עבור לתוכן

למה לקנות מחשב למשחקים ??

Featured Replies

פורסם

מישהו פה כתב שאפשר לקנות מחשב חדש במחיר של PS3 ושהוא יחזיק להרבה זמן, אז יש לי חדשות בשבילך - זה פשוט לא נכון.

כמה עולה היום PS3 בישראל? 4000 שקל? משהו כזה? סבבה קניתם מחשב ב4K שקל, אתם יכולים להריץ יופי של משחקים. עוד שנה בדיוק כבר תצטרך לראות משחקים על LOW עם 0 פילטרים ושטויות כאלה. ואני אומר את זה כאחד שקנה מחשב בפי 2 ממחירו של הPS3 - כן כן, 8000 שקל, ולמעשה נעזרתי פה בפורום בשביל לקנות אותו ככה שאני יודע שעשיתי החלטה נכונה, ובדיוק היום, בערך שנתיים וחצי לאחר הקנייה, אני כבר לא יכול להנות ממשחקים על הרמה הכי גבוהה.

העובדה היא שאם עכשיו אני אקנה PS3, גם עוד 4 ו5 שנים אני אוכל לשחק במשחקים עם רמת פירוט וגראפיקה שהיא טובה לפחות כמו הגראפיקה היום, אם לא הרבה יותר. עם פילטרים וכל זה.

עוד אמרתם שתוך שנתיים שלוש הגראפיקה במחשב "תברח לקונסולות" , מה זה עוזר לבעלי המחשב, שהגראפיקה השתפרה משמעותית, אם הם צריכים לבזבז אלפי שקלים בשביל להנות ממנה? סביר להניח שרוב האנשים פשוט ישחקו במשחקים החדשים, בעלי הגראפיקה פורצת הדרך, עם גראפיקה נמוכה אשר מתאימה לכוח העיבוד של המחשב שהם קנו ב5K לפני שנתיים.

ככה שמהבחינה הזאת, לדעתי, הקונסולות מנצחות - ובגדול.

לפי דעתי האופציה הטובה ביותר היא לקנות מחשב זול שישמש לעבודות ואינטרנט מוזיקה וכו', שבהם למען האמת המחשב שולט באופן מוחלט[לפחות כרגע]

ולהוציא סכום דומה על קונסולה לבחירתכם.

פורסם
אני כבר לא יכול להנות ממשחקים על הרמה הכי גבוהה.

פה תמונה הבעיה שלך

ורק לצורך הדיון ה360 פחות משנתים בשוק והPS3 פחות מישנה בשוק

ככה שבטח שהם חזקים ממחשב בין שנתיים וחצי

אבל לעזזל לא זה העניין

אתה לא אמור לעשות PC VS קונסולות רק בגרפיקה

אלה בעוד תחומים

לדעתי לקנות מחשב ב8 אלף שקל בלי מסך או דברים נוספים זה טעות

אבל מחשב אתה גם ככה צריך חוץ ממישחקים

אם לא היה לך מחשב והיתי צריך לקנות או מחשב חלש+360 או PS3

לאומת מחשב חזק העלות היתה פחות או יותר אותה עלות

וזה העניין

מה היה קורה אם היתה מקבל RROD לדוגמה ב360?

כמה כסף היו עולים לך מישחקי PS3 ?

תיזכור שאנחנו גרים בארץ לא בארצות הברית

פורסם

לא הבנתי, מחלקים משחקי מחשב בחינם איפשהו?

פורסם

מישחקי מחשב עולים בארץ 250 למשחק חדש מישחקי PS3\360 בסביבות 400

תעשה תחשבון לבד

פורסם

לא רק זה, מילא בעידן הקודם שבאמת למחשב עוד היה יתרון ..

היום במשחקים אין מה לדבר, ואפילו בחלק מהקונסולות אפשר לגלוש שאינטרנט לא רע בכלל ..

אבל לך תבין אנשים שנהנים כל שנה להוציא 2000 שח על כרטיס מסך ..

אני לא מבין, אתם בכוונה זוכרים בצורה סלקטיבית מה שבא לכם או שזה באופן טבעי ככה?

כשהפס2 יצא הגראפיקה שלו הייתה חדשנית ומהממת (ואל תגיד לי שלא. לי יש פס2 מהחודש הראשון שלו בארץ), עד שלאחר מספר שנים המחשבים עקפו אותה. אותו דבר בדיוק קורה עכשיו עם הפס3. ככה זה בכל דור קונסולות, ככה שהיתרון הגראפי הוא תמיד משהו זמני.

המחשבים תמיד רצים קדימה בעוד שהקונסולות יוצאות פעם בכמה שנים, מבוססות בתכלס על חומרת מחשב מתקופת היציאה שלהן, ולא מתקדמות יותר עד הדור הבא.

ולא, לא צריך לקנות כרטיס מסך ב2000 שקל כל שנה. המחשב שלי בן שנה ויש בו כרטיס שעלה לי 1700 שקל, והוא עדיין מריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על הגדרות הכי גבוהות, כולל ביושוק שנחשב לפאר היצירה של האיכסבוקס360.

כל מכשיר נותן לך משהו אחר. קונסולות זה יותר משחקים מהירים ומפוצצים בעוד שבמחשב יש גם את זה וגם משחקים אטיים ועמוקים יותר כמו אסטרטגיה וניהול.

מבחינת מרכז בדיור (ראייה כוללת של כל מה שהמכשיר נותן, מעבר למשחקים), כרגע הקונסולות בכלל לא מהוות תחרות למחשב.

עוד דבר, יש פה מין גישה כזאת להתייחס להרצת משחקי מחשב על הגדרות בינוניות ומטה כאילו שבמצב כזה המשחק יראה לך כמו חרא ולכן עדיף קונסולה שתציג גראפיקה מיושנת אבל בהגדרות הכי גבוהות כי זה כל מה שהיא יודעת. אז לא. רוב המשחקים שנראים טוב בהגדרות גבוהות נראים טוב גם בהגדרות נמוכות.

מעבר לכך, לומר שעדיף קונסולה כי אתה תשאר עם גראפיקה מיושנת שתרוץ לך חלק בעוד שבמחשב תצטרך מחשב חדש כדי להריץ את המשחקים עם הגראפיקה החדשנית שתהיה יותר טוב מהגראפיקה בקונסולות (ציטוט של AIDIVN "העובדה היא שאם עכשיו אני אקנה PS3, גם עוד 4 ו5 שנים אני אוכל לשחק במשחקים עם רמת פירוט וגראפיקה שהיא טובה לפחות כמו הגראפיקה היום, אם לא הרבה יותר. עם פילטרים וכל זה.

עוד אמרתם שתוך שנתיים שלוש הגראפיקה במחשב "תברח לקונסולות" , מה זה עוזר לבעלי המחשב, שהגראפיקה השתפרה משמעותית, אם הם צריכים לבזבז אלפי שקלים בשביל להנות ממנה? סביר להניח שרוב האנשים פשוט ישחקו במשחקים החדשים, בעלי הגראפיקה פורצת הדרך, עם גראפיקה נמוכה אשר מתאימה לכוח העיבוד של המחשב שהם קנו ב5K לפני שנתיים.", זה גם זיון שכל, כי במחשב יש לך אפשרות לשדרג ולראות גראפיקה ברמה אחרת, בעוד שבקונסולות אין לך אפילו את הברירה הזאת.

פורסם

אני חושב שעוד יתרון שיש למחשב זה שהציוד העיקפי נישאר בדרך כלל 2 דורות או יותר

בקונסולות בדרך כלל צריך ליקנות ידיות חדשות\הגה חדש וכו בכל דור

גם אם הציוד תקין

פורסם

במשפט אחד :

במחשב הגרפיקה הרבה יותר טובה

פורסם

אין בכלל מה להשוות קונסולה לPC

בקונסולה אין משחקי אסטרטגיה מרובי יחידות!!

וזה הז'אנר הכי חשוב של המשחקי מחשב!

פורסם

*

במחשב הגרפיקה הרבה יותר טובה

*יש משחקי רשת... ולא נראה לי שצריך להרחיב פה...

*רובנו כבר התרגלנו למחשב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים