עבור לתוכן

השביתה הגדולה

Featured Replies

פורסם

ביטלו אותו לחלוטין.

:eek2:

מה לעזעאל !?!?

אתה בטוח בזה ? כמה זמן הייתה השביתה באותה שנה ? אסור להם לעשות את זה ! מה זה !? מטורף לגמרי... :screwy:

• תגובות 64
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אה כן? ומתי בדיוק יב' ישלימו את החומר הנדרש? :-\

פורסם

באמת צריך להשלים כבר דברים... לאלה שב-ט' ומטה זה לא משנה אבל לי' כבר יש בגרויות ועוד כמה מקצועות הציון השנתי זה המגן אצלנו... אז חייבים להספיק את זה! מצידי שיבטלו היסטוריה, תנ"ך ולשון (מי צריך ללמוד על מפיקים, שווא נח ודגש משלים!??! כאילו שנעשה עם זה משהו...).

אבל מקצועות כמו מתמטיקה, אנגלית, פיסיקה, אלקטרוניקה וכל אלה חייבים להספיק...

יאללה שביתה של שבועיים תספיק.

פורסם

heh אצלי 2/3 מהמורים לא חברים בארגון ממילא..

פורסם

לא רלוונטי לגביי ואני מודה על כך

תמיד מתאים לי חופש מבחינת המנוחה ויציאות ולהנות אבל כאחד ששואף לציונים גבוהים ובמיוחד השנה עם 4 יחידות נוספות בפיזיקה, טפסים 006, 007 במתמטיקה ופרויקט גמר במחשבים(יש עוד בגרויות כמובן אבל אלה החשובים...בספרות לא אכפת לי להוציא 75-80 למשל)

ממש אבל ממש לא מתאים לי חופש כי אז היה סביר להניח שהיינו צריכים ללמוד לבד חומר בבית..עם פיזיקה ומתמטיקה לא מתאים לי =\

פורסם

F-U-C-K

למה לא עשו ראשון שני..

במקום "ללמוד" היום עד 7 :pissed: ומחר ללמוד שעתיים.. יש לי להתכונן לפולין..

אבל יותר מחודש זה יהיה מוגזם.. אני רוצה שבועיים כן שבועיים לא

פורסם

יום שלישי בערב, 'השביתה הגדולה שהיתה מתוכננת נדחתה לשבוע הבא.' אלא אם כמו שברקו אמר, הם ילכו עד הסוף כדי להשיג לעצמם תנאים ראויים, אבל אני קצת פסימי.

בכל מקרה, אני מקווה שתהיה שביתה, זה אומר שיהיה לי דייט איכותי בשלישי ולא איזה משהו מקוצר, כי הפרטנרית עוד לא סיימה בי"ס :).

פורסם

לילדים מתחת לי"ב זה לא משנה כמה השביתה תהיה ארוכה כי יש להם עוד הזדמנויות להשלים את החומר.

אנחנו בי"ב נאכל אותה אם זו תהיה שביתה של חודשיים כי אין לנו מתי להשלים את החומר ואין לנו מתי לעשות את הבגרויות אח"כ.

בכל מקרה, אני מקווה שתהיה שביתה, זה אומר שיהיה לי דייט איכותי בשלישי ולא איזה משהו מקוצר, כי הפרטנרית עוד לא סיימה בי"ס :).

חח לי אמור להיות דייט ברביעי, ואני אמור לסיים רק ב4 וחצי באותו יום, כנראה שהדייט שלי יתארך :)

פורסם

לא נאה ולא יאה לך? את מוזמנת ללחוץ למעלה על איקס ולעוף מפה.

חלקנו לא רוצים להיות בורים כמוך, מצד שני, הודות לך, אנחנו נחשבים לחכמים 8)

לדעתי אתם מזה מגעילים עם התגובות שלכם...גם שהיא רצתה עזרה במתמטיקה ירדתם עלייהה,בקשר לעמה במה וכול הקבצים זה אני שיניתי לה כי היא עשתה בצייר ולא הצליחה להעלות את הקובץ כי הוא נישמר בBMP היא שלחה אליי הימרתי לה את זה לJPG ואני רשמתי את השמות של הקבצים...

פורסם

לא רלוונטי לגביי ואני מודה על כך

תמיד מתאים לי חופש מבחינת המנוחה ויציאות ולהנות אבל כאחד ששואף לציונים גבוהים ובמיוחד השנה עם 4 יחידות נוספות בפיזיקה, טפסים 006, 007 במתמטיקה ופרויקט גמר במחשבים(יש עוד בגרויות כמובן אבל אלה החשובים...בספרות לא אכפת לי להוציא 75-80 למשל)

ממש אבל ממש לא מתאים לי חופש כי אז היה סביר להניח שהיינו צריכים ללמוד לבד חומר בבית..עם פיזיקה ומתמטיקה לא מתאים לי =\

איך אתה עושה עוד 4 יחידות פיזיקה?

נרשמתה למכללה או משהו בסיגנון?

פורסם

לא :S

אני ביב'...הכוונה ששנה שעברה מכניקה יחידה אחת והשנה עוד 4 יחידות...אם לפרט זה 1 מעבדה ונראה לי 1 קרינה וחומר ו-2 חשמל ומגנטיות

כלומר השנה מסיים 5 יחידות פיזיקה

פורסם

האמת היא שאתה טועה.

זה מתחלק כך:

1.5 מכניקה

1.5 חשמל

1 קרינה וחומר

1 מעבדה

פורסם

בד"כ לא נהוג לכתוב את זה ביחידות, אלא באחוזים.

20% מעבדה

20% קרינה וחומר

30% מכניקה

30% חשמל

פורסם

האמת היא שאתה טועה.

זה מתחלק כך:

1.5 מכניקה

1.5 חשמל

1 קרינה וחומר

1 מעבדה

אני דיי בטוח שזה החילוק הישן ושינו את מכניקה וחשמל

אגב אם זה היה יחידה וחצי אז היה רשום לי בציונים באתר של משרד החינוך 1.5 ? כי רשום לי על מכניקה 1..

פורסם

בד"כ לא נהוג לכתוב את זה ביחידות, אלא באחוזים.

20% מעבדה

20% קרינה וחומר

30% מכניקה

30% חשמל

היכן הבעיה?

זה באמת משנה לך?

אז בסך הכל תיצור משוואה, תשווה ל100 ותמצא את האחוזים :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים