פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים האם המסך הזה: ViewSonic 19" LCD VP930הוא מסך טוב ? הסבירו לי כי הנתונים היבשים לא ממש קובעים ושהוא טוב למרות היותו מסך 8MS מחירו סביב ה-1600 ש"ח.האם יש מסך טוב יותר במחירים הללו ?האם הוא באמת האופציה הטובה ביותר סביב המחיר הזה ולמה ?תודה רבה!
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אם לא עשית זאת עדיין אתה מומזן לקרוא את ההשוואה האחרונה: http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מחבר אתה יכול בקיצור לומר לי את היתרונות והחסרונות והאם כדאי לקנות אותועל פני כרטיסים אחריום באותו טווח מחירים ?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מחבר אוקיי קראתי..ה-VP930b וה-971P שני המסכין האלו מתמודדים אל המקום השני בהפרש מחירים של 200 ש"חהכיול של הVP לא טוב והכיול של ה-971P טוב יותר (מגיע מכויל מהחברה)זמן התגובה של הVP טוב יותר בשבילי(למשחקים מהירים).עכשיו איך אני אמור לכייל את הצבעים ?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים אם אתה לא מתעסק בגרפיקה מקצועית (קדם דפוס וכד') אז הכיול של המסכים האלה מספיק לשימושים שלך.אם אתה כן, אז תצטרך לרכוש מכייל.
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים אם אתה לא מתעסק בגרפיקה מקצועית (קדם דפוס וכד') אז הכיול של המסכים האלה מספיק לשימושים שלך.אם אתה כן, אז תצטרך לרכוש מכייל.תגיד מי שמתעסק בגרפיקה מקצועית VP930 לא יתאים לו? ולמה? ומה זה בדיוק "כיול".אתה יכול להסביר לי מה לא יעבוד לגרפיקאי מקצועי ומה תהיה לו הבעיה עם המסך הזה?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מחבר אוקיי אני כנראה אקנה את ה VP930... תודה רבה..אתם יכולים להמליץ לי על החנות הזולה ביותר ?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים למה להיות ציני כלפי הבחור ... אכן בדוק בזאפ, אל תתפתה למחיר הזול ביותר !תבדוק את נותן האחריות (אמור להיות אומניטק) ומדיניות הפיקסלים, טיב החנות, השירות שלה, זמינות מלאי ואפשרויות החזרה/החלפה.2 המלצות שלי:פנדה (לא הכי זולה אבל אחלה חנות)www.pandas.co.ilרואים עולם (זולה מאוד, יש גם 2% הנחת מזומן, מחזיקה מלאי זמין בד"כ לרוב המוצרים, שעות פתיחה גמישות ועושה רושם נעים)www.video.org.ilבהצלחה !
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים למה לא לגשת ישר ליבואן? במילא אם יש תקלה , הולכים אליהם ולא לחנות..אז עדיף כבר..http://www.omnitech.co.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.