עבור לתוכן

היד נרדמת באמצע השינה

Featured Replies

פורסם

קרה לי פעמיים זה מאוד מציק ולוקח כמה דקות עד שחוזרת התחושה

זה בגלל שאתה יושן על היד תאמין לי ואין מה להלחץ מדבר כזה

BLA7 זה באמת נשמע מפחיד תאר לך אתה חונק את עצמך ואז היד נרדמת ואתה נחנק למוות :silly:

כשהיד נרדמת השריר רפוי .. אתה לא יכול לחנוק את עצמך למוות

עזבו ת'צמכם יד, פעם נרדמה לי הרגל באמצע הלילה לחלוטין ... קמתי בגלל שרציתי להשתין ואז נפלתי על הרצפה בגלל שנרדמה לי הרגל ..לא הבנתי מה לעזעזל קרה .. ואז התחילו העיקצוצים זה היה מציק לאיזה 10 דקות ... במיוחד כשאתה צריך להשתין אתה לא יכול לעמוד כדי להחזיר את הדם לרגל .. את את הרגל שלך תוקפות מיליון נמלים !!!

• תגובות 44
  • צפיות 29.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתה תקופה שזה גם היה קורה לי כל לילה כמעט וזה היה ממש מציק (ואני מאז ומתמיד ישן באותה תנוחה על היד) וזה היה כשהייתי מתאמן במכון כושר , כשהפסקתי גם התופעה הפסיקה, מוזר .. ???

פורסם

הייתה תקופה שזה גם היה קורה לי כל לילה כמעט וזה היה ממש מציק (ואני מאז ומתמיד ישן באותה תנוחה על היד) וזה היה כשהייתי מתאמן במכון כושר , כשהפסקתי גם התופעה הפסיקה, מוזר .. ???

לא מוזר, זה כמו שציינתי, כשעצב נתפס בין סחוסים וכאלה...

פורסם

ואכן כמו שאני ציינתי קודם, זה באמת בגלל שאחת החוליות לוחצות על משהו

פורסם

אני ישנתי עם אישתי [ אממ כמו כל לילה ] ובבוקר שקמתי הזזתי לה את היד והיד היית כמו של מת כזה עקומה איזה צעקה נתתי חחחחחח . מסתבר שהיד נרדמה לה.

פורסם

באמת מצחיק.. קרה לי כמה פעמים.

אם למישהו זה קורה, תנסו לגרור את היד על הרצפה.. :lol:

פורסם

אני ישנתי עם אישתי [ אממ כמו כל לילה ] ובבוקר שקמתי הזזתי לה את היד והיד היית כמו של מת כזה עקומה איזה צעקה נתתי חחחחחח . מסתבר שהיד נרדמה לה.

יותר מידי עבודת יד :cool2:

פורסם

כשזה קרה לי בפעם הראשונה נבהלתי ולא ידעתי מה זה אז קמתי וניסיתי להזיז את היד והיא לא זזה, אז נידנדתי אותה עם כל הגוף... בסוף הבנתי שאני מרביץ לקיר ואני בכלל לא שם לב... כשהתחושה חזרה הלכתי לישון. בבוקר התעוררתי והיד כאבה והיו עליה סימנים של מכות... יומיים צחקתי על זה :)

פורסם

^^^^^^^^^ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

עכשיו אני אצחק על זה יומיים ..

פורסם

גם לי קורה מדי פעם. פעם ראשונה היה מפחיד, אבל אח"כ אני פשוט תופס אותה עם היד השנייה ופשוט מתחיל להחליק מהחלק העליון כלפי מטה כדי להזרים דם מהר יותר. מתקן את המצב ומהר ;)

פורסם

תשמע גם לי זה התחיל לפני כמה שנים..וזה היה מוזר כי אני גם לא זוכר שזה קרה לי לפני כן(זה התחיל מתישהו אחרי הצבא)...לפי התגובות פה אני מבין שאנחנו לא לבד וזה סה"כ קורה לאנשים כנראה בגלל שינוי במבנה הגוף מסת השריר וכדו....

אז קודם כל לא להלחץ וכמו כל בעיה היא נראה לי מאד מציקה בהתחלה וזה קורה לעיתים דחופות אבל כנראה שהגוף מסתגל והבעיה חולפת או לפחות אצלי חוזרת לעיתים רחוקות...

ואכן אפשר אפילו להנות מזה קצת....הרגשה מוזרה במקצת שהיד לא מגיבה...אכן כדאי למקם אותה מתחת לגובה הלב לנער קצת עם הגוף או עם היד השניה ולנסות לפתוח ולסגור את האגרוף(כמו כשמתרימים דם-רק שפה בהתחלה האגרוף לא תמיד מגיב)

פורסם

אתם מכירים את זה שחשבתם שיש לכם בעיה, אבל רק לכם יש אותה, ופתאום מתברר שלהרבה יש אותה

אופס התבלבלתי באשכול :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

זה מגניב שזה קורה :silly:

אני מרים את היד שנרדמה עם היד השניה כדי להתהפך במיטה ולהזיז אותה מצד אחד לצד שני 8)

פורסם

אני דווקא אוהב שאין עליה שליטה ולא מרגישים. זה ממש מצחיק.

אמת [כנ"ל לגבי הרגל] והכי כיף שהשליטה חוזרת, ומרגישים עקצוצים :smile1:

פורסם

גם לי זה קורה... פשוט תנסו להחליף את הכריות או להוסיף עוד כרית כך שהיא תהיה בין היד לראש וככה פחות תחנקו אותה

וכן זה יכול להיות מסוכן... עצירת הדם לגמרי במשך זמן ממושך יכולה לגרום לתוצאות קשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים