עבור לתוכן

הולך לממש אחריות בKSP, צריך עצות.

Featured Replies

פורסם

הזיכרונות שלי מחזירים שגיאות ב MEMTEST86, ולאחרונה הווינדוס קצת משתגע מעצמו, אני שיערתי שזה בגלל הזיכרונות.

הזיכרונות החזירו לי 20 שגיאות אחרי 18 דקות, כשראיתי את זה עצרתי את הבדיקה, מה הטעם להמשיך?....

הזיכרונות במפרט שלי...

יש עצות איך ומה?, החנות שאליה אני הולך (שממנה קניתי) זה בחיפה.

זה KSP, מקווה שלא יעשו בעיות..

פורסם

תנסה להתעקש שלא יגבו ממך דמי בדיקה. אם אתה יכול להדפיס את צילומי המסך שבהם מופיעות השגיאות זה יוכל לחסוך לך ויכוחים.

אבל לפני זה תפנה לפורום זכרונות , אולי יש להם רעיון לבדוק האם אכן הבעיה בזיכרונות.

פורסם

הזיכרונות שלי מחזירים שגיאות ב MEMTEST86, ולאחרונה הווינדוס קצת משתגע מעצמו, אני שיערתי שזה בגלל הזיכרונות.

הזיכרונות החזירו לי 20 שגיאות אחרי 18 דקות, כשראיתי את זה עצרתי את הבדיקה, מה הטעם להמשיך?....

הזיכרונות במפרט שלי...

יש עצות איך ומה?, החנות שאליה אני הולך (שממנה קניתי) זה בחיפה.

זה KSP, מקווה שלא יעשו בעיות..

תצטייד בעו"ד טוב...

פורסם

כשעשית את הבדיקה המחשב היה ב oc ?

פורסם

מקרה שקרה לימ עם KSP

קניתי מהם עכבר על חוטי של טיאק והוא לא עבד ומה הם עושים שזה נזק פיזי וזה כולה עלה לי 100 שקל ולא שברתי ולא כלום שירות מגעיל ביותר אני לא יקנה משם בחיים גם אם היא החנות האחרונה על גביי האדמות מה על 100 שקל עושים סיפור הם לא החליפו השארתי להם את זה ככה בחנות ויצאתי ואיתי יצאו עוד אנשים שראו את מה שעשו לי ונזהרו לא להתקרב לשם יותר וזה בושה ושמעתי מאנשים שקנו מהם חלקים פגומים ואמרו להם נזק פיזי הם משתמשים בתירוץ הזה כי זה החוק היבש היחידי שעומד לצידם במקרים של החזרות ודברים פגומים שלא מוכנים לספוג מחזיקים מהתריץ הזה כמו איזה קלף עליך אני באמת מציע לך לבדוק שלא עשית OC ואז ללכת אליהם עם עו"ד ולתבוע אותם עם הם יסרבו לעזור לך אני ועוד מלא חברים שלי לא מתקרבים לרשת הזאתת בכלל

פורסם

עצות:

גש לחנות,

תביא את הזיכרונות

תסביר את הבעיה

קבל חדשים.

לי הם החליפו בסניף הזה כל רכיב שעשה לי בעיה...

פורסם
  • מחבר

לא הזיכרונות ולא הלוח היו בOC בזמן הבדיקה.

נקווה שלא תהיה בעיה איתם.

פורסם

איזה שטויות הפכתם אותם למפלצות

כנראה נשרף לי כרטיס מסך X1950XTX וזה כרטיס מאוד יקר

הלכתי לKSP בחיפה עם המחשב ראו שלא עובד שמו במחשב אחר ראו שלא עובד,

לקחו אותו אחרי יומיים קיבלתי חדש בלי לשלם שקל ובל להתווכח ותאמין שבבאג לקבל כרטיס מסך חדש זה יכול לגרום ויכוחים וציקות

ובKSP קיבלתי שירות נהדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים