פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אין משהו יותר טוב מMILLER.. יורד לקיבה כמו מים..וממ..כל כך טעים..ניסיתי אתמול בלטיקה מספר 6..טעם של וודקה בשילוב של בירה..דוחה !
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אף אחד לא הזכיר את זה אבל וויסקי זה לא רק לשתות.אנשים לא שותים וויסקי כדי להשתכר.שותים כדי להיכנס לאווירה, לעשן איזה סיגר איכותי, לשתות וויסקי טוב ולשחק קלפים זה מתכון מוצלח של המכובדים.לשתות וויסקי זה סגנון זה סטייל זה לא וודקה זה לא בירה זה רמה מעל!
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר וואו אני רואה שעליתי פה על נקודה רגישה כל הפורום שתיינים רציני J&B לא טוב? יש לי בקבוק ענק בבית ואני מת לפתוח אותו שותים כדי להיכנס לאווירה, לעשן איזה סיגר איכותי, לשתות וויסקי טוב ולשחק קלפים זה מתכון מוצלח של המכובדים. חחח הרגת אותי
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים דורי, היה ובמקרה ואתה לא יודע, מרטין הוא bmw5 לשעבר *חוזר לקרוא ספר על שפת C*
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים כי יש לי בגרות על C ועכשיו אני זז לישון, לילה טוב לכולם, גם לבחור האיכותי 8)
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים קראתי עד עמוד 3 בערך, מה רע בוודקה-XL? זה טעים, עם ריח נחמד, עושה מה שצריך.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים רציני J&B לא טוב? יש לי בקבוק ענק בבית ואני מת לפתוח אותו J&B זה היה הוויסקי הראשון ששתיתי (בגיל 17-18), אז אמרתי שוויסקי זה גועל נפש ואני לא אגע בזה יותר.... עברו כמה שנים מאז וניסיתי וויסקי איכותי ואז למדתי לאהוב ולהעריך וויסקי לשאלתך, J&B זה אחד הדברים המגעילים ששתיתי, חרא של וויסקי.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים דורי, היה ובמקרה ואתה לא יודע, מרטין הוא bmw5 לשעבר *חוזר לקרוא ספר על שפת C* חחח זה מסביר את זה... "מכובדים" קראתי עד עמוד 3 בערך, מה רע בוודקה-XL? זה טעים, עם ריח נחמד, עושה מה שצריך. עוד ילד קטן שפיספס את הנקודה
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אני לא ממש התלהבתי מויסקי אבל זה נכנס יותר בקלות מוודקה,אני ממליץ לך על בירות דניות שאני אוהב כמו CALSBERG ו TUBORG קהים.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים אף אחד לא הזכיר את זה אבל וויסקי זה לא רק לשתות.אנשים לא שותים וויסקי כדי להשתכר.שותים כדי להיכנס לאווירה, לעשן איזה סיגר איכותי, לשתות וויסקי טוב ולשחק קלפים זה מתכון מוצלח של המכובדים.לשתות וויסקי זה סגנון זה סטייל זה לא וודקה זה לא בירה זה רמה מעל!כן טוב אחי, אתה בטח יודע.. נוהג בM5 וכל זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.