פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים כבנאדם שהוא לא אשכנזי, המילים האלה שכתובות בלינק שהבאת נשמעות כמו גיבוב שטויות מוחלט, ולפי דעתי יש להתעלם מזה לגמרי.צריך לסנן אנשים כאלה מהחברה שלנו. פשוט ניאו נאצים, רק יותר דפוקים.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אתר זה ממוקם על שרת חיצוני מחוץ לישראל ולכן חוקי ישראל לא חלים עליו בשום דרך כלשהי אין אפשרות לסגור אתר זה בשום צורה כלשהיאתר זה הוא עובדה מוגמרת אם יש יהודונים אשכנזים שחושבים שהם יכולים לעשות משהו בנידון בכדי להביא לסגירתו, אז שתדעו, שאתם רק יכולים לתקוע לעצמכם כדור בראש http://jew.bon.co.il/Front/Tools/homepage.asp
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים כבנאדם שהוא לא אשכנזי, המילים האלה שכתובות בלינק שהבאת נשמעות כמו גיבוב שטויות מוחלט, ולפי דעתי יש להתעלם מזה לגמרי.צריך לסנן אנשים כאלה מהחברה שלנו. פשוט ניאו נאצים, רק יותר דפוקים.מסכים, טיפשי לפרסם את זה - אז טמבל פתח אתר דמגוגי שמציג את הדעה שלו. למי אכפת.מה שכן, קצת מזכיר את דודה שלי (אוח איזו מרוקאית מעצבנת)
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים רק לי זאת נראית כמו פארודיה (גסה ועלובה ביותר) על ליברמן וההתבטאויות האחרונות שלו?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים תומכי כהנא ("הימין הקיצוני") הם תמיד רוסים אממ אני רוסי ושונא את הימין הקיצוני רק לי זאת נראית כמו פארודיה (גסה ועלובה ביותר) על ליברמן וההתבטאויות האחרונות שלו? לא
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אני הבנתי שהוא ספרדי שנגד אשכנזים נכון? אז הכי מצחיק שבסוף הוא כותב "!DEATH TO THE ARABS " האידיוט ערבי בעצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.