עבור לתוכן

הופעה למען סיום הסכסוך! הכניסה חופשית לכולם!

Featured Replies

פורסם

הבורות, הבורות...

א. זה שהיו לך חרא של שותפים, זה לא אומר שכולם ככה. אני מכיר המון ערבים. חלקם חרא של אנשים, וחלקם אנשים הרבה יותר טובים מהרבה יהודים שאני מכיר.

ג. לדוד שלי גילו סרטן לא מזמן, ודווקא הרופאים הערבים שטיפלו בו היו הכי יעילים מבין כולם. כשכל הרופאים היהודים היו בחגים, ביום כיפור וכו.., הרופא הערבי ישב על התחת לילות שלמים וניתח את כל המצב לעומק. (ולצורך העניין, הוא מוסלמי)

א. אתה מכיר את הערבים ה"טובים" במסגרת של "שים לי חומוס חריף בלי צ'יפס עם קצת סלט" או מכיר ברמה של לבוא אליהם הביתה? כל השותפים הערבים שהיו לי (6)+ כל השכנים (סביבות ה14)+ כל החברים שהיו יושבים איתם כל הזמן (עוד איזה 20) היו פשוט חא*ות שלא התחשבו באף אחד אחר (לדוגמא, כשמישהו ביקש שלא יעשנו לו נרגילה מתחת לחלון כי כל העשן נכנס לו לחדר, או שלא יצעקו ב3 לפנות בוקר....), טינפו את הדירות (שלי ודירות שלהם) ועוד.... ואני מדבר על ערבים שאמורים להיות חכמים וטובים- סטודנטים... כאלה שעוד שנה צריכים להיות הרוקח שלך או הרופא שיטפל בך...

ב. יופי לו... לפני כמה שנים גם נתקלתי ברופאים האלה שחופרים במשך שעות ונותנים את הפיתרון שרופא ישראלי\ רוסי נותן ב5 דקות... ממש יעיל...

אני מבטיח לך שהדוד שלך (שיהייה בריא) הייה מקבל את אותו הטיפול גם עם זה שהרופאים הישראלים היו יוצאים לחופשות שלהם.

א. כנ"ל לגבי, בנוסף, אני גם מכיר לא מעט יהודים שהם חרא של אנשים.

ב. מצדד לחלוטין, אפשר לחשוב שכל ימני שמגיע לבית חולים מסרב לקבל

טיפול מרופא מוסלמי, רק מראה על הצביעות והגזענות העמוקה והעיוורון.

א. גם אני , אבל בניגוד לערבים (שאני מכיר בצורה יותר טובה מזה שמכין את הבגטים עם שווארמה במזנון), אני מכיר גם כמה יהודים טובים. בניגוד לערבים, שלא רק שאף אחד לא הייה מעיר לזה שהייה צועק "אם אנחנו מפריעים לך אז לכי מפה", הם כולם היו גם צוחקים על זה ( שוב, סביבות ה40 ערבים ב5~6 מקרים שונים וואריאציות שונות...)

ב. עוד פעם אתה דוחף גזענות? זה באמת לא קשה להבין שאין פה קשר לזה... טיפה לחשוב לפני שדוחפים את זה לכול מקום... לא הרבה, שחס וחלילה לא תתאמץ... תקרא לאט: הרופא בבית החולים לא (תמיד) אוייב, לכן אין סיבה להתנגד לקיום שלו, ולכן אין בעייה שהוא יטפל בך (אלא אם יש לך ניסיון רע מכל 6~7 רופאים ערבים שטיפלו בך לפניו). וזה, אגב, מראה שימנים לא נגד ערבים בצורה עיוורת (כמו שהשמאל מנסה להראות דוגמאות כמו זו, שסוטרות בעצם את הטענה...) אלא רק נגד אלה שמשתפים פעולה עם הטרור וחותרים תחת השלטון הציוני במדינה. אין קשר בין מחט לתחת, אלא אם אתה עושה זריקה...

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:yelclap: :yelclap:

אומנם חבל שהיא בוטלה בגלל הסיבה הזו ולא בגלל שאנשים הבינו עד כמה ההופעה של ה"לא שמאלנים" למען "סיום" הסיכסוך צבועה.... אבל גם זה טוב :)

פורסם

מגיע לשמאלנים יפי הנפש(רפש) האלה ! נה נה נה נה נה :silly: :silly: :jump::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים