עבור לתוכן

הופעה למען סיום הסכסוך! הכניסה חופשית לכולם!

Featured Replies

פורסם

מה אתה חושב שיתקעו לך דגל של שלום עכשיו בתחת ויכריחו אותך להגיד שאתה נגד הכיבוש? מספיק להיות כזה פראנויד...

מה עניין שמיטה להר סיני?

ממתי שטיפת מוח זה לתקוע למישהו דגל של שלום עכשיו בתחת?(או בכלל לעשות משהו בכוח)

כל הרעיון בשטיפת מוח זה לגרום לך לשנות את הדעה מבלי שאתה יודע שהפעילו עלייך מניפולציות.

בסך הכל באת ליראות הופעה. בדרך אתה תפגוש שם היפים שיטחנו לך כמה שצה"ל הוא צבא כיבוש אכזרי.

ואל תגיד לי בולשיט כי זה בדיוק מה שקורה לנוער של היום.

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LOL... מצאת למי להגיד את זה.... המחייך כבר אבוד מזמן :P

תנועות השלום הפלשטינאיות ידועות...

:kopfpatsch:

מה, וחסר להם אנשים שצועקים "די לכיבוש", פוגעים בגדר ההפרדה הגזענית, ומפגינים נגד הגיוס לצבא? ::)

הרי צעירי הג'יהאד עכשו מאוד רוצים שלום כפי שכתוב להם קוראן... שלום של אמיצים... עם מיליון שאהידים שיצעדו לירושליים....

פורסם

לא, כי אתה כן רוצה שלום... ::)

אנשים כמוך פשוט ייגרמו לסיכסוך...פוף...להעלם... ::)

פורסם

אני מגיע מי עוד?

פורסם

לא, כי אתה כן רוצה שלום... ::)

אנשים כמוך פשוט ייגרמו לסיכסוך...פוף...להעלם... ::)

לא, כי השמאל עשה הרבה בשביל השלום ב40 השנים האחרונות.... ממש מזרח תיכון חדש- שבו עוד מעט לאירן יש פצצה גרעינית, ולפלסטינאים רקטות שמגיעות לגוש דן (משטחים שפינינו להם)...

אנשים כמוני יגרמו לסכסוך להעלם- בכול מחיר, ואז יהייה שלום. אנשים כמוך גורמים למוות של אזרחים שהיו יכולים לחיות אם היו יותר אנשים כמוני.

פורסם

אתה מתכוון שאנשים כמוך ידאגו לקדם גזענות

ושנאה בכל מחיר, כמובן גם במחיר של שלום.

אנשים כמוך רק מעשירים את מעגלי השנאה והמוות.

אנשים כמוני גורמים מוות לאזרחים? כשאתה אומר

"אנשים כמוני" אתה מתכוון למה? לחיילים ביחידות קרביות?

למה בדיוק?

פורסם

אני לא דואג המשאלנים בארץ יחד עם כל העדר שלהם ימהרו וישמחו לפרסם את האירוע הזה בכל מחיר.

בדיוק כמו פסטיבל רעבין.

כל הופעה, אומן שמטרו לשדר "שלום", "די לסכסוך" בו השמאל תומך.

כמובן שמאז שישראל הוקמה הדבר היחיד שהם עושים זה שטיפת מוח בלתי פוסקת ועוד איכשהו רוב הציבור בארץ לא נוטה לכיוון הזה. ברוך השם.

לאט לאט לאנשים יתחיל להמאס מכל דברי השקר (ראו ערך "פלשטינאים") שהוא מספק לציבור כיום.

פורסם

אתה מתכוון שאנשים כמוך ידאגו לקדם גזענות

ושנאה בכל מחיר, כמובן גם במחיר של שלום.

אנשים כמוך רק מעשירים את מעגלי השנאה והמוות.

אנשים כמוני גורמים מוות לאזרחים? כשאתה אומר

"אנשים כמוני" אתה מתכוון למה? לחיילים ביחידות קרביות?

למה בדיוק?

מה קשור מחט לתחת?

מה אתה דוחף לפה עכשו גזענות?

אתה שרתת יחידה קרבית? כל הכבוד... אני מבין ש3 שנים לא הספיק לך כדי לקלוט שערבים הם אוייבים שלנו (אלא אם אתה יכול להגדיר את אלה שניסו להרוג אותך בצורה אחרת...)- וזה לא קשור לגזענות (לך תלמד מה זה לפני שאתה קופץ עם זה...)

ואנשים כמוך זה שמאלנים אומללים שלא מצליחים לעשות את ההפרדה בין גזענות למלחמה באוייב.

אגב, זה שהיית ביחידה קרבית מעניין לי את הביצה. אני לא קרבי ותורם לא פחות (אם לא יותר) ממך, אז תפסיק לדחוף גם את זה בכל הזדמנות כי זה באמת לא עושה רושם על אף אחד.

פורסם

א. אתה זה שלא מבין ש"ההפרדה" הזאת שאתה עושה, לא משנה את העובדה שהשנאה שלך נובעת מתוך גזענות.

לחימה באויב? מבחינתך כל ערבי הוא אוייב ועוד אתה טוען שאתה לא גזעני? ושאתה רוצה שלום ופתרון לסיכסוך?

ב. אתה לא תורם יותר ממני, תפסיק להתנפח, אין לך מושג מי אני ומה עשיתי כמו שאני לא מניח

הנחות לגביך בשום צורה מלבד הדברים הגזעניים החסרי כל שחר שאתה מקיא על גבי הפורום הזה.

ג. אתה בטח מהימניים האלה שצועקים "מוות לאוייב", עד שמגיע רופא ערבי לבדוק אותך בבית החולים

ואז כולך נחמד, אתה בכלל פגשת פלשתיני בחיים שלך?

ואגב, מה אתה חושב לא מזיז לי אף אחת מהביצים ותראה למה הדעות שלך שוות:

אני לא דואג המשאלנים בארץ יחד עם כל העדר שלהם ימהרו וישמחו לפרסם את האירוע הזה בכל מחיר.

בדיוק כמו פסטיבל רעבין.

כמובן שמאז שישראל הוקמה הדבר היחיד שהם עושים זה שטיפת מוח בלתי פוסקת ועוד איכשהו רוב הציבור בארץ לא נוטה לכיוון הזה. ברוך השם.

לאט לאט לאנשים יתחיל להמאס מכל דברי השקר (ראו ערך "פלשטינאים") שהוא מספק לציבור כיום.

פורסם

א. תראה לי מתי כתבתי משהו על הפלסטינאים ויש לו קשר לגזענות. זה שאני לא אוהב ערבים באופן כללי לא קשור לזה ואני לא מערב את השיקול הזה בדיונים. כשיהיו לך כמה שותפים ערבים בדירה וכמה שכנים ערבים, אז נראה כמה תאהב אותם כשיעירו אותך ב-8 בבוקר ביום שבת עם רדיו בפול ווליום, ויגידו לך ללכת למצו* לעצמך כשתאיר להם על ההפרעה...

ב. ממתי "אולי" זו מילה שמגדירה הנחה או קביעה כלשהי? כאמור, אין לי מושג מה עשית, ולכן יש סיכוי שזה יותר חשוב ממה שאני עושה, ויש סיכוי שזה פחות... אולי.

ג. פגשתי פלסטינאים, ואני ממש לא נחמד לרופאים ערבים רק כי הם רופאים... אני משתדל להמנע מהם כמה שאני יכול, וגם בבית חולים ביקשתי שהרופא הערבי לא יטפל בי. וזה, אגב, כי כל הרופאים הערבים שנתקלתי בהם היו פשוט חרא רופאים. ואני גם לא צועק "מוות לאוייב" או "מוות לערבים"... מה הטעם בלצעוק את זה במו קוף?

לגבי ג'וני- אז ברוב הפעמים גם אני לא מסכים איתו

פורסם

בדיוק כמו פסטיבל רעבין.

מצחיק לראות אדם דתי מטיף על שטיפת מוח לכאורה.

פורסם

א. אתה זה שלא מבין ש"ההפרדה" הזאת שאתה עושה, לא משנה את העובדה שהשנאה שלך נובעת מתוך גזענות.

לחימה באויב? מבחינתך כל ערבי הוא אוייב ועוד אתה טוען שאתה לא גזעני? ושאתה רוצה שלום ופתרון לסיכסוך?

ב. אתה לא תורם יותר ממני, תפסיק להתנפח, אין לך מושג מי אני ומה עשיתי כמו שאני לא מניח

הנחות לגביך בשום צורה מלבד הדברים הגזעניים החסרי כל שחר שאתה מקיא על גבי הפורום הזה.

ג. אתה בטח מהימניים האלה שצועקים "מוות לאוייב", עד שמגיע רופא ערבי לבדוק אותך בבית החולים

ואז כולך נחמד, אתה בכלל פגשת פלשתיני בחיים שלך?

ואגב, מה אתה חושב לא מזיז לי אף אחת מהביצים ותראה למה הדעות שלך שוות:

תראה לי רופא "ערבי" שהוא לא נוצרי או בכלל "ערבי" מצליח שהוא לא נוצרי

יש הבדל ענקי בין הנוצרים למוסלימים וכו...

פורסם

א. זה מאוד לא נכון, פגשתי הרבה רופאים ערבים מוסלמים וגם רוקחים.

ב. מה הקשר בכלל?!

בוא נניח שזה נכון, אז מה? אתה חושב שערבים נוצרים לא קוראים לעצמם פלסטינאים ושואפים למדינה עצמאית? אין מחבלים נוצרים?

פורסם

א. תראה לי מתי כתבתי משהו על הפלסטינאים ויש לו קשר לגזענות. זה שאני לא אוהב ערבים באופן כללי לא קשור לזה ואני לא מערב את השיקול הזה בדיונים. כשיהיו לך כמה שותפים ערבים בדירה וכמה שכנים ערבים, אז נראה כמה תאהב אותם כשיעירו אותך ב-8 בבוקר ביום שבת עם רדיו בפול ווליום, ויגידו לך ללכת למצו* לעצמך כשתאיר להם על ההפרעה...

ב. ממתי "אולי" זו מילה שמגדירה הנחה או קביעה כלשהי? כאמור, אין לי מושג מה עשית, ולכן יש סיכוי שזה יותר חשוב ממה שאני עושה, ויש סיכוי שזה פחות... אולי.

ג. פגשתי פלסטינאים, ואני ממש לא נחמד לרופאים ערבים רק כי הם רופאים... אני משתדל להמנע מהם כמה שאני יכול, וגם בבית חולים ביקשתי שהרופא הערבי לא יטפל בי. וזה, אגב, כי כל הרופאים הערבים שנתקלתי בהם היו פשוט חרא רופאים. ואני גם לא צועק "מוות לאוייב" או "מוות לערבים"... מה הטעם בלצעוק את זה במו קוף?

לגבי ג'וני- אז ברוב הפעמים גם אני לא מסכים איתו

הבורות, הבורות...

א. זה שהיו לך חרא של שותפים, זה לא אומר שכולם ככה. אני מכיר המון ערבים. חלקם חרא של אנשים, וחלקם אנשים הרבה יותר טובים מהרבה יהודים שאני מכיר.

ג. לדוד שלי גילו סרטן לא מזמן, ודווקא הרופאים הערבים שטיפלו בו היו הכי יעילים מבין כולם. כשכל הרופאים היהודים היו בחגים, ביום כיפור וכו.., הרופא הערבי ישב על התחת לילות שלמים וניתח את כל המצב לעומק. (ולצורך העניין, הוא מוסלמי)

פורסם

הבורות, הבורות...

א. זה שהיו לך חרא של שותפים, זה לא אומר שכולם ככה. אני מכיר המון ערבים. חלקם חרא של אנשים, וחלקם אנשים הרבה יותר טובים מהרבה יהודים שאני מכיר.

ג. לדוד שלי גילו סרטן לא מזמן, ודווקא הרופאים הערבים שטיפלו בו היו הכי יעילים מבין כולם. כשכל הרופאים היהודים היו בחגים, ביום כיפור וכו.., הרופא הערבי ישב על התחת לילות שלמים וניתח את כל המצב לעומק. (ולצורך העניין, הוא מוסלמי)

א. כנ"ל לגבי, בנוסף, אני גם מכיר לא מעט יהודים שהם חרא של אנשים.

ב. מצדד לחלוטין, אפשר לחשוב שכל ימני שמגיע לבית חולים מסרב לקבל

טיפול מרופא מוסלמי, רק מראה על הצביעות והגזענות העמוקה והעיוורון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים