עבור לתוכן

microsoft office 2000

Featured Replies

פורסם

שבת שלום

אני מנסה לשמור קבצים ב word אך מקבל הודעת שגיאה שהדיסק מלא

איך אפשר לסדר את הבעיה?

תודה

פורסם

לפנות מקום בדיסק...

אם זה קורה כשאתה מנסה לשמור על הארד דיסק, מצבך רע מאווווווד ושב עכשיו לפנות מקום בהארד דיסק שלך.

אם זה קורה כשאתה מנסה לשמור על דיסקט, כנראה שהקובץ גדול מידי בשביל דיסקט.

בכל אופן, יש דרך אחת בוורד לחסוך מקום בגודל הקבצים שהוא שומר.

כלים -> אפשרויות -> שמירה

שם להוריד את ה-V מ-"אפשר שמירה מהירה".

קצת הסבר על מה זה:

"אפשר שמירה מהירה", זאת אפשרות בוורד, שכשהיא מופעלת, ואתה לוחץ על הלחצן "שמור" (לא "שמירה בשם", אלא "שמור" אחרי שכבר יש קובץ), הוורד ישמור רק את השינויים שעשית מאז השמירה האחרונה. זה יגרום לפעולת השמירה להיות יותר מהירה ולקחת פחות זמן, כי בעצם הוורד לא ישמור את כל הקובץ מההתחלה, אלא רק את השינויים שעשית מאז השמירה האחרונה.

החיסרון בפעולה זו הוא שהיא מגדילה את גודל הקובץ.

לכן, אם מורידים את ה-V הזה משם, ייקח לוורד טיפה יותר זמן לשמור, כי אז הוא ישמור את כל הקובץ, מההתחלה עד הסוף, בכל פעם שאתה לוחץ על "שמור", ולא רק את השינויים מאז השמירה האחרונה. אך, גודלו של הקובץ יהיה קטן יותר.

כשמדובר על קבצים קטנים של עמודים בודדים, אתה לא תרגיש בהבדל בזמן השמירה. רק כשמדובר על קבצים גדולים של כמה עשרות עמודים, אם תוריד את ה-V משם, אתה תראה שייקח לו הרבה יותר זמן בכל לחיצה על שמור.

אז בכל אופן, אם אתה רוצה לנסות להוריד את הגודל של הקובץ, תוריד את ה-V מ"אפשר שמירה מהירה", ושמור את הקובץ שוב עם "שמירה בשם" על שם חדש בקובץ חדש.

נ.ב.- מתאים יותר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על דיסק קשיח ריק!!!!!

זה איזה שהוא באג של האופיס

פורסם

יכול להיות שזה באג באופיס, גם זאת אפשרות.

אבל לא אמרת מקודם שזה קורה על דיסק קשיח ריק, אז אני לא אמור לנחש את זה.

אני יצאתי מנקודת הנחה שזה לא באג, אלא באמת בעייה שאין מקום.

לכן נתתי לך הצעה כיצד לחסוך במקום.

תנסה אולי להתקין את האופיס עוד פעם.

ואם זה לא עוזר, תחשוב על לעבור לאופיס XP. הרבה יותר נוח ואני לא נתקלתי בו בבאגים כאלה עד עכשיו.

פורסם

באמת תנסה להתקין מחדש את התוכנה... אם לא יעבוד תנסה להתקין על מחשבים אחרים לבדוק אם ההתקנה עצמה בסדר

פורסם

איזה מערכת הפעלה? נראה לי שיש לי בעיה דומה - שפטרתי

פורסם

פתרתי ...

תשקול להוריד את חבילת העדכון מהאתר שלהם ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים