עבור לתוכן

חיסכון משמעותי בצריכת הדלק! האם זו אמת ? זה מה שחברות הדלק לא רוצות שנדע??

Featured Replies

פורסם

כנסו ל KIPKAY.COM ותראו איזה דברים מגניבים יש שם.

יש באתר הזה סרט שמראה איך לחסוך בדלק.

אומרים שם שאפשר לשים אציטון נקי בדלק וזה ישפר משמעותית את הצריכה שלו.

הבחור אומר שזה מה שחברות הדלק והנפט לא רוצים שנדע.

אוקי, אז עכשיו שאנחנו יודעים, זה נכון? למה שזה ישפר את צריכת הדלק?? מישהו מוכן להתנדב לניסוי??

פורסם

לדעתי, אם תשים אציטון נקי בדלק, במקרה הטוב זה יהרוס לך את המנוע.

פורסם
  • מחבר

כן, אלב אתה אומר את זה לפי דעה ולא לפי עובדה. אתה לא באמת יודע מה זה עושה לתערובת דלק.

פורסם

כל התוספים שמציעים לך בתחנות דלק ובאתרי אינטרנט בעצם הורסים את המנוע בסופו של דבר.

אני דיי בטוח שאציטון יגרום להרס המנוע.

או לפחות לחור בצינור הדלק.

פורסם

עשו מבחן דומה לתוספים שאמורים להגביר את כוחו של המנוע..רובם ככולם הורידו 2%

פורסם

צהרים טובים יהודים יקרים.....

אם תכניס אציטון לדלק שלך משמע שתהרוס את האטמים של הראש מנוע מכיוון שהאטמים בנויים מחומרים עמידים לדלק מים ואוקטן....

דלק הוא חומר דליק ונחשב גם בדרגה של חומר נפיץ עקב שיחרור אדי גז בלחץ 0.2 אטמוספרות(BAR) משמע יותר דליק מאציטון.....

האוקטן שמוסיפים לדלק מונע התלקחות במידה הרצויה אם זה 95 , 96 , (98 שיצא השנה) כך שהפיצוץ שיהיה צריך להיווצר בחלל הבוכנה יהיה במידה הרצויה....

בכל מקרה לשיקולך.....

פורסם

הוספת אציטון למנוע תהרוס אותו בסופו של דבר. ואל תחשוב אפילו לרגע להוסיף סולר למנוע בנזין (ותאמין לי שיש אנשים טיפשים שניסו לעשות זאת), אתה תשמע צלצולים כאילו אתה בבית ספר.

פורסם

החיסכון הוא משמעותי בדלק הוא:

אוטו קטן, מנוע דיזל קטן (רצוי ללא טורבו), גיר ידני, להיות בהילוכים גבוהים, לנסוע לא יותר מ-80, להאיץ לאט, לא לשים כלום באוטו ולהיות תמיד על רבע-חצי במיכל דלק.

עם תנאים כאלה ונסיעה במישור בכביש בינעירוני אפשר לעשות 1:22 ק"מ לליטר בכיף.

אם אתה ממש רוצה, אפשר גם להגיע ל1:15 ק"מ לליטר בתוך העיר.

פורסם

אני עם 1600 אוטומטי מאיץ לאט ונוסע רגוע ועושה 1:13 בעיר..ככה שלא צריך להגזים ולקנות ידנית,דיזל,לסוע כל הזמן עם חצי טנק וכו'..

פורסם

החיסכון הוא משמעותי בדלק הוא:

אוטו קטן, מנוע דיזל קטן (רצוי ללא טורבו), גיר ידני, להיות בהילוכים גבוהים, לנסוע לא יותר מ-80, להאיץ לאט, לא לשים כלום באוטו ולהיות תמיד על רבע-חצי במיכל דלק.

עם תנאים כאלה ונסיעה במישור בכביש בינעירוני אפשר לעשות 1:22 ק"מ לליטר בכיף.

אם אתה ממש רוצה, אפשר גם להגיע ל1:15 ק"מ לליטר בתוך העיר.

אני די בטוח שמנוע דיזל קטן ללא טורבו לא יזיז אותך לשום מקום,

אם אתה רוצה לחסוך בדלק מנוע דיזל קטן עם טורבו יוסיף יותר כח לאותו משקל = פחות סיבובי מנוע = פחות דלק

אבל! אם אתה רוצה לחסוך באויר אז מנוע דיזל בלי טורבו יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים