פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים כן כן , נזכרתי להעלות עכשיו , אחרי כמעט חצי שנה תמונות .. חח תזכירו לי מי מבין חברי הפורום היה ? תלחצו על MAIN MENUמשם על STUFF ושמה על HWZONE MEETINGhttp://demlinclub.com/gallery
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אחלה אתר לאחסון תמונות ואחלה תמונות.מה זה הכיסוי הזה שיש בתמונה 39 על הK800I ?
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר אם אתה רוצה להעלות תמונות , דבר איתי בPM או מסנג'ר...כעיקרון אני מעלה את התמונות לתקייה מסוימת בFTP פרטי ..
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אני הייתי ליד ישראל בן דוד אחראי פורום תצוגה וגרפיקה עם חולצה צהובה. איך רואים שכולם שם חרשנים.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים אוי... זה מזכיר לי נשכחות.... התצוגת בלוקים שלי... התיק דברים שלי... וכל מי שהיה שם זוכר... את השומר :lol: :lol: זה היה אחד הימים הכי מצחיקים שלי בחיים עם השומר הזה
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אוי... זה מזכיר לי נשכחות.... התצוגת בלוקים שלי... התיק דברים שלי... וכל מי שהיה שם זוכר... את השומר :lol: :lol: זה היה אחד הימים הכי מצחיקים שלי בחיים עם השומר הזה "אני החוק!! פה בעזריאלי אני החוק!!!" LOL!!!!
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים כן.. היה קטע הזוי עם השומר.. בכל מקרה אם לא היה את הקטע של הילדים הקטנים בועטים בדיסק קשיח היה יותר נחמד וואי... אני מופיע שם ב 2 תמונות ! לא ידעתי שצילמו אותי בכלל...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אולי כל אחד שצילמו אותו יוכל להגיד באיזה תמונה הוא מופיע שניראה איך האנשים פה ניראים ?למי שלא היה במפגש..עריכה : אוקע, את זה אני חייב לדעת ! מי זה בתמונה 24 ?
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מי זה בתמונה 35, 16, 1, זה הכל אותו אחד, אני חושב שאני מכיר אותו.. :s05: יונתן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.