עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות את הדל 22" באיזור ירושלים עד 1600 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

אחרי שאופיס דיפוס ניפצו לי את ההאשליה שיכולתי לקנות את המסך הזה ב1463 ש"ח (זה לא כולל מע"מ....) אני מחפש את המסך הזה במחיר נמוך, בינתיים מצאתי הכי זול ב1670 ש"ח שזה יקר לי. יש מקום יותר זול?

כמה עולה הדל 22" בנקסטופ?

תודה לעוזרים

פורסם

אתה ורצה לספר לי למה אתה לא יכול להכנס לאתר של נקסטופ או להתקשר אליהם ובמקום זה מבקש שאחרים יעשו לך את זה?

בכל מקרה,יש זאפ,יש גוגל..תריץ חיפוש ותראה מאיפה הכי זול. בכל מקרה מסך כזה ב-1670 זה לא יקר מאוד. אם אתה חושב שתמצא אחד כזה ב-1400-1500 אתה חי בשאליות לדעתי

פורסם
  • מחבר

אתה ורצה לספר לי למה אתה לא יכול להכנס לאתר של נקסטופ או להתקשר אליהם ובמקום זה מבקש שאחרים יעשו לך את זה?

לצערי איבדתי את הקול השבוע ואני לא יכול לדבר...... באתר לא רשום מחירים.

זאפ וגוגל לא הביאו לי מחירים יותר נמוכים ולכן אני שואל פה בפורום אולי יש מישהו שקנה אותו במחיר יותר זול משאר החנויות (כנ"ל לגבי נקסטופ)

יש אולי אפשרות לקנות אותו מתצוגה (במצב טוב בלי פיקסלים שרופים) ?

פורסם

לא היתי קונה מסכים מתצוגה מהסיבה הפשוטה שלכל אחד אורך חיים מסוים (בשעות) ובדר"כ בחנויות הם עובדים כמעט 24 שעות ביום לכן אתה מקצר משמעותית את אורך החיים של הרכיב ובישביל מה? 100 שקל פחות?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה לחסוך עוד טיפה כסף...

יש לי שאלה שטחית כזאת, כמה זמן לוקח למסך LCD להידלק? למסכי CRT לוקח בערך 4 שניות, לא ?

פורסם

לצערי איבדתי את הקול השבוע ואני לא יכול לדבר...... באתר לא רשום מחירים.

זאפ וגוגל לא הביאו לי מחירים יותר נמוכים ולכן אני שואל פה בפורום אולי יש מישהו שקנה אותו במחיר יותר זול משאר החנויות (כנ"ל לגבי נקסטופ)

יש אולי אפשרות לקנות אותו מתצוגה (במצב טוב בלי פיקסלים שרופים) ?

למה שלא תנסה מכרזים?

מסכי TN נמכרים כמו זבל שם ולדעתי תוכל להשיג מחיר טוב.

אבל למה רק הדל 22"?

מה רע בסמסונג?

פורסם
  • מחבר

בגלל שלסמסונג יש את הקטע הזה עם הפאנלים (A, C וכל זה) ואי אפשר לדעת מה מה יבוא לך, ובדל אתה לא צריך לדאוג.

בקשר למכרזים, ניסיתי, והם נמכרים שם במחירים גבוהים מאוד (במוצ"ש שניהם נמכרו בסביבות 2300 ש"ח)

פורסם

יש לך גם את VIEWSONIC ביותר זול.

פורסם

עד כמה שהבנתי מה שיש היום בארץ עם הסמוסנג זה פנאל A וזה מה שיש לי. הבנתי שהוא יכול להגיע עד לרמה של 95% יחסית ל-S

פורסם
  • מחבר

ראיתי בכתבה הזאת ששני המסכים שמתאימים לי הם הדל והסמסונג: http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html

עריכה: בסוף אני לא הולך על ה VIEWSONIC וסוגר על הDELL, איפה אפשר למצוא אותו עד 1600 ש"ח באיזור ירושלים ?

פורסם

ראיתי בכתבה הזאת ששני המסכים שמתאימים לי הם הדל והסמסונג: http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html

עריכה: בסוף אני לא הולך על ה VIEWSONIC וסוגר על הDELL, איפה אפשר למצוא אוו ב1600 ש"ח ?

בשביל 70 שקל אתה עושה עניין?

פורסם
  • מחבר

בשביל 70 שקל אתה עושה עניין?

לא, בשביל 300 ש"ח נוספים אני עושה עניין. התקציב המקורי היה 1340 ש"ח ("CMV22). ובשביל להבהיר את העניין, הכוונה באיזור ירושלים.

פורסם

לדעתי אתה סתם מתעקש על הדל אבל עכשיו אתה מוכן לשלם 1600 אז ההפרש לא גדול.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אתה סתם מתעקש על הדל אבל עכשיו אתה מוכן לשלם 1600 אז ההפרש לא גדול.

תאמת הייתי כבר סגור על הVIEWSONIC ותכננתי לקנות אותו מחר מחנות מפ"ת (אני מירושלים) וההורים שלי מעדיפים שאני אקנה מחנות באיזור ירושלים בגלל האחריות ואין את הVIEWSONIC באיזור י-ם אז האפשרות היחידה היא הדל.... (כמובן שצריך להעלות גם את התקציב בהתאם אבל זה כבר נהיה מוגזם....)

תגידו, עדיף לקנות את הVIEWSONIC מאייבורי או שזה רולטה רוסית ועדיף לא להסתכן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים