פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים יש לו חברה.. --- עוד דרך להירגע: לגלוש בHWzone, אבל לא סתם, למצוא ת'רדים מצחיקים במיוחד כמו זה ולצחוק ללא סוף :lol:
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים לגלוש בHWzone, אבל לא סתם, למצוא ת'רדים מצחיקים במיוחד כמו זה ולצחוק ללא סוף :lol: מכיוון שהנושא הועלה בשנית... אז תראי שופי, הם כולם חרמנים ולא יעזרו לך צרי קשר בפרטי, יש לי חבר אלוף בפתרון בעיות, ויש לו לב זהב... הוא "על אמת" יעזור לך 046922312
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מוזיקה, אם באה איזה הופעת מטאל מלאה בפוגואים(Betzefer בעיר הבירה היה טירוףףףףףףףף פוגואים ענקיים) בכלל מעולה.ספורט יכול להיות גם אחלה.חחח sixclub בתכלס תגובה הכי טובה שהביאו פה עד עכשיו, לא יודע אם רשמת בנימה צינית או לא אבל אני אישית לגמרי מסכים עם הגישה אני לא נוהג להתעצבן הרבה מהסיבה הפשוטה שאני לוקח הכל בקלילות, גם שיש דברים מעצבנים שעשויים להרתיח אנשים אחרים אני אומר כוסעמק הכל למה שאני ישקיע אנרגיות ועצבים על זה?כמובן שיש גבול- שלא תבינו לא נכון אני לא אדם לגמרי אדיש, אני אדיש למה שצריך להיות אדיש ולוקח דברים כמו שצריך בלי יותר מדי עצבים
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים מגנן יש לו חברה.. --- עוד דרך להירגע: לגלוש בHWzone, אבל לא סתם, למצוא ת'רדים מצחיקים במיוחד כמו זה ולצחוק ללא סוף :lol: פאקינג LOL
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים אז תראי שופי, הם כולם חרמנים ולא יעזרו לךצרי קשר בפרטי, יש לי חבר אלוף בפתרון בעיות, ויש לו לב זהב... הוא "על אמת" יעזור לך046922312 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(אוף למה לא התקשרתכל כך רציתי להירגע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.