פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=1כנסו!( יש הפתעה בסוף!)
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים חחחחחחחחחחחחחחחח ווא ווא אחים שלי קבלו משו פ33ה איזה קונפות חחחחחחחחחחח
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים holy shit!באמת שבלי להעליב אבל אלו היצורים הכי מכוערים שראיתי בחיי! פאק הוציאו אותם מarea 51 או שאלו סתם צורות התפתחות שנפסלו ע"י האבולוציה? :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: לצומת ליבכם!אני מפציר בכם בכל כוחי לא להכנס ללינק הזה ובמיוחד לא להסתכל על התמונה המזוויעה הזאת שנמצאת שם!
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים OMFG זה בטוח לא לקוח מאיזה סקרינשוט של מוטציה מSTALKER(לא שחקתי עדיין :-[) או תמונות זוועה מצ'רנוביל?? :errrr:
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אם אני לא טועה זה 3 שחקניות סיאס ישראליות שהיו בGPOWER שהחליטו להיסטלבת עליהם
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ספםםםםםםםםםםםםם יבת זונה בואי אני בייא לך 25 שקל לכי תעשי גבות וספם ינעל סבא שלך ואת ידבע את דומה לטרמפולינה יבבטה קסביאה ואת עים הג'קט השחור בואי אני בייא לך כסף לעשות גשר יבויהה איזה יצוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםגדול !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.