עבור לתוכן

פסיכומטרי... אמאל'ה?!

Featured Replies

פורסם

בדצמבר [עוד חודשיים] אני נבחן לפסיכומטרי :\

התחלתי כבר את הקורס ביואל גבע לפני שבועיים אבל אני רוצה עצות מכם.. אם יש לכם אז גם ספרו איך אתם עברתם את הבחינה [איפה למדתם, כמה..] בקיצור, זרקו כל מה שעולה לכם לראש :-)

תודה מראש

• תגובות 47
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עשיתי את הבחינה אבל אני עדיין לא יודע כמה קיבלתי, בתכלס זה ממש אותו מבחן שנותנים לך בקורס, אותו רמה בידיוק.

רק שתדע שצריך לבוא למבחן רענן אחרי שאכלת ארוחה קלה, כי אתה צריך לשבת שם איזה 3 וחצי שעות על התחת וזה קצת קשה...

פורסם

אני למדתי עם קידום.

קיבלתי בדיוק כמו שקיבלתי בסימולציה האחרונה. אגב, המבחן עצמו היה הרבה יותר קל מהסימולציות.

פורסם
  • מחבר

כמה שעות למדתם ביום בערך וכמה קיבלתם?

חרשתם ממש על המילים והכול או שהתייחסתם לזה בקלילות?

תגידו עוד שאלה - בהתחלה היה לכם קשה עם המילים והשינון?

אני לחוץ מזה.. כל שבוע נותנים לנו ללמוד איזה 500 מילים חדשות במילון בעברית וליום אחד בשבוע עוד איזה300 מילים באנגלית [רמה גבוהה] ואני מרגיש כבר שאין לי חיים... כל הקושי זה המילים והקטע שלפעמים בגלל שאני פזיז מידי יש לי טעויות מפגרות שלא שמתי לב לפריט שולי וקטן שדפק הכול..

עוד משהו - תגידו, זו טעות לעשו בדצמבר? כי אני יודע שבסוף שנה נגיד יש אלפי יב' ניקים שעושים אחרי שעשו קורס מעפן באיזה שהוא מקום.. ואני יודע שלכולם שם יש תוצאות מסריחות כי הם לא למדו וככה זה בכל הקורסים! התוצאה שלי נקבעת על פי שאר הנבחנים אז אולי בסוף שנה הכי עדיף כי יותר אנשים שלא למדו מספיק יעשו את הבחינה.. לא?!.

פורסם

1) אני אישית עשיתי את כל שיעורי הבית (חוץ מלימוד המילים), לא יותר ולא פחות.

2) את המילים לא ממש למדתי. בעברית למדתי עד ח' ובאנגלית קראתי את המילון ברפרוף פעם אחת. אל תלמד ממני.

3) כן, לכולם קשה. אלה מילים חדשות ורבות מהן בשפה גבוהה שאתה לא רואה כל יום.

4) אני עשיתי בדצמבר וקיבלתי 697. זה לא משנה ממש באיזה מועד אתה עושה כי הציון לא נקבע רק עפ"י המחזור שלך אלא גם עפ"י 5 מבחנים אחורה.

פורסם

מקסימום לא תתקבל זה לא סוף הדרך, אפשר ללכת לאוניברסיטה הפתוחה ולך תדע מה בחיים ייצפה לך....

פורסם

פסיכמוטרי... :hat:

ועכשיו ברצינות - פשוט תשקיע בקורס, תעשה ש.ב, תלמד את המילים, ותעשה הרבה מבחנים. אין הרבה מעבר לזה...

פורסם

אז זה הסוד לקבל 800? 8)

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני מרגיש שאני חייב להוציא ציון גבוה! פשוט חייב!

כי המון אנשים יודעים כבר שאני סוג של קורע את התחת על הלימודים עכשיו ואם אני לא אוציא ציון גבוהה זה סוג של פאדיחה.. מצפים ממני כבר לתוצאה גבוהה וכל תרגיל שלא הולך לי [בגלל פזיזות או לא חשוב בגלל מה] אני עוד יותר נהיה מודאג...

קשה לי להבין איך אנשים יכולים גם לעבוד, גם לחיות וגם ללמוד לפסיכומטרי באותו הזמן.. זה בלתי אפשרי!!! פשוט בלתי אפשרי!!! למזלי אני לא עובד אבל רוב האנשים כן... זה מדאיג שאם הם יכולים לעשות את זה בקלות ולעבוד באותו הזמן אז אולי אני עושה משהו לא נכון שמקשה עלי?!

בעעע חפרתי ... פשוט זה ממש מתיש החרא הזה ... רציתי לדעת אם זה ככה היה לכולם וכאלה... :-\ :nixweiss:

פורסם

דבר ראשון, קח נשימה עמוקה.. תירגע... תחשוב על מפלים אקזוטיים על איזה אי בודד... תרים את יד ימין לאט לאט... ועכשיו תוריד לעצמך שתי סטירות וצא מהסרט שאתה חי בו!

כולה פסיכומטרי!

מה קרה?

כמו שכולם עושים את זה גם אתה יכול.

אני תוך כדי עבודה, בלי לחרוש יותר מידי, כשאת את עיקר ההשקעה שלי נתתי לקראת הסוף בפתרון מבחנים.

מה קרה? קצת לחץ ואתה כולך מתפרק?

תלמד את המילים, תפנים את הטריקים ואת צורת המחשבה שאתה צריך להפעיל במבחן ויהיה טוב.

פורסם
  • מחבר

חחחח אהבתי

שומע, הקטע הוא ששמעתי שמי שלא קורע את התחת מקבל ציון נמוך [אני צריך מעל 720 לפחות]

פורסם

אז מה ההתלבטות?

פורסם

תוותר,זה הכי קל :xyxthumbs:

פורסם

תעשה את שיעורי הבית.

תעשה את כל הסימולציות בשבוע לפני המבחן.

אין לי מושג איך ללמוד לאנגלית, לא למדתי במיוחד, רק עשיתי את השיעורי בית..

לגבי העברית, ידעתי מלכתחילה איזה שני שלישים מהמילון, אז היה לי הרבה יותר קל.

אבל, קח לעצמך איזו שעה-שעתיים ביום ותעבור עליו מההתחלה ועד הסוף.

אם תעשה את זה במשך חודשיים , אין מצב שלא תדע את כולו בעל פה, או שתחטוף שריטה עצבנית ותקפוץ מהגג של הבית שלך.

לגבי המתמטיקה, אין מנוס, אתה חייב שתהיה לך קצת הבנה מתמטית, אבל , ממש קצת.

מעבר לזה, תשתמש בשיטות שלימדו אותך בקורס ותתרגל, תתרגל תתרגל תתרגל.

פורסם

פסיכמוטרי... :hat:

ועכשיו ברצינות - פשוט תשקיע בקורס, תעשה ש.ב, תלמד את המילים, ותעשה הרבה מבחנים. אין הרבה מעבר לזה...

הופה תראד על פסיכומטרי הופה מי התעורר :silly::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים