פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים רושמים אבוקדו..ובמקרה הזה אני איתך..זה קקי ירוק... ;Dבכל אופן אין לך ממש מגון אפשרוית..בגדול תחשוב על מיונז כחומוס לייט... ;Dחומוס לייט ? אתה יודע איך מכינים מיונז בכלל?שמן+ביצים+תיבול+בלנדרזה ממש לא לייט.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אני בדרך כלל עושה ככה- קטשופ + רוטב ברביקיו+ מיונז+חרדל ואם אני הולך לבורגוס אז בכלל כי הם מגישים מבחר גדול יחסית של רטבים אני עושה שיקוים כאלה ויוצא טוב
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אני בדרך כלל עושה ככה- קטשופ + רוטב ברביקיו+ מיונז+חרדל ואם אני הולך לבורגוס אז בכלל כי הם מגישים מבחר גדול יחסית של רטבים אני עושה שיקוים כאלה ויוצא טוב חחחחחחחח שיקויים... חחחחח ;D
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר מיונז עם ציפ'ס וואו כן זה הדבר הכי טעים שיש במק לקחת קטשופ ומיונז ולערבב ביחד ביסלי (ברביקיו / גריל ) רציני? כי אני הולך לנסות את זה תפוח אדמה במיקרו + מלח + מיונז + אורגנו = מעדן איך? לא ממש הבנתי קח לחם תמרח מיונז שים עגבניה וקצת מלח יוצא פ33ה אהבתי קיצר עכשיו אני תקוע בבית ואין מה לאכול :\ המקרר ריק אז נראה לי אני אקפוץ לקנות לחמניות טריות ואוכל נקניה בלחמניה עם קטשופ ומיונז
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים וואו כן זה הדבר הכי טעים שיש במק לקחת קטשופ ומיונז ולערבב ביחד רציני? כי אני הולך לנסות את זה איך? לא ממש הבנתי אהבתי קיצר עכשיו אני תקוע בבית ואין מה לאכול :\ המקרר ריק אז נראה לי אני אקפוץ לקנות לחמניות טריות ואוכל נקניה בלחמניה עם קטשופ ומיונז שמח שאהבת,נסה את זה מאוד מומלץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.