עבור לתוכן

כבוד לתעשיות הביטחוניות של ישראל

Featured Replies

פורסם

אוקי ושתהרוג כל טרוריסט שאתה יכול - מה תעשה - תמשיך לשלוט ברצועה?

ואם לא יחתמו איתך על הפסקת אש בלי תנאים (מה שסביר להניח) - מה תעשה אז?

ועוד משהו למה אתה קורא להם "אנשים" במרכאות. אם אתה מאמין באיזה תורת גזע שמפרידה אותם מאיתנו אז אין טעם לדיון הזה. אם אתה מאמין שבבסיס הם בני אדם כמונו אז עדיף שתתחיל לחשוב על הסיבות לקיום/המשך הסכסוך במטרה לפתור אותו.

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין למה אתה טורח להתדיין איתו. אחרי התגובה הקודמת-קודמת שלו, הוא בעצם אמר שהוא לא שווה תגובה.

אם הוא רוצה להאמין שצריך לזרוק שם את כולם לים - סבבה. שיעשן איזה ג'וינט ויתן לאנשים רציניים לקבוע לו את החיים. ברור שהדעה ("דעה"...) שלו הזויה ואין בר דעת אחד בפוליטיקה שמושך לכיוון הזה.

פורסם

למה אי רציונאליים (מקרה הזה לפחות)?

מה נראה לך, שאם אנשים יסתובבו ברחובות כאילו כלום ולא ימוגנו, מספר ההרוגים לא יעלה?

במקרים כאלה הפחד מציל חיים.

ואנשים לא צריכים לחיות כל הזמן תחת האיום ולפחד, ובזה הממשלה, עם כל המיגון, לא מטפלת.

כי הפחד מפני טילי הקסאם יוצא מכל פרופורציה הגיונית. זו בסך הכל חתיכת פח שעפה במסלול בליסטי עקום ואקראי לחלוטין שעושה חור באספלט. עם כמה שזה כואב לשמוע, בטח למשפחות של האנשים שנהרגו מקסאמים, תאונות דרכים גובות מדי חודש (שלא לדבר על שנה) קורבנות בכמה סדרי גודל מהקסאמים. כנ"ל לגבי זיהום האוויר, מחלות, מלחמות בין משפחות הפשע ועוד.

אגב, נורא משעשעת העובדה שאתה שולח ככה, בחפץ לב, את חיילי צה"ל "לעבור בית בית ולחפש נשק". ממש יום כיף בלונהפארק. איזה מזל שיש לנו אנשים כמוך, שלא יהססו לנדב אחרים להיהרג עבור פנטזיה מטורפת של טיהור אתני. יש עוד כמה אנשים חביבים, עם שפם, שחולקים איתך תכונות דומות.

פורסם

מיני ומור אתם מגזימים , מה אתם מצפים שיעלה לאנשים בראש אחרי 20 שנה של אינטיפדה ?

פורסם

הממ... בוא נראה... אולי שאי אפשר לפתור הכל בכח? הרי אנשים כמו IG, שקיימים משני צדי המתרס, הם בדיוק הסיבה לכך שהסכסוך הזה נמשך כל כך הרבה זמן. תחליף את המילה 'ערבים' במילה 'ציונים' בהודעות שלו, ותקבל את האידיאולוגיה של החמאס, אחד לאחד.

פורסם

מיני הבעיה עם הפלסטינים שהם לא מסתפקים בגבולות 67 + מזרח ירושלים +רצועת עזה .

הבעיה היא דתית מוסלמית . לפי האמנה הפלסטינית , ארץ ישראל היא אדמת וואקף , וכל וויתור עליה הוא ויתור על דת האיסלאם.

זכור לך הויכוח על שינוי האמנה הפלסטינית ? לפי האמנה הזאת לא יהיה שלום גם עוד 5000 שנה .

פורסם

מיני הבעיה עם הפלסטינים שהם לא מסתפקים בגבולות 67 + מזרח ירושלים +רצועת עזה .

אבו מאזן חולק עליך.

פורסם

אני לא מבין למה אתה טורח להתדיין איתו. אחרי התגובה הקודמת-קודמת שלו, הוא בעצם אמר שהוא לא שווה תגובה.

אם הוא רוצה להאמין שצריך לזרוק שם את כולם לים - סבבה. שיעשן איזה ג'וינט ויתן לאנשים רציניים לקבוע לו את החיים. ברור שהדעה ("דעה"...) שלו הזויה ואין בר דעת אחד בפוליטיקה שמושך לכיוון הזה.

איפה כתבתי שצריך להרוג או זרוק את כולם לים?

כתבתי שצריך לעשות הכול כדי לעצור את הטרור. עם זה אתה מסכים?

צריך גם לפגוע בטרוריסטים ותומכיהם, לזה אתה מסכים?

אם בסופו של דבר עזה תהייה ריקה, זה אומר שכולם היו תומכי טרור, ואם הסכמת למשפט הקודם, אני לא רואה סיבה לזה שהדעה שלי הזויה.

אם יש לך הצעה אחרת אני אשמח לקרוא.

הממ... בוא נראה... אולי שאי אפשר לפתור הכל בכח? הרי אנשים כמו IG, שקיימים משני צדי המתרס, הם בדיוק הסיבה לכך שהסכסוך הזה נמשך כל כך הרבה זמן. תחליף את המילה 'ערבים' במילה 'ציונים' בהודעות שלו, ותקבל את האידיאולוגיה של החמאס, אחד לאחד.

איך הגעת לזה?

אני רוצה שלום ושאיכות החיים במדינה לא תפגע. עם ערבים, בלי ערבים- לא ממש איכפת לי.

החמאס רוצה קודם כל לחסל את המדינה, ואחרי זה שלראשים שלו יהייה כוח ושהם יחיו טוב כששאר העם שלהם יאכל חובזות כדי לא למות מרעב.

פורסם

אני מקווה שכן... מה הנקודה שלך?

מה תמכור למדינות ידותיות?

טונות של קירות בטון? :P

התכוונתי למיגון אקטיבי. אני מניח שהבנת את זה לבד, אבל ליתר ביטחון... ;)

פורסם

הבנתי, אבל בינתיים הוא לא ממש קיים :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים