עבור לתוכן

למה לקנות מחשב למשחקים ??

Featured Replies

פורסם

אני קורא פה אנשים שקונים מחשבים באלפי שקלים וכרטיסי מסך בסכומי עתק, ו השאלה למה ?

היום בעידן קרבות הענק בין כל חברות הקונסולות זה הדבר הכי משתלם לקנות .

הרבה יותר זול, אמן , נוח .

רוב המשחקים כבר מזמן עברו לקונסולות .

(למעט אסטרטגיות )

הקונסולות היום חזקות הרבה יותר ממחשב ממוצע .ניתן לחבר אותם למסכי ענק בלי כל הבאגים שמאפיינים מחשב .

מכניסים משחק הוא מיד עובד .

אשמח להבין מדוע אנשים עוד מבזבזים כספי ם על מחשבי משחק ?.

פורסם

למה? כובע... :hat:

כיוון שזה ידוע שרוב הדברים שאתה עושה בקונסולה אתה יכול לעשות גם במחשב ולא כל מה שאתה עושה במחשב אתה יכול לעשות בקונסולה...

במיוחד מה שעושה את המחשב לאמצעי פשוט ויעיל זה ממשק האינטרנט המפותח...

לא באתי להגיד לך למה המחשב יותר טוב בכללי אני בא להראות לך את כל הדברים שבאים על הדרך... וכמו שציינת יש כותרים כמו אסטרטגיה ולרוב משחקי יריות מגוף ראשון שיותר גל וכיף לשחק על המחשב...

פורסם

הקונסולות היום חזקות הרבה יותר ממחשב ממוצע . מי אמר? מחשב במחיר של הקונסולה הרבה יותר טוב ממנה (אולי לא הרבה, אבל אפשר לעשות בו הרבה יותר דברים). זה בהנחה שלא קונים מסך, צורב ורמקולים (שבכל מקרה אין בקונסולות).

ניתן לחבר אותם למסכי ענק בלי כל הבאגים שמאפיינים מחשב . גם מחשב אפשר, ואין עם זה שום באגים. אני למשל שמתי את המחשב P4 שלי בסלון וחוץ מזה שהוא קצת רועש אין איתו שום בעיה.

מכניסים משחק הוא מיד עובד . זה באמת דבר טוב...

פורסם

אולי כי במקום לקנות PS3 שעולה 3500 ש"ח אנשים קונים מחשב ב-5K למשל אבל הוא כולל גם כוח עיבוד חזק,אפשרות לגלישה באינטרנט,תוכנות ועוד הרבה אופציות ולא מוגבל למשחקים בלבד.

בנוסף,לא צריכים להכניס צ'יפים לאנשים שאוהבים להוריד משחקים או לחליפוין לא צריכים לבזבז 400 ש"ח על משחק למי שקונה מקורי

פורסם
  • מחבר

אולי כי במקום לקנות PS3 שעולה 3500 ש"ח אנשים קונים מחשב ב-5K למשל אבל הוא כולל גם כוח עיבוד חזק,אפשרות לגלישה באינטרנט,תוכנות ועוד הרבה אופציות ולא מוגבל למשחקים בלבד.

בנוסף,לא צריכים להכניס צ'יפים לאנשים שאוהבים להוריד משחקים או לחליפוין לא צריכים לבזבז 400 ש"ח על משחק למי שקונה מקורי

אין כאן כוונה לפתוח מלחמה מחשב מול קונסולה .

ברור שמחשב זה כלי יעיל לעבודה ואינטרנט .

אני דיברתי רק על משחקים . העניין הוא שניתן לקנות מחשב ממש זול לעבודה .

ולמשחקים ניתן לקנות קונסולה (בח"ול לא בארץ ) קונסולה מחזיקה המון שנים (6 עד 7 ) , אין אף מחשב משחקים שמחזיק כל כך הרבה זמן .

והמשחקים הם אלו שגורמי לשדרוגים האין סופיים .

[br]פורסם בתאריך: 7.10.2007 בשעה 21:48:32

ולמשחקים ניתן לקנות קונסולה (בח"ול לא בארץ ) קונסולה מחזיקה המון שנים (6 עד 7 ) , אין אף מחשב משחקים שמחזיק כל כך הרבה זמן .

בנוסף , לא קונים משחקים בארץ , ונותנים יד לכל הגנבים , אלא קונים בארצות הברית ב10 דולר עד 20 דולר למשחק .

פורסם

טעות מרה.

ובמחשב מעודכן יחסית רואים הגרפיקה יותר טובה משל קונסולה, אני קניתי תמחשב שלי לפני קצת יותר מ3 שנים ב 4K שידרגתי אותו ב 1500

שקל לפני חודשיים ואני מריץ משחקים יותר טוב מכל הקונסולות, והוא ימישיך לסחוב עוד לפחות שנה, ואני מבטיח לך שPS3 לא יחזיק עוד 4 שנים,

ואל תגיד שמחב יקר יותר כי כל התוספות\משחקים לקונסולה מייקרים אותה מאוד...

שמע, בשביל האנשים הפשוטים אני גם חושב שקונסולה עדיפה בהרבה, שמים צ'יפ ב 300 שקל וקונים משחקים מהמוכר בשוק\מורידים וזהו...

אין בעיות התאמה הכול עובד כמו שצריך, יש אפשרות לשני שחקנים ללא צורך בחיבור אינטרנט, ועוד כל מיני ייתרונות אבל עדיין יש לא מעט אנשים

שמעדפים מחשב, אומנם פחות מאלא שמעדיפים קונסולה אבל עדיין, יש.

פורסם

שיחקתי הרבה בקונסולות פשוט לא אהבתי :nixweiss:

כנראה שהתרגלתי לעכבר ומקלדת

פורסם

גם אם אתה יוצא מנקודת הנחה שאתה משתמש במכשיר שלך למשחקים בלבד, המחשב לוקח.

ישנן שלוש קונסולות מובילות, שמחלקות ביניהן את המשחקים, כך שכבר ספריית המשחקים שלך מתחלקת לשלוש במקרה שאתה קונה רק קונסולה אחת.

כל משחקי המחשב יעבדו על כל מחשב שתקנה, מה גם שהאמירה הזאת שרוב המשחקים עברו לקונסולות ולמחשב נשארו רק משחקי אסטרטגיה היא שקרית ולא ברור לי מאיפה היא הגיעה.

הקונסולות מתרכזות במרוצים, יריות, וכל מני משחקים מקוריים, בעיקר מיפן. אפשר לצרף לזה ספורט, ומכות.

כמעט כל משחקי היריות הטובים, יוצאים גם למחשב, כנ"ל משחקי הספורט. יש מספיק משחקי מרוצים למחשב וגם ככה זה לא ז'אנר עד כדי כך פופולארי שהוא מצדיק העדפת מכשיר זה על אחר.

אסטרטגיה זה כייף, עמוק, ולא קיים על הקונסולות.

משחקי ניהול, שפונים לקהל יעד עצום, הם ז'אנר כמעט בלעדי למחשב.

השליטה במחשב הרבה יותר מדוייקת במשחקי יריות, מה שהופך את חוויית הFPS אונליין לתענוג אמיתי.

הז'אנרים היחיד שהוא באמת בלעדיים לקונסולות זה פלטפורמרים, CRPG, ומכות.

בתחום הכספי, גם כאן יש למחשבים יתרון.

אתה יכול לקנות היום במחיר של פס3 מחשב חזק שיחזיק לך הרבה זמן, ויריץ לך משחקים "מגובים" גם בלי צ'יפ שעולה עוד כסף (אם כל הצער שבדבר הווארז הוא תחום שיש לקחת בחשבון בהשוואה כזאת, כשמדברים על יתרון כספי לאחד הצדדים).

לכן, בהעדר יתרון משמעותי לאחד הצדדים (לדעתי יש דווקא יתרון משמעותי למחשב אבל נעזוב את זה), אי ההבנה שלך מפליאה אותי.

נ.ב

על מנת שלא ישתמע שאני איזה pc fanboy, יש לי כרגע מחשב חזק מאד שעלה לי 6000 שקל, PSP, PS2, Wii, והיה לי בעבר גם PS1.

הופלך, יש פה ציצוט שלי בחתימה של מישהו! כבוד!

פורסם
  • מחבר

שיחקתי הרבה בקונסולות פשוט לא אהבתי :nixweiss:

כנראה שהתרגלתי לעכבר ומקלדת

תנסה METRIOD PRIME ל WII ותגיד לי אם אתה עדיין אוהב עכבר ומקלדת ..

[br]פורסם בתאריך: 7.10.2007 בשעה 22:07:01

גם אם אתה יוצא מנקודת הנחה שאתה משתמש במכשיר שלך למשחקים בלבד, המחשב לוקח.

ישנן שלוש קונסולות מובילות, שמחלקות ביניהן את המשחקים, כך שכבר ספריית המשחקים שלך מתחלקת לשלוש במקרה שאתה קונה רק קונסולה אחת.

לא נכון, רוב המשחקים היום MULTI PLATFORM . אם בחרת XBOX או PLAY STATION תקבל כמעט את כל המשחקים .

כל משחקי המחשב יעבדו על כל מחשב שתקנה, מה גם שהאמירה הזאת שרוב המשחקים עברו לקונסולות ולמחשב נשארו רק משחקי אסטרטגיה היא שקרית ולא ברור לי מאיפה היא הגיעה.

כל משחקי המחשב יעבדו עליו במידה והוא חזק מספיק (לרוב זה לא קורה )

לגבי האימרה שרוב המשחקים מפותחים לקונסולות היא נכונה , הכיוון של רוב בתי התוכנה הגדולים זה לשם, אתה מוזמן לקרוא אתרים מחול בנושא וקרוא ראיונות עם המנכל של EA UBISOFT TAKE TWO ועוד .

הקונסולות מתרכזות במרוצים, יריות, וכל מני משחקים מקוריים, בעיקר מיפן. אפשר לצרף לזה ספורט, ומכות.

שזה פחות או יותר כל זאנר אפשרי .

כמעט כל משחקי היריות הטובים, יוצאים גם למחשב, כנ"ל משחקי הספורט. יש מספיק משחקי מרוצים למחשב וגם ככה זה לא ז'אנר עד כדי כך פופולארי שהוא מצדיק העדפת מכשיר זה על אחר.

אסטרטגיה זה כייף, עמוק, ולא קיים על הקונסולות.

משחקי ניהול, שפונים לקהל יעד עצום, הם ז'אנר כמעט בלעדי למחשב.

כבר היום הרבה ממשחקי האסטרטגיה נמצאים בקונסולות, אם כי אני מסכים שהזאנר הזה ספציפית טוב יותר במחשב .

השליטה במחשב הרבה יותר מדוייקת במשחקי יריות, מה שהופך את חוויית הFPS אונליין לתענוג אמיתי.

לא נכון, ניתן לחבר לקונסולות עכבר ומקלדת אם אתה זקוק לזה .

און ליין בXBOX KLIVE אין דבר דומה לזה ונוח יותר מזה .

ולגבי ממשק עדיף, תנסה את ה WII ותראה שהמקלדת והעכבר זה היסטוריה .

בתחום הכספי, גם כאן יש למחשבים יתרון.

אתה יכול לקנות היום במחיר של פס3 מחשב חזק שיחזיק לך הרבה זמן, ויריץ לך משחקים "מגובים" גם בלי צ'יפ שעולה עוד כסף (אם כל הצער שבדבר הווארז הוא תחום שיש לקחת בחשבון בהשוואה כזאת, כשמדברים על יתרון כספי לאחד הצדדים).

לכן, בהעדר יתרון משמעותי לאחד הצדדים (לדעתי יש דווקא יתרון משמעותי למחשב אבל נעזוב את זה), אי ההבנה שלך מפליאה אותי.

כן המחשב הזה יעבוד טוב מאוד שנתיים ומה אז?

הPLAYSTAION לדוגמא (נרענן את זיכרונך) יצא 1998 ! תראה לי מחשב אחד מ1998 שמוסגל להריץ את המשחקים של היום .

נ.ב

על מנת שלא ישתמע שאני איזה pc fanboy, יש לי כרגע מחשב חזק מאד שעלה לי 6000 שקל, PSP, PS2, Wii, והיה לי בעבר גם

.

\

יש לך WII ?! נו ולא ניסית METRIOD ?

פורסם

בכנות? אין שום סיבה. רכשתי מחשב ב-6K ואני משחק רק ב-World of Warcraft. פשוט בשנים האחרונות אני לא מתחבר למשחקי מחשב כמו פעם.

פורסם

תנסה METRIOD PRIME ל WII ותגיד לי אם אתה עדיין אוהב עכבר ומקלדת ..

[br]פורסם בתאריך: 7.10.2007 בשעה 22:07:01

לא נכון, רוב המשחקים היום MULTI PLATFORM . אם בחרת XBOX או PLAY STATION תקבל כמעט את כל המשחקים .

כל משחקי המחשב יעבדו עליו במידה והוא חזק מספיק (לרוב זה לא קורה )

לגבי האימרה שרוב המשחקים מפותחים לקונסולות היא נכונה , הכיוון של רוב בתי התוכנה הגדולים זה לשם, אתה מוזמן לקרוא אתרים מחול בנושא וקרוא ראיונות עם המנכל של EA UBISOFT TAKE TWO ועוד .

שזה פחות או יותר כל זאנר אפשרי .

כבר היום הרבה ממשחקי האסטרטגיה נמצאים בקונסולות, אם כי אני מסכים שהזאנר הזה ספציפית טוב יותר במחשב .

לא נכון, ניתן לחבר לקונסולות עכבר ומקלדת אם אתה זקוק לזה .

און ליין בXBOX KLIVE אין דבר דומה לזה ונוח יותר מזה .

ולגבי ממשק עדיף, תנסה את ה WII ותראה שהמקלדת והעכבר זה היסטוריה .

כן המחשב הזה יעבוד טוב מאוד שנתיים ומה אז?

הPLAYSTAION לדוגמא (נרענן את זיכרונך) יצא 1998 ! תראה לי מחשב אחד מ1998 שמוסגל להריץ את המשחקים של היום .

יש לך WII ?! נו ולא ניסית METRIOD ?

המשחקים הטובים באמת הם בלעדיים ולא מולטי פלאטפורם.

זה ממש לא כל ז'אנר אפשרי.

הגראפיקה על הקונסולות תראה טוב שנתיים ומה אז? הגראפיקה במחשב תברח לה, בדיור כמו שקרה עם הפס1 ועם הפס2.

השליטה בווי מגניבה. ועדיין, עכבר ומקלדת אונסים אותה כשמדובר המשחקי יריות.

איזה משחקי אסטרטגיה עברו לקונסולות בדיוק? זה תחום שלמחשב של בו בלעדיות מלאה.

שמע מה אני אגיד לך, אני בדעה שאם אתה רוצה להנות באמת אתה צריך גם וגם. אני גם בדעה שאם אתה צריך לבחור בין השניים עדיף מחשב.

תכלס זה עניין של דעה אישית. לי נוח וכייך יותר מקלדת ועכבר ברוב המשחקים. מאד כייף ליח גםפ גיימפאד בחלק אחר. הכל דיי אישי ולכן חלק קונים מחשב וחל קקונסולה...

פורסם

אני חושב שהסיבה האמיתית במיוחד בארץ זה שגם ככה קונים מחשב לצרכים אחרים

ואם נניח אתה קונה מחשב ב2500 שקל

ויש לך אפשרות או ליקנות 360\PS3 או להוסיף 3000-4000 שקל שזה מכיר הקונסולות ה"גרפיות"

ולקבל מחשב יותר חזק אם הרבה משחקים שיוצאים גם לקונסולות ובנוסף יש לך אחריות רישמית למחשב

אז עושים חושבים והרבה קונים מחשב משחקים

תיראה יש לי תWII קניתי אותו לשחק במשחקי גימקיוב ומשחקי WII ובנתים אני מרוצה מימנו

אבל תחליף למחשב הוא לא

במחשב יש לך אינטרנט נורמלי\הורדות\סרטים\ועוד ועוד ועוד חוץ ממישחקים

עכשיו בתור גימר חוץ מיזלדה\מטרואיד וכו

אני רוצה לשחק בHLפרק 2 וכו

ואין לWII תמשחק הזה ועוד הרבה

ואז אתה צריך שילוב של PS3WII או 360WII או PCWII

אני גם ככה קונה מחשב וחוץ מיזה -

360-בארץ=

אין LIVE רישמית

אין אחריות רישמית

מולטיפליר מקוון עולה 50$ בשנה

משחקים מאוד יקרים אם אתה רוצה ליקנות פה ושם

המחיר לאומת ארצות הברית יקר

PS3 בארץ=

מחיר הקונסולה מאוד יקר בארץ

מחיר המשחקים מאוד יקר בארץ

ובPS3 אתה בכלל חיב לקנות משחקים...

עכשיו בנוגע לקונסולות שיחזיקו 6-7 שנים

זה בולסיט רוב הקונסולות מחזיקות פחות

ה360 כבר היום בבעיה בגלל הDVD וחוסר בארד דיסק בכל קונסולה

וחוץ מיזה הילו 3 רק ב640P במקום ב720P (אני יודע עשו את זה בגלל האפקטים של האור במשחק)

שזה כבר מעיד על בעיה בכח הגרפי

יש לו כרגע רק 2 משחקים ב1080P אמיתי ואף אחד מהם לא משחק כבד

הPS3 יריץ את קילזון 2 בה 720P וב30 פרימים לשניה

בניגוד להבטחות של סוני למשחקים ב1080P 60 פרים לשניה

ככה שבדור הזה היצמדות לגרפיקה בקונסולות יכולה להזיק להן יותר מילעזור

ותיזכור שהגימקיוב והXBOX בדור הקודם החזיקו רק 4 שנים

וה360 מיתקרב לשנתיים בשוק ובנתים לא מינסטרים ואף אחד לא יכול להבטיח שהקונסולה שתיקנה תחזיק הרבה זמן

בקיצור בארצות הברית היתי קונה WII+מינימאק+360 ובעתיד PS3

בארץ זה WII+PC חזק

העלות תועלת ניראת לי הכי טובה

אולי בדור הבא שטלוויזיות HD אמיתי יעלו גרושים אני יקנה קונסולה חזקה

אבל לא בשנתיים הקרובות

במיוחד שאין לי כרגע מחשב מישלי ואני צריך אחד

פורסם

כמה פעמים הנושא הזה נטחן..אבל לא נורא..

שוב אני אחזור על מה שאמרתי אשכול קודם בנושא (לפחות מה שאני אזכור)

במחשב אין את הדבר הזה, לבוא לסלון, "לגעת" בכפתור המגע, להתחבר לרשת /לשחק סינגל/עם חברים ולהיזרק על הספה בסלון מול טלויזית 42'' או כמה שלכל אחד יש עם המערכת סטריאו של הסלון ולהיכנס לחוויה מדהימה, בלי לחכות שהמחשב יעלה, בלי ספייוור וכל המזיקים למינהם. פשוט ללחוץ, לקחת את הג'ויסטיק המדהים של סוני ולהנות מכל רגע. מה שגם אני לא שמעתי על משחקים כמו טקן,מורטל קומבאט למחשב. אלו משחקים שכיף לשחק בהם רק בסוני לבד מול ה"מכשיר" או עם חבר או עם כמה חברים ואז עושים טורניר או החזק נשאר עם השלט והחלש מעביר את השלט הלאה.

כנ"ל לגבי משחקים כמו PES שהחוויה בסוני פשוט מדהימה.

אל תשכחו שאתם מקבלים עם הPS3 נגן בלו-ריי שרק מכשיר יעודי כזה יעלה לכם 4000/5000 אם לא יותר.

הPS3 משמש גם כמדיה סנטר לכל דבר, יש בו קורא כרטיסים, תמיכה לאחור (משחקי PS2 - למרות שלטעמי ברגע שיש לך משחקים של PS3 ואת הגראפיקה והאיכויות שלהם אין סיבה לחזור לאחורה), 60GB לרוב, 4 יציאות USB ועוד.

אם זה רק למשחקים, לעניות דעתי אין על הPS. קונסולה שאין כמוה. אומנם המחיר כאן יקר אבל על איכות משלמים (חבל שיותר מדיי, אבל זה מה יש בנתיים ולמי שלא נוח יכול להביא מהונגקונג/יפן/ארה"ב ששם המחיר נמוך משמעותית).

יתרון נוסף של הPS3 על פני המחשב, זה שאין צורך לשדרג כל פעם.

כאן המכשיר כבר מפלצת עם יכולת להציג 1080p (כן זה ידוע שגם המחשב יכול), ואין צורך כמו במחשב כל פעם לשדרג את הכ.מסך/מעבד/זכרונות כדי שמשחקים חדשים יעלו.

ולהוסיף 2000 ..ואחרי כמה חודשים...עוד 1500...ואחרי כמה חודשים עוד 2500.. עד שנמאס וקונים חדש.

כאן קונים פעם אחת ולתמיד ורק נהנים (נכון, צריך לקנות משחקים שעולים לא מעט או שיש כאלו שיקנו צורב בלו ריי ויהנו ממשחקים צרובים)

המכשיר הזה נשאר איתכם הרבה שנים (מניסיון) עד שהעינית נשחקת ואז צריך להחליף (בPS2 סיפור של 500/600 שקלים להתקנת עינית אורגינלית של סוני - ששוב תחזיק לכמה שנים טובות).

הPS3 גם נייד יש לציין (לא כמו המחשב שצריך לסחוב מקלדת,עכבר,רמקולים,המחשב עצמו ומסך אם אין).

- כל זה מתייחס לשאלה "מה עדיף מחשב או PS3" בהנחה שהמכשיר יהיה מרכז מדייה וישמש למשחקים -

אין כאן כל התייחסות לעדיפות מבחינת אינטרנט,עבודה עם מסמכים, ושאר היתרונות שהמחשב עדיף.

פורסם
  • מחבר

כמה פעמים הנושא הזה נטחן..אבל לא נורא..

שוב אני אחזור על מה שאמרתי אשכול קודם בנושא (לפחות מה שאני אזכור)

במחשב אין את הדבר הזה, לבוא לסלון, "לגעת" בכפתור המגע, להתחבר לרשת /לשחק סינגל/עם חברים ולהיזרק על הספה בסלון מול טלויזית 42'' או כמה שלכל אחד יש עם המערכת סטריאו של הסלון ולהיכנס לחוויה מדהימה, בלי לחכות שהמחשב יעלה, בלי ספייוור וכל המזיקים למינהם. פשוט ללחוץ, לקחת את הג'ויסטיק המדהים של סוני ולהנות מכל רגע. מה שגם אני לא שמעתי על משחקים כמו טקן,מורטל קומבאט למחשב. אלו משחקים שכיף לשחק בהם רק בסוני לבד מול ה"מכשיר" או עם חבר או עם כמה חברים ואז עושים טורניר או החזק נשאר עם השלט והחלש מעביר את השלט הלאה.

כנ"ל לגבי משחקים כמו PES שהחוויה בסוני פשוט מדהימה.

אל תשכחו שאתם מקבלים עם הPS3 נגן בלו-ריי שרק מכשיר יעודי כזה יעלה לכם 4000/5000 אם לא יותר.

הPS3 משמש גם כמדיה סנטר לכל דבר, יש בו קורא כרטיסים, תמיכה לאחור (משחקי PS2 - למרות שלטעמי ברגע שיש לך משחקים של PS3 ואת הגראפיקה והאיכויות שלהם אין סיבה לחזור לאחורה), 60GB לרוב, 4 יציאות USB ועוד.

אם זה רק למשחקים, לעניות דעתי אין על הPS. קונסולה שאין כמוה. אומנם המחיר כאן יקר אבל על איכות משלמים (חבל שיותר מדיי, אבל זה מה יש בנתיים ולמי שלא נוח יכול להביא מהונגקונג/יפן/ארה"ב ששם המחיר נמוך משמעותית).

יתרון נוסף של הPS3 על פני המחשב, זה שאין צורך לשדרג כל פעם.

כאן המכשיר כבר מפלצת עם יכולת להציג 1080p (כן זה ידוע שגם המחשב יכול), ואין צורך כמו במחשב כל פעם לשדרג את הכ.מסך/מעבד/זכרונות כדי שמשחקים חדשים יעלו.

ולהוסיף 2000 ..ואחרי כמה חודשים...עוד 1500...ואחרי כמה חודשים עוד 2500.. עד שנמאס וקונים חדש.

כאן קונים פעם אחת ולתמיד ורק נהנים (נכון, צריך לקנות משחקים שעולים לא מעט או שיש כאלו שיקנו צורב בלו ריי ויהנו ממשחקים צרובים)

המכשיר הזה נשאר איתכם הרבה שנים (מניסיון) עד שהעינית נשחקת ואז צריך להחליף (בPS2 סיפור של 500/600 שקלים להתקנת עינית אורגינלית של סוני - ששוב תחזיק לכמה שנים טובות).

הPS3 גם נייד יש לציין (לא כמו המחשב שצריך לסחוב מקלדת,עכבר,רמקולים,המחשב עצמו ומסך אם אין).

- כל זה מתייחס לשאלה "מה עדיף מחשב או PS3" בהנחה שהמכשיר יהיה מרכז מדייה וישמש למשחקים -

אין כאן כל התייחסות לעדיפות מבחינת אינטרנט,עבודה עם מסמכים, ושאר היתרונות שהמחשב עדיף.

לא רק זה, מילא בעידן הקודם שבאמת למחשב עוד היה יתרון ..

היום במשחקים אין מה לדבר, ואפילו בחלק מהקונסולות אפשר לגלוש שאינטרנט לא רע בכלל ..

אבל לך תבין אנשים שנהנים כל שנה להוציא 2000 שח על כרטיס מסך ..

פורסם

תיצאו מהמחשבה שחיבים לשדרג מחשב כל שנה ובסכומים גדולים

כמה משחקים אתם מכירים היום שמחיבים אותכם במעבד כפול ליבה\2 גיגה זיכרון ו8800GTS ?

לא הרבה מחיבים אותכם

למעשה רוב המשחקים היום ירוצו על אטלון 64 \6800GT\1 גיגה זיכרון

העניין שאנשים משדרגים כי הרבה זונות גרפיקה ולא בגלל צורך אמיתי

במחשב אפשר להוריד הגדרות ולישאר בערך באותה רמת גרפיקה שהמחשב נחלש

בקונסולות אחרי שנתיים בערך רמת הגרפיקה מיתיצבת

תאורטית אפשר לקנות מחשב שיחזיק אפילו יותר מ4 שנים

אם קונים מהתחלה מחשב חזק ולא בונים רק על משחקים כבדים

השידרוג האפשרי זה יתרון וחיסרון ביחד

וצריך לתכנן תמפרט טוב מהתחלה לימנוע שידרוגים מיותרים

כמו ליקנות לדוגמה כרטיס כמו 8600 למפרט חדש למרות שרוב הסיכוים שהוא לא יחזיק הרבה

עכשיו אני קונה מחשב במחשבה שהוא יחזיק 3לפחות שנים

אז כן אני יוריד הגדרות אם הזמן

אז מה?

ואולי יצאו משחקים בודדים כבדים מידי

אז מה?

בסופו של דבר ה2400XP\1 גיגה זיכרון\6600GT שלי החזיק הרבה זמן

ובטח היה מחזיק עוד כמה חודשים משחקים כמו PES2008 לדוגמה (לא בדקתי דרישות)

אם המחשב לא היה מיתפגר

בקיצור צריך לתכנן טוב מיפרט של מחשב למשחקים ולא לשדרג כל הזמן כדי שהעלות תועלת תיהיה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים