פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מכירים את זה שנדלקתם על מישהי אתם באים להחיל איתה ואז שניה לפני זה אתם קולטים שיש לה חבר...
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מכירים את זה שלא בא לכם טוב שאתם מקבלים אימייל על דיון בפורום שכבר לא מעניין אותכם אבל אתם בכל זאת נכנסים ולא עושים Unsubscribeואז כמה דקות אחרי זה אתם מקבלים עוד אימייל על אותו דיון וזה עדיין לא בא לכם טוב וזה עדיין לא מעניין אותכם אבל אתם בכל זאת נכנסים מכירים את זה?
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים מכירים את זה שאתם עושים עדכון בווינדוס אפדייט ואין לכם זין לעשות עכשיו ריסטרט אז יום שלם אתם לוחצים כל חמש דקות על "restart later"מכירים את זה שאתם רואים איזה סדרה במחשב ופתאום התרגום לא מסונכרן ואתם מתחילים לנסות לסדר את זה עם הshift וזה אף פעם לא מצליח כל כך ?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מכירים את זה שאתם משתינים על הבוקר והפיפי משפריץ לכל מקום חוץ מאשר לתוך האסלה?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מכירים את זה שאתם משתינים על הבוקר והפיפי משפריץ לכל מקום חוץ מאשר לתוך האסלה? פתח את פתח הצינור לרווחה ובדוק שהוא לא דבוק, 100% עובד
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מכירים את זה שאתם בעצבים ורוצים לרשום תגובה בפורום משחקים ואז נזכרים שאסור לרשום על וורז ומתבאסיםומפחדים מהמנהל של הפורום ואז כזה אומרים יאללה נלך לפורום מעבדים ולוחות אם.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים האחרון, אי אפשר להשלים פה שתי משפטים בגלל האיסור על ווארז... אם היה פה מותר לדבר על זה (בלי לינקים לתוכן לא חוקי או למקומות כאלה) אז הפורום הזה היה סבבה.מכירים את זה שאתם הולכים לישון בצהריים (2-3-4) ואז שאתם קמים לפנות ערב\בערב אתם לא יודעים איזה יום זה\אם זה בוקר\איזה שנה וכאלה? (אני בד"כ לא יושן בצהריים אז זה קורה לי לפעמים).
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מכירים את זה שמשעמם ואתם מקווים שמישהו יפתח דיון על " אינטל או AMD מי לוקח" סתם בישביל לקרוא ירידות על פאן בויז.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מכירים את זה שאתם באים להרים משהו ובתת מודע אתם חושבים שזה כבד ופתאום אתם מרימים וזה עף באוויר?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מכירים את זה שאתם באים להרים משהו ובתת מודע אתם חושבים שזה כבד ופתאום אתם מרימים וזה עף באוויר? חחח זה קורה לי אחרי אימון במכון כושר פתאום אין לי רגש ביד ואני יכול לשבור דברים בטעות או להעיף מישהו לקיר בלי רגש
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים מכירים את זה שאתם מתים לבדוק משהו באינטרנט, נכנסים לדפדפן ואז נזכרים שלא התחברתם?
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לא (MPLS ) מכירים את זה שאתם רוצים להראות למישהו איזה דף באינטרנט ודווקא אז האינטרנט לא זז?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.