עבור לתוכן

הופעה למען סיום הסכסוך! הכניסה חופשית לכולם!

Featured Replies

פורסם

ב 18.10 בתל אביב פארק הירקון תתקיים הופעה עם אומנים כמו מוש בן ארי , כנסיית השכל בראין אדמס ועוד

הכניסה חינם! יש אתר רשמי

http://onevoice.org.il/event_181007.shtml

יאללה נתראה שם!

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בטוח מה שאסיים את הסיכסוך! איך לא חשבנו על זה ליפני? :s07:

פורסם

לא, זאת פשוט תעמולה שמאלנית זולה.

אחלה דרך לשטוף לבני הנוער את הראש.

פורסם

כן, שלום זה הרי דבר כל כך רע ומיותר ...

אנשים שואפים לשים סוף לסכסוך?! חלאות אדם!

צאו מהבועות שלכם, לא כולם מתחלקים ל"ימנים" ו"שמאלנים" , יש גם כמה שפויים באמצע :kopfpatsch:

פורסם

אם כל יוזמות התנועה הזו יתקיימו רק בצד הישראלי, זו צביעות אחת גדולה, עוד דרך של הסלבס לקדם את עצמם. אבל אם הם יצליחו להרים אירועים משמעותיים בצד הפלשתיני, זה מתחיל להיות מעניין. אולי אפילו חסר תקדים.

לא תזיק לנו "תעמולה שמאלנית" בצד הפלשתיני לשם שינוי.

פורסם

מה אתה חושב שיתקעו לך דגל של שלום עכשיו בתחת ויכריחו אותך להגיד שאתה נגד הכיבוש? מספיק להיות כזה פראנויד...

פורסם

מענין אם יהיו שם מאבטחים... ::)

פורסם

:lol:

זה מזכיר לי את הפרק die hippy die מסאות' פארק...

Put the slayer CD

פורסם

במקרה הזה put the Baruch Marzel CD :)

פורסם
  • מחבר
שני אירועים גדולים יתקיימו במקביל, בפארק הירקון בתל אביב ובמגרש הכדורגל של יריחו, ארבעה מסכים יוצבו ברחבי ישראל והרשות ויעבירו בשידור ישיר את האירועים המרכזיים על מנת לשתף מאות אלפי אנשים ביוזמה. כמו כן יתקיימו באותו יום במספר מוקדים בארצות הברית ובאירופה מפגני תמיכה מיוחדים בפעילות התנועה.

כל האירועים יחוברו באמצעות שידור לוויני, ושידור אינטרנט אשר יאפשרו לאנשים משני הצדדים ומכל רחבי העולם לשמוע ולראות את הרוב המתון.

פורסם

^^

שני אירועים גדולים יתקיימו במקביל, בפארק הירקון בתל אביב ובמגרש הכדורגל של יריחו

לא שמתי לב לזה. טוב לדעת.

פורסם

JERICHO?

;D

אין לזה שום עניין של חלוקת שמאל ימין, זה סתם פרסום לסלבריקאס

פורסם

אנשים, אתם גנובים לגמרי!!

לא מדובר פה על שמאל או ימין. תקראו מה החבר'ה האלה כותבים, זה משהו אחר.. הם טוענים שהם רוצים להראות לעולם שבישראל יש אנשים שפויים שרוצים לחיות בשקט עם השכנים שלהם. חוץ מזה ממתי לשמאלנים יש מנדט על ה"שלום"?!

אני חושב שזה ממש יפה, שכ"כ הרבה אנשים נרתמו כדי לעשות את זה, ולאפשר לכולם לבוא ולראות את זה בחינם. גם לא אמורים להיות שם פוליטיקאים שיבלבלו את המח, אז בכלל סבבה.. חוץ מזה, הם גם אומרים שהערבים גם עושים אירוע מקביל, אז אולי יש בזה משהו.

אני מקווה להגיע, כי חשוב שיראו שישראל זה לא כל הגועל שרואים בטלויזיה כל היום, ושיש פה אנשים בראש טוב.. :jump:

ג'ו.

פורסם

כן, שלום זה הרי דבר כל כך רע ומיותר ...

אנשים שואפים לשים סוף לסכסוך?! חלאות אדם!

צאו מהבועות שלכם, לא כולם מתחלקים ל"ימנים" ו"שמאלנים" , יש גם כמה שפויים באמצע :kopfpatsch:

תעיף את הטון התקיף.

הייתי בהופעה למען השלום לפני כמה שנים, כשהאינטיפאדה רק התחילה.

זאת בהחלט לא הייתה "הופעה למען השלום/סוף הסכסוך" (לא זוכר את השם, אבל השם היה בעל מסר דומה), אלא סוג של הופעה עם המון דגלים עם כיתובים כמו "שלום עכשיו" "די לכיבוש" (הכי עיצבן אותי) "עד מתי?" "נמאס ממלחמות רוצים שלום" וכו'.

אלה בדר"כ הופעות בעלות אופי שמאלני מובהק שבין הופעה להופעה עולה איזה חננה בן 18 שצועק "די לאלימות" "די לכיבוש" "מתי נפסיק להתנהג כמו חיות?" וכו'.

תלכו ותראו, זאת בעצם שטיפת מח של השמאל הישראלי.

פורסם

אם כל יוזמות התנועה הזו יתקיימו רק בצד הישראלי, זו צביעות אחת גדולה, עוד דרך של הסלבס לקדם את עצמם. אבל אם הם יצליחו להרים אירועים משמעותיים בצד הפלשתיני, זה מתחיל להיות מעניין. אולי אפילו חסר תקדים.

לא תזיק לנו "תעמולה שמאלנית" בצד הפלשתיני לשם שינוי.

תנועות השלום הפלשטינאיות ידועות...

:kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים