פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים יש לי עכשיו תקופה עמוסה.. יש לכם המלצות לדברים בסיגנון חדר כושר יוגה ים אוכל מוזיקה וכו..?תודה :]
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים שומע מוזיקה. ולא רוק כבד או משהו כזה. שירי רוק רגועים ומוזיקת עולם. אבל אני לא דוגמה טובה, אני לא באמת מגיע למצבים שבהם אני צריך להרגע.אולי דרך טובה תהיה גם לשנות גישה. לאמץ משפטים חכמים כמו: Always look on the bright side of life, Everything will flow, מה שלא הורג מחשל וכו'.. להפוך אותם למשפטים שאתה באמת מאמין בהם וזה יקל.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים משחרר נוד .. ונהנה מריח הגזים :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: בכל מקרה, שוקולד או סתם משהו מתוק מאוד מרגיע, לצאת מהבית וללכת סתם בשכונה או מקומות פתוחים מאוד יירגיעו.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים סקס או יוצא לריצה עם מוזיקה עצבנית בנגן, אחרי 10-20 דקות זה כבר מוציא לי את כל האגרסיות. (והנשמה)
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מישהוא יודע מה הכדורים הסיניים האלה אמורים לעשות? כי אותי הם רק מעצבנים.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר שומע מוזיקה. ולא רוק כבד או משהו כזה. שירי רוק רגועים ומוזיקת עולם. אבל אני לא דוגמה טובה, אני לא באמת מגיע למצבים שבהם אני צריך להרגע.אולי דרך טובה תהיה גם לשנות גישה. לאמץ משפטים חכמים כמו: Always look on the bright side of life, Everything will flow, מה שלא הורג מחשל וכו'.. להפוך אותם למשפטים שאתה באמת מאמין בהם וזה יקל. חחח אני לא עצבני שבא לי להרוג מישהופושט מכיר שיש לך תקופה ממש ממש עמוסה ונגמר לך הכוח מרוב עבודה?אני מחפש דברים מהנים שהיה עוד כוח..
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מישהוא יודע מה הכדורים הסיניים האלה אמורים לעשות? כי אותי הם רק מעצבנים. הם אמורים לעשות ההפך ממה שהם עושים לך.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים שומע מוזיקה \ יוצא לחברים \ יוצא החוצה \ מנסה לפתור את מה שמעצבן אותי \ הורג אנשים בקאנטר.
פורסם 2007 באוקטובר 618 שנים מחבר שומע מוזיקה \ יוצא לחברים \ יוצא החוצה \ מנסה לפתור את מה שמעצבן אותי \ הורג אנשים בקאנטר. חחחחח איזה חתימה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 16:46:53 חושב על יפעת. ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.