פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים חיפשתי ולא מצאתי דיון בנושא,האם אני היחידה שהעבירה קדימה ואחורה כמה פעמים בקטע שלינקולן מפלשבק מה הוא ראה בתוך הקופסא?בכלל, מה הרשמים שלכם מהעונה הנוכחית?אני למרבה ההפתעה ממש נהנית, אפילו יותר מגיבורים.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר אני יודעת מה הוא ראה, התכוונתי שבגלל ההלם ובגלל שזה היה לפחות משניה העברתי אחורה לראות שוב כמה פעמים.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים נמלטים העונה ממש יפה. גם גיבורים יפה . ומחכה לאבודים גם . את מחפשת דיון כאן בפורום או מחפשת בכלליות דיונים על נמלטים?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים עונה טובה ביותר.. אני מתגעגע לכל התכניות של מייקל. לא יפה לו אילתורי תכניות.וחבל על כל המתים, אבל סדרה מעולה ועונה עוד יותר.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים בנתיים די מעניין הבחור האוסטרלי הזה נראה לי לא "סתם" דייג יש מאחוריו משהו שהוא לא מגלה .
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים לדעתי יש בסדרה איזשהו קאץ' עם מה שקורה עם שרה... אני עדיין לא יודע מה בדיוק אבל יש לי כמה תאוריות.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים Armageddon1 אתה רציני? :-\ חח זה הולך להתפתח מאוד רחוק...סדרה מעולה.. בינתיים אני אוהב תעונה השלישית הרבה יותר מהשניה.. לא יודע למה.. יותר כיף שהם בתוך הכלא וזה.. כמו בעונה הראשונה.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים לדעתי יש בסדרה איזשהו קאץ' עם מה שקורה עם שרה... אני עדיין לא יודע מה בדיוק אבל יש לי כמה תאוריות.לא. שרה מתה. במציאות היא בהריון ויצאה מהסדרה וכתבו על זה בעיתונים.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים Armageddon1 אתה רציני? :-\ חח זה הולך להתפתח מעוד רחוק... סדרה מעולה.. בינתיים אני אוהב תעונה השלישית הרבה יותר מהשניה.. לא יודע למה.. יותר כיף שהם בתוך הכלא וזה.. כמו בעונה הראשונה. פיטר כן נכון. וגם אני אוהב את הכלא הזה את הסגנון הזה. אירו נאקמורה . .. .... ..... חחחח השם הזה תמיד מצחיק אותי שהוא אומר בסידרה [גיבורים]
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים למעשה, השם הוא הירו=HIRO, ועל זה החבר שלו (אנדו=ANDO) צוחק בפרק הראשון של העונה הראשונה: "you are going to be SUPER HITO !!!" (מי שלא מבין שיגיד את זה בקול)
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים אני יודעת מה הוא ראה, התכוונתי שבגלל ההלם ובגלל שזה היה לפחות משניה העברתי אחורה לראות שוב כמה פעמים. אני אמור לנחש שההיית בהלם? :-\ לא כתבת את זה "האם אני היחידה שהעבירה קדימה ואחורה כמה פעמים בקטע שלינקולן מפלשבק מה הוא ראה בתוך הקופסא?" זה נראה כאילו לא הבנת מה היה שם, והעברת קדימה ואחורה בשביל להבין את התמונה בבירור.. או שהבנת הנקרא שלי השתבשה ולא ידוע לי על זה
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים העונה השנייה של גיבורים מדהימה. הראשונה הציקה כי עד פרק 12 שום דבר לא זז.. אבל עכשיו דברים קורים כלכך מהר ומגלים דברים מגניבים תוך פרק. גו סיילר!
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים הם עשו את התמונה שניה כי כנראה היה קשה לשים תראש שלה בתוך קופסא אבל מרגיז שככה הם גמרו איתה אני הייתי מוסיף את זה לתסריט כאילו שמייקל הכניס אותה להריון ועכשיו הוא בלחץ ואז בעונות הבאות היא הייתה יולדת לו מייקל קטן וחמוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.