עבור לתוכן

היד נרדמת באמצע השינה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי דבר ראשון - תודה לכל המגיבים.

דבר שני, לקחתי לתשומת ליבי את כל מה שכתבתם, ואני חייב להודות שאני מזדהה עם חלק מהדברים שכתבתם. אני גם נמצא הרבה זמן על המחשב[למרות שזה עתיד להשתנות, מחר אני מתחיל לעבוד בעבודה חדשה ואני מתגייס עוד מעט] ויש מצב שאני לא משתמש במחשב בצורה טובה, ושמתי לב גם שלפחות בחלק מהימים שבהם זה קורה לי אני עוסק בפעילות שמטרתה לחזק את השרירים בידיים[משקולות, שכיבות שמיכה וכו']. אני לא יודע אם זה קשור.

בכל מקרה, אני לא חשוב שזה CTS, מהסיבה הפשוטה שכשזה קורה לי, כל היד משותקת ולא רק שלושת האצבעות שבצד של האגודל.

לאלה שחושבים שזה כיף, אני יכול להבין למה אתם מבינים את זה, ואני מוכן להודות שזה היה יכול להיות כיף, אם רק לא הייתה לי הקול הקטן הזה בראש שאומר "ואם הפעם זה יהיה לתמיד ??" או "אם היד לא תחזור לתפקד כמו שצריך שוב?"

בפעם הראשונה שזה קרה לי נורא נבהלתי גם מהעובדה שאני קצת היפוכונדר מטבעי, ולכן כיף זה ממש לא היה.

בכל מקרה, מחר אני הולך לרופא ונראה מה הוא יגיד...

עריכה:

גם לי זה קורה... פשוט תנסו להחליף את הכריות או להוסיף עוד כרית כך שהיא תהיה בין היד לראש וככה פחות תחנקו אותה

וכן זה יכול להיות מסוכן... עצירת הדם לגמרי במשך זמן ממושך יכולה לגרום לתוצאות קשות

אני חושב שיש פה בילבול קטן של חלק מהאנשים. במקרה אתה בדיוק כתבת על זה אז אני אגיב לך[גם אני בהתחלה טעיתי אבל אז קראתי על זה והבנתי את טעותי]:

הבעיה היא לא שהדם לא עובר בעורקים, הבעיה היא שהעצבים עצמם נלחצים לגוף ולא מצליחים להעביר פולסים חשמלים למוח. כשזה קורה העצב שולח "אותות מצוקה" והם המקור להרגשת העקצוץ וה"נמלים" על הגוף[כשהאדם שם לב לזה והעצב מתחיל להשתחרר].

• תגובות 44
  • צפיות 29.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ טוב לדעת! :xyxthumbs:

גם לי זה קורה לפעמים באמצע הלילה, אז אני קם ופשוט מתחיל לנער את הגף שלי מימין לשמאל והיד עפה לכל עבר ונתקעת בכל מיני דברים בדרך כי אני מסטול כשאני מתעורר באמצע שינה

הכי מוזר זה להרים את היד כאילו היא לא שלי :lol:

פורסם

גם לי היה תקופה כזאת שהיתה נרדמת לי היד לגמרי

אבל לא נכנסתי לפניקה כל כך

לקח לזה זמן לחלופ [לתופעה]

בקשר לקרישה לא חושב שזה מזה

בכל אופן תתיעצ עם רופא

פורסם

תכלס איך לא קורה שום דבר לחלק שנירדם? למשל מישהו ישן על היד כמה שעות והיד רדומה רצח בלי זרימת דם. :behead:

פורסם
  • מחבר

אוקיי הייתי אצל הרופא, הוא שלח אותי לבדיקת EMG.. לפי מה שהבנתי זה מכות חשמל וזה די כואב אבל לא נורא :smile1:

פורסם

AIDIVN התחלת לעשן מריחואנה..?

פורסם
  • מחבר

לא...

פורסם

אוקיי דבר ראשון - תודה לכל המגיבים.

דבר שני, לקחתי לתשומת ליבי את כל מה שכתבתם, ואני חייב להודות שאני מזדהה עם חלק מהדברים שכתבתם. אני גם נמצא הרבה זמן על המחשב[למרות שזה עתיד להשתנות, מחר אני מתחיל לעבוד בעבודה חדשה ואני מתגייס עוד מעט] ויש מצב שאני לא משתמש במחשב בצורה טובה, ושמתי לב גם שלפחות בחלק מהימים שבהם זה קורה לי אני עוסק בפעילות שמטרתה לחזק את השרירים בידיים[משקולות, שכיבות שמיכה וכו']. אני לא יודע אם זה קשור.

בכל מקרה, אני לא חשוב שזה CTS, מהסיבה הפשוטה שכשזה קורה לי, כל היד משותקת ולא רק שלושת האצבעות שבצד של האגודל.

לאלה שחושבים שזה כיף, אני יכול להבין למה אתם מבינים את זה, ואני מוכן להודות שזה היה יכול להיות כיף, אם רק לא הייתה לי הקול הקטן הזה בראש שאומר "ואם הפעם זה יהיה לתמיד ??" או "אם היד לא תחזור לתפקד כמו שצריך שוב?"

בפעם הראשונה שזה קרה לי נורא נבהלתי גם מהעובדה שאני קצת היפוכונדר מטבעי, ולכן כיף זה ממש לא היה.

בכל מקרה, מחר אני הולך לרופא ונראה מה הוא יגיד...

כל מה שלוחץ על שורש כף היד יכול לגרום לבעיה, לכן משקולות או עבודה מאומצת משפיעים, ומנוחה עוזרת, כנ"ל לגבי עבודה עם העכבר.

לגבי התסמינים שמופיעים בלינק, אל תתיחס אליהם, לכל אחד זה בא בצורה שונה

לגבי החישמולים, בתקווה שהוא לא ירצה לחשמל לך את כפות הרגליים, כי זה ממש כואב. הידיים זה עוד נסבל...

פורסם

לא...

חשיש, ג'ראס?... xD

פורסם

ألله أكبر,איפה אתה גר בלבנון,אוליי סוריה?סתם שואל?

פורסם

ألله أكبر,איפה אתה גר בלבנון,אוליי סוריה?סתם שואל?

חעטיכעחי, באמת איפה?

פורסם

אמת שהיה לי את זה כשהייתי שם את היד מעל הראש בשינה, אחרי כמה זמן היא הייתה נרדמת והייתי צריך לגרור אותה כמו גופה, זה הפסיק לבד.

פורסם

אמת שהיה לי את זה כשהייתי שם את היד מעל הראש בשינה, אחרי כמה זמן היא הייתה נרדמת והייתי צריך לגרור אותה כמו גופה, זה הפסיק לבד.

phenomfx אז באמת יש לך נסיון בגרירת גופות?

פורסם

קורה מדי פעם נו. אין לך שליטה על התנוחות שלך כשאתה ישן... לפעמים אתה חוסם את זרימת הדם ליד בצורה זו או אחרת, ובגלל שזה קורה למשך פרק זמן דיי ארוך (טוב אתה ישן אתה לא זז יותר מדי בכל זאת), באמת נוצר מחסור רציני בדם.

אני מוצא שזה פריקי כזה... אני קם, והיד שלי לא קמה איתיO_O היא מרגישה כמו גוש בשר כזה... ואז אני תופס אותה והיא מרגישה כמו גומי... אני מנער אותה עם היד השניה איזה עשר שניות וזה עובר...

אם אתה ישן על היד באופן קבוע אז מן הסתם זה יקרה לך יותר.

פורסם

phenomfx אז באמת יש לך נסיון בגרירת גופות?

מגיל 8 ועד היום :yelclap:, תסיק את המסקנות לבד ואל תחשוש מהאמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים