פורסם 2003 במרץ 1422 שנים זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים מחבר אולי לא הבנתם לפני שנה שקיבלתי את המכתב הזה עירערתי והתבלתי לעתודה! אני עתודאי עכשיו פתאום שנה אחרי אני מקבל מכתב שיש עליו כתובת של לפני שנה באג 2002
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים אולי לא הבנתם לפני שנה שקיבלתי את המכתב הזה עירערתי והתבלתי לעתודה! אני עתודאי עכשיו פתאום שנה אחרי אני מקבל מכתב שיש עליו כתובת של לפני שנה באג 2002 אם אתה עתודאי שמור את המכתב אבל אל תגיד עליו לאף אחד
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים תתקשר ללשכת הגיוס ותשאל אותם WTF הם רוצים ממך... גם אני עכשיו מנסה להתקבל לעתודה אגב, מה אתה לומד ואיפה?
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים צה"ל שלנו ירוק וטיפשצה"ל שלנו לא יגיע רחוק...לי הם קראו פעם לשיחה דלופה, זה הלך בערך ככה:הם:למה אתה לומד במדעי המחשב, הרי מדור עתודה אישר לך רק הנדסת חשמל.אני:אבל אני נמצא בהנדסת חשמלהם:אני אבדוק במחשב.... אתה צודק, משוחרר.
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים אתה רואה שהתאריך של המכתב שרשום עליו הוא בכלל שנת 2002 והחותמת של הדואר היא 2003 , אולי המכתב היתעכב "טיפה" בדואר : ???
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים רוצה להחליף הולי?אתה תטען סוללות בפלמחים ותאבד את השמיעה, ואני אשב לי, בלי להתאמץ יותר מדי ואשכיל על חשבון הצבא ואז אברח מהמדינה.
פורסם 2003 במרץ 1422 שנים מחבר הדבר היחיד שנסיתי להראות לכם שזה מכתב מלפני שנה!התאריך של שכתוב על המכתב הוא בדיוק לפני שנהעכשיו צריך להתקשר אליהם ולצעוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.