עבור לתוכן

מה אתם עושים שאתם רוצים להירגע?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו תקופה עמוסה.. יש לכם המלצות לדברים בסיגנון חדר כושר יוגה ים אוכל מוזיקה וכו..?

תודה :]

• תגובות 40
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שומע מוזיקה. ולא רוק כבד או משהו כזה. שירי רוק רגועים ומוזיקת עולם. אבל אני לא דוגמה טובה, אני לא באמת מגיע למצבים שבהם אני צריך להרגע.

אולי דרך טובה תהיה גם לשנות גישה. לאמץ משפטים חכמים כמו: Always look on the bright side of life, Everything will flow, מה שלא הורג מחשל וכו'.. להפוך אותם למשפטים שאתה באמת מאמין בהם וזה יקל.

פורסם

שובר/זורק דברים לעבר הקיר, עפרונות ספרים, דפים, כיסאות וכו'

שומע מוזיקה.

פורסם

משחרר נוד .. ונהנה מריח הגזים :lol:

פורסם

משחרר נוד .. ונהנה מריח הגזים :lol:

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

בכל מקרה, שוקולד או סתם משהו מתוק מאוד מרגיע, לצאת מהבית וללכת סתם בשכונה או מקומות פתוחים מאוד יירגיעו.

פורסם
:cool2:
פורסם

מעשן סיגריה..

תמיד עובד..

פורסם

סקס :)

או יוצא לריצה עם מוזיקה עצבנית בנגן, אחרי 10-20 דקות זה כבר מוציא לי את כל האגרסיות. (והנשמה)

פורסם

שוחה קצת בבריכה

שק איגרוף

מוזיקה רגועה ושוכב קצת במיטה עוצם עינים

פורסם

מישהוא יודע מה הכדורים הסיניים האלה אמורים לעשות?

22280863.jpg

כי אותי הם רק מעצבנים.

פורסם
  • מחבר

שומע מוזיקה. ולא רוק כבד או משהו כזה. שירי רוק רגועים ומוזיקת עולם. אבל אני לא דוגמה טובה, אני לא באמת מגיע למצבים שבהם אני צריך להרגע.

אולי דרך טובה תהיה גם לשנות גישה. לאמץ משפטים חכמים כמו: Always look on the bright side of life, Everything will flow, מה שלא הורג מחשל וכו'.. להפוך אותם למשפטים שאתה באמת מאמין בהם וזה יקל.

חחח אני לא עצבני שבא לי להרוג מישהו

פושט מכיר שיש לך תקופה ממש ממש עמוסה ונגמר לך הכוח מרוב עבודה?

אני מחפש דברים מהנים שהיה עוד כוח..

פורסם

מישהוא יודע מה הכדורים הסיניים האלה אמורים לעשות?

22280863.jpg

כי אותי הם רק מעצבנים.

הם אמורים לעשות ההפך ממה שהם עושים לך.

פורסם

חושב על יפעת.

פורסם

שומע מוזיקה \ יוצא לחברים \ יוצא החוצה \ מנסה לפתור את מה שמעצבן אותי \ הורג אנשים בקאנטר.

פורסם
  • מחבר

שומע מוזיקה \ יוצא לחברים \ יוצא החוצה \ מנסה לפתור את מה שמעצבן אותי \ הורג אנשים בקאנטר.

חחחחח איזה חתימה xD[br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 16:46:53

חושב על יפעת.

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים