פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים כנסו ל KIPKAY.COM ותראו איזה דברים מגניבים יש שם.יש באתר הזה סרט שמראה איך לחסוך בדלק.אומרים שם שאפשר לשים אציטון נקי בדלק וזה ישפר משמעותית את הצריכה שלו.הבחור אומר שזה מה שחברות הדלק והנפט לא רוצים שנדע.אוקי, אז עכשיו שאנחנו יודעים, זה נכון? למה שזה ישפר את צריכת הדלק?? מישהו מוכן להתנדב לניסוי??
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר כן, אלב אתה אומר את זה לפי דעה ולא לפי עובדה. אתה לא באמת יודע מה זה עושה לתערובת דלק.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים כל התוספים שמציעים לך בתחנות דלק ובאתרי אינטרנט בעצם הורסים את המנוע בסופו של דבר.אני דיי בטוח שאציטון יגרום להרס המנוע.או לפחות לחור בצינור הדלק.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים עשו מבחן דומה לתוספים שאמורים להגביר את כוחו של המנוע..רובם ככולם הורידו 2%
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים צהרים טובים יהודים יקרים.....אם תכניס אציטון לדלק שלך משמע שתהרוס את האטמים של הראש מנוע מכיוון שהאטמים בנויים מחומרים עמידים לדלק מים ואוקטן....דלק הוא חומר דליק ונחשב גם בדרגה של חומר נפיץ עקב שיחרור אדי גז בלחץ 0.2 אטמוספרות(BAR) משמע יותר דליק מאציטון.....האוקטן שמוסיפים לדלק מונע התלקחות במידה הרצויה אם זה 95 , 96 , (98 שיצא השנה) כך שהפיצוץ שיהיה צריך להיווצר בחלל הבוכנה יהיה במידה הרצויה....בכל מקרה לשיקולך.....
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים הוספת אציטון למנוע תהרוס אותו בסופו של דבר. ואל תחשוב אפילו לרגע להוסיף סולר למנוע בנזין (ותאמין לי שיש אנשים טיפשים שניסו לעשות זאת), אתה תשמע צלצולים כאילו אתה בבית ספר.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים החיסכון הוא משמעותי בדלק הוא:אוטו קטן, מנוע דיזל קטן (רצוי ללא טורבו), גיר ידני, להיות בהילוכים גבוהים, לנסוע לא יותר מ-80, להאיץ לאט, לא לשים כלום באוטו ולהיות תמיד על רבע-חצי במיכל דלק.עם תנאים כאלה ונסיעה במישור בכביש בינעירוני אפשר לעשות 1:22 ק"מ לליטר בכיף.אם אתה ממש רוצה, אפשר גם להגיע ל1:15 ק"מ לליטר בתוך העיר.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים אני עם 1600 אוטומטי מאיץ לאט ונוסע רגוע ועושה 1:13 בעיר..ככה שלא צריך להגזים ולקנות ידנית,דיזל,לסוע כל הזמן עם חצי טנק וכו'..
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים החיסכון הוא משמעותי בדלק הוא:אוטו קטן, מנוע דיזל קטן (רצוי ללא טורבו), גיר ידני, להיות בהילוכים גבוהים, לנסוע לא יותר מ-80, להאיץ לאט, לא לשים כלום באוטו ולהיות תמיד על רבע-חצי במיכל דלק.עם תנאים כאלה ונסיעה במישור בכביש בינעירוני אפשר לעשות 1:22 ק"מ לליטר בכיף.אם אתה ממש רוצה, אפשר גם להגיע ל1:15 ק"מ לליטר בתוך העיר.אני די בטוח שמנוע דיזל קטן ללא טורבו לא יזיז אותך לשום מקום,אם אתה רוצה לחסוך בדלק מנוע דיזל קטן עם טורבו יוסיף יותר כח לאותו משקל = פחות סיבובי מנוע = פחות דלקאבל! אם אתה רוצה לחסוך באויר אז מנוע דיזל בלי טורבו יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.