדאון 9700 .

4. נראה לי שהדיסקים של הקונסולות האלה הם דיסקים של DVD אז לא נראה לי שאפשר עם צורב רגיל .

5. www.freak.co.il יש עוד חנויות, צריך לחפש .

6. כן הם מתפקדים גם כ DVD אבל הבאסה שהם תומכים רק בפורמט DVD , (הכוונה היא שהם לא תומכים ב VCD וכדו')

עריכה , אם אתה מחפש משהו קומפקטי תמיד יש את מערכות ה Barebones :P

פורסם

לא כולן קוראות דיוידי, יש כאלו שלא משתמשות בדיסקים העגולים הגדולים, ה"קונבנציונלים"...

לדעתי, X-BOX.

אתה כמובן צריך גו'ק.

זה אחד החסרונות של הקונסולות, אתה לא יכול לצרוב/להוריד ( :saint: ).

לגבי הגרפיקה; מה יעמוד מול רדאון 9700PRO עם AXP 2000++ חמוד, כשאתה משחק ut03 עם חבריך על הגדרות גבוהות 16X12 AFAA max ;D ( הבנת את הנקודה שלי? )

פורסם
  • מחבר

נווווו.... אז זה חרא...

קראתי על ה-X BOX והציפ הגרפי שלו הוא GEFORCE 3!!! זה עתיק !!! והוא נחשב לקונסולה הכי טובה לפי מה שהבנתי... גם המעבד שלו הוא של אינטל פנטיום 3 733MHZ יכול להיות? ושל הפלייסטיישן 2 זה רק 300MHZ.... בקיצור נשמע דפוק..

ואם אי אפשר לצרוב אז בכלל... בשביל כל משחק שרוצים לקנות צריך למשכן את הבית :AR15:

בקיצור אתם אומרים אין כמו הפי סי הישן והטוב?

פורסם

בפיסי המשאביחם הללו מנוצלים גם לדברים אחרים בקונסולה אך ורק לגרפיקה לכן הגראפיקה מעולה

פורסם

הרזולוציה של טלוויזיה היא 704X576 והיא קבוע ב25FPS כלומר: איכות מחורבנת. אבל טלוויזיות גם מטושטשות שזה דבר טוב כי ככה אתה לא רואה את הרזולוציה המעפנה :P

פורסם

ולפלייסטיישן 2 אפשר לצרוב משחקים בלי בעיה גם בלי הג'וק.....

משתמשים בBOOT DISK מיוחד שמורידים מכניסים אותו לפני שמכניסים את המשחק נותנים לדיסק לעלות ואז מכניסים את המשחק.

פורסם

נווווו.... אז זה חרא...

קראתי על ה-X BOX והציפ הגרפי שלו הוא GEFORCE 3!!! זה עתיק !!! והוא נחשב לקונסולה הכי טובה לפי מה שהבנתי... גם המעבד שלו הוא של אינטל פנטיום 3 733MHZ יכול להיות? ושל הפלייסטיישן 2 זה רק 300MHZ.... בקיצור נשמע דפוק..

ואם אי אפשר לצרוב אז בכלל... בשביל כל משחק שרוצים לקנות צריך למשכן את הבית :AR15:

בקיצור אתם אומרים אין כמו הפי סי הישן והטוב?

דברים נכונים נאמרו פה.

כל משאבי הקונסולה מרוכזים אך ורק במשחק, וזה נותן יותר ביצועים.

מצד שני, אופסי, אומר משהוא מעניין, שהרזולוציה, לרוב גרועה, כנ"ל איכות הטליווזיה ...

אלא אם יש לך PLASMA 40"...זה אומר שאתה יכול לקנות את כל הקונסולות ומחדש הכי חדש ;D

לסיכום, pc, man ...

פורסם
  • מחבר

אוףףף....כבר חשבתי שמצאתי פיתרון טוב >:(

אני רוצה R9700P!!!!!!! אבל אין כסף.... הוא כל כך יקר!!! אולי אני יקנה לוח לדטק שכולל MX440 (או 420?) ואז עוד ככה חצי שנה המחיר של ה-9700 ירד ואני יקנה אותו

פורסם

אני יצאתי מנקודת הנחה שיש לך את התקציב/אמצעים למערכת מחשב הגונה... ולא לידטק ( טוב, זה שזה לידטק זה מצויין ) עם ג'יפה אמ איקס 4 ... :puke:

קנה PS2... צ'יפ יעלה לך עוד 700~ שקל ( :saint: )... תהנה...

פורסם
  • מחבר

אני יצאתי מנקודת הנחה שיש לך את התקציב/אמצעים למערכת מחשב הגונה... ולא לידטק ( טוב, זה שזה לידטק זה מצויין ) עם ג'יפה אמ איקס 4 ... :puke:

קנה PS2... צ'יפ יעלה לך עוד 700~ שקל ( :saint: )... תהנה...

לא לא לא!!!

שום PS2!!! שום דבר! אני רוצה PC עם רדאון 9700פרו!

מצידי מעבד 486!!! אני רוצה R9700P!!!

בקיצור נמצא את הכסף בחופש הגדול אני יעבוד כמו מטורף!!!!

ומה רע בלדטק? הביצועים כמעט זהים בין כל הלוחות מבוססים NFORCE2 לא?

בהתחלה רציתי OC ובלה... אבל בתכלס אני שונא את זה... אני שונא לפרמט ולשחק בהגדרות... זה שוחק אותי... אני נהיה עייף ועצבני.

בקיצור מערכת כזאת אני צריך:

זיכרון 2X256 2100 בערך 450 שקל (אלא אם כן עדיף 2700 מאיזה שהיא סיבה לא מובנת? בלי OC אפילו לא קטן.)

מעבד כמה שיותר חלש AXP 1700? מספיק? שוב, בלי OC בכלל.

לוח לדטק בלי הכרטיס מסך

הארד דיסק של ווסטרן 80 GIG עם 8 באפר

וכמובן איזה רדאון 9700 פרו של גיגה.

תוסיף סי די מארז בקיצור 4700 שקל.

פורסם

מחר הרדאון בטח יירד עוד קצת זמן, וגם יש לך את ה9500 שלא כל כך ירוד ממנו.

גם לפי דעתי PC עדיף, אלא אם אתה עושה מחשב אחד של אינטרנט ובקונסולה רק צרובים (אלא אם, כמו שאמרת, החלטת למשכן את הבית)

פורסם

שמעו, אין כמו טורניר בטקן 8), אפשר גם להסתכל על זה ככה- אחרי שנה המחשב שלך יתיישן ולא יהווה את הטופ, לעומת זאת- לא צפויים מרעישים שינויים בתחום הקונסולות בשנתיים הקרובות...

פורסם

זה שהמחשב יתיישן ולא יהיה הטופ זה לא עקרוני

העניין הוא שהמחשב ייתן ביצועים עדיפים במישחקים

וחוץ מזה שהמישחקים לקקונסולות יקרים בטירוף(גם למחשב אבל בשביל זה יש אינטרנט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים