פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים בכל אופן, אם חושבים על זה, מטאליקה כלהקה של החתונה יכול להיות ממש מגניב 8) אם אתה רוצה שאשתך הטריה תתחיל להתגפף עם הגיטריסט....מטאליקה זה בשביל לתפוס ראש, לא בשביל חתונות. אני לא שמעתי על אף אחד שהזמין אותם לחתונה שלו :
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אם אתה רוצה שאשתך הטריה תתחיל להתגפף עם הגיטריסט....מטאליקה זה בשביל לתפוס ראש, לא בשביל חתונות. אני לא שמעתי על אף אחד שהזמין אותם לחתונה שלו : כנראה אתה לא סומך על אישתך
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים כנראה את לא סומך על אישתך כנראה שאף פעם לא היית בהופעה של מטאליקה..... לא שאני הייתי... :'(
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים :'(אני רוצה שג'ו סטריאני ו\או סטיב ואי יבואו להופעי בארץ :'( :'(אני אמכור כליה בשביל כרטיס :'(או רעיון יותר טוב - G3 In Israel 8)
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים :'( אני רוצה שג'ו סטריאני ו\או סטיב ואי יבואו להופעי בארץ :'( :'( אני אמכור כליה בשביל כרטיס :'( או רעיון יותר טוב - G3 In Israel 8) רעיון ? פנטזיה
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים אני חייב להודות שהקטעים בארגז חול די שעשעו אותי השחום הקטן יודע לרקוד...
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים למה לסבך כל דבר?היית פשוט יכול לכתוב :"אני הומו, אני אוהב בנים, אני חושק באמא שלי, ודוחף לאח שלי אצבעות לתחת"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.