פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים אני בדיוק היום (ב-2 בלילה)יוצא לטיול שנתי של שבוע (לא פולין..),ואחרי הטיול הזה נותנים לנו רק יום אחד חופש, אז מאוד מאוד יתאים לי חופש
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים הלוואי ולא.יש בגרויות בסוף השנה.ככה אנחנו נפסיד זמן וחומר לקראת הבגרויות.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים הלוואי ולא.יש בגרויות בסוף השנה.ככה אנחנו נפסיד זמן וחומר לקראת הבגרויות.+1מחזק בכל כוחי, אין לי בעיה עם יום יומים-שלוש גג של חופש אבל חודש לא. לא בא בחשבון כיתה י"ב קשה ללמוד הכל לבד.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים הלוואי השביתה תהיה ככה שבוע אולי כמה ימים לא חודש משש לאאם זה יהיה חודש זה אומר שכל יום הבצפר ידאג שנלמד עד 8 בערב להשלים את החומר לבגרויות !!!!או שלא ואז בכלל נדפקנו !!!!
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מה הבעיה ללמוד לבד בבית? מה אתם צריכים שהמורה תכתיב לכם מהספר? חבל על שעות השינה שאתם מפסידים בבוקר
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים שתהייה, גם ככה את כול החומר באזרחות וספרות, ביולוגיה יש לי, רק הבעיה תהיה כימיה.אבל זה משחק ילדים אפשר לתקתק את זה ביומים..בכול מקרה שתהיה שביתה חופש גדול 2 הכי יבוא בטוב...
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים הולכת להיות שביתה ככל הנראה ביומיים הקרובים שתמשך כחודשיים.המידע בטוח, אך השביתה לא...
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים תתחילו לשכוח מהרעיון של חודשיים שביתה זה לא יקרה כשיש שביתה מורים לא מרוויחים משכורת ובגלל זה אין סיכוי שתהיה חודשיים שביתה חוץ מזה שישיגו פשרה תוך כמה ימים בטח
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים שביתה של חודשיים ... ברור.. מורים בלי משכורת חודשיים ושלושה מחזורים בלי תעודת בגרות. ברור.
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים +1מחזק בכל כוחי, אין לי בעיה עם יום יומים-שלוש גג של חופש אבל חודש לא. לא בא בחשבון כיתה י"ב קשה ללמוד הכל לבד.בית ספר=חד משמעית ביזבוז זמןלא נוח ללמוד (בטח לא ברמה של הבית) והזמן רץ על הפרעות ותלמידים חלשיםבבית אפשר ללמוד הכל בשליש זמן
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים יש לי שאלה..לא הבנתי כל כך..אצלנו ברמת גן אין חטיבת ביניים...אנחנו נשארים עד כיתה ח' , ואומרים שתהיה שביתה בעל יסודיים,אבל ביחס לערים אחרות אנחנו כמו על יסודי כי בחטיבת ביינים זה על יסודי ..(בערים אחרות כמובן..)אז אם תהיה שביתה תהיה שביתה רק לכיתות ז'-ח' אצלנו?או שנלמד רגיל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.