עבור לתוכן

ת'ראד אתם מכירים את זה

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה שנדלקתם על מישהי אתם באים להחיל איתה ואז שניה לפני

זה אתם קולטים שיש לה חבר...

• תגובות 52
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

או סופסוף מישהי הבינה את השם שלי

אחח פשוט שיר ענקק

פורסם

מכירים את זה שלא בא לכם טוב שאתם מקבלים אימייל על דיון בפורום שכבר לא מעניין אותכם אבל אתם בכל זאת נכנסים ולא עושים Unsubscribe

ואז כמה דקות אחרי זה אתם מקבלים עוד אימייל על אותו דיון וזה עדיין לא בא לכם טוב וזה עדיין לא מעניין אותכם אבל אתם בכל זאת נכנסים

מכירים את זה?

פורסם

מכירים את זה שאתם עושים עדכון בווינדוס אפדייט ואין לכם זין לעשות עכשיו ריסטרט אז יום שלם אתם לוחצים כל חמש דקות על "restart later"

מכירים את זה שאתם רואים איזה סדרה במחשב ופתאום התרגום לא מסונכרן ואתם מתחילים לנסות לסדר את זה עם הshift וזה אף פעם לא מצליח כל כך ?

פורסם

מכירים את זה שאתם משתינים על הבוקר והפיפי משפריץ לכל מקום חוץ מאשר לתוך האסלה?

פורסם

מכירים את זה שאתם משתינים על הבוקר והפיפי משפריץ לכל מקום חוץ מאשר לתוך האסלה?

פתח את פתח הצינור לרווחה ובדוק שהוא לא דבוק, 100% עובד :hat:

פורסם

מכירים את זה שאתם בעצבים ורוצים לרשום תגובה בפורום משחקים ואז נזכרים שאסור לרשום על וורז ומתבאסים

ומפחדים מהמנהל של הפורום ואז כזה אומרים יאללה נלך לפורום מעבדים ולוחות אם.

פורסם

האחרון, אי אפשר להשלים פה שתי משפטים בגלל האיסור על ווארז... אם היה פה מותר לדבר על זה (בלי לינקים לתוכן לא חוקי או למקומות כאלה) אז הפורום הזה היה סבבה.

מכירים את זה שאתם הולכים לישון בצהריים (2-3-4) ואז שאתם קמים לפנות ערב\בערב אתם לא יודעים איזה יום זה\אם זה בוקר\איזה שנה וכאלה? (אני בד"כ לא יושן בצהריים אז זה קורה לי לפעמים).

פורסם

מכירים את זה שמשעמם ואתם מקווים שמישהו יפתח דיון על " אינטל או AMD מי לוקח" סתם בישביל לקרוא ירידות על פאן בויז.

פורסם

מכירים את זה שאתם באים להרים משהו ובתת מודע אתם חושבים שזה כבד ופתאום אתם מרימים וזה עף באוויר?

פורסם

קורה בד"כ עם בקבוקים ריקים...

פורסם

אהאה, גם לי..

פורסם

מכירים את זה שאתם באים להרים משהו ובתת מודע אתם חושבים שזה כבד ופתאום אתם מרימים וזה עף באוויר?

חחח זה קורה לי אחרי אימון במכון כושר פתאום אין לי רגש ביד ואני יכול לשבור דברים בטעות או להעיף מישהו לקיר בלי רגש :kopfpatsch:

פורסם

מכירים את זה שאתם מתים לבדוק משהו באינטרנט, נכנסים לדפדפן ואז נזכרים שלא התחברתם?

פורסם

לא (MPLS :P)

מכירים את זה שאתם רוצים להראות למישהו איזה דף באינטרנט ודווקא אז האינטרנט לא זז?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים