עבור לתוכן

נחשפו דרישות המערכת של 3DMark החדש!!!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכל הקוראים! :)

נכנסתי היום לאתר של FutureMark וראיתי שם לינק לאתר YouGamers, ששם בודקים את המחשב ואומרים בסוף אם הוא יכול להריץ את המשחק. הדרישות להרצת הבדיקה לפי האתר הם:

דרישות מינימום:

מעבד חד ליבה עם תמיכה ב-SSE2,

כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 256MB זיכרון,

1024MB RAM,

2GB בדיסק הקשיח,

ווינדוס ויסטה.

דרישות מומלצות:

מעבד כפול ליבה ששווה ל-E6600 ומעלה, או משהו שווה של AMD (האמת, לא נראה לי שיש בינתיים...),

כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 512MB זיכרון (אז 8800GTS 320MB לא יעבוד?!??),

2GB RAM,

2GB בדיסק הקשיח,

ווינדוס ויסטה.

אז לפי זה, יהיו חייבים כרטיס DX10, חייבים ויסטה, ו-8800GTS 320MB לא יעבוד על מקסימום! דרישות קצת גבוהות... מעניין אם יתקינו ויסטה בשביל זה...

פורסם

הם לא באמת מחייבים 512, ה8800 יעבוד מצויין

פורסם

לי יש ויסטה, שזה יצא אני יוריד ויבדוק.

ניראה לי תצא לי תוצאה לא משהו בגלל המעבד...

פורסם
  • מחבר

הם לא באמת מחייבים 512, ה8800 יעבוד מצויין

אל תהיה בטוח... אפילו ב-CRYSIS כשמסתכלים מלמעלה על הכול רואים לאגי עם ה-320, ו-3DMARK אמור להעמיס מאוד על המחשב...

בכל מקרה נראה לי שיקשו את זה גם על XP...

פורסם

המנוע של CRYSIS הוא DX9. בכללי המנוע הזה לא טוב במיוחד, הוא לא מציג שום יתרון על UT3 או מנועים אחרים שקיימים היום והדרישות שלו הרבה יותר גבוהות.

הסיבה לכל זה היא ש NVIDIA ואינטל ממנו את המשחק וכל אחת רצת לקדם את המחירות שלה :bash: בסוף יצא מנוע נוראי שלא עובד על שום מחשב :screwy:

פורסם

יש ל 3DMARK דרישות מערכת??!? חשבתי שזה אמור להיות רק כלי לבדיקה?

פורסם

היעוד שלו זה לבדוק כמה המערכת שלך טובה למשחקים, הוא קורע את המעבד והכרטיס מסך ובדרך כלל התוצאה שלו רחוקה ממה שיהיה בפועל במשחקים xD

פורסם

אבל יש לתוכנה גם אפפקטים גרפיים של ממש?

פורסם
  • מחבר

אמורים להיות... תקרא שם איפשהו על החידושים שיהיו בזה.

פורסם

לא פלא, אין טעם בעוד 3DMARK מבוסס על DX9, הDX9 כבר הגיע לסוף דרכו ב3DMARK.

פורסם

היעוד שלו זה לבדוק כמה המערכת שלך טובה למשחקים, הוא קורע את המעבד והכרטיס מסך ובדרך כלל התוצאה שלו רחוקה ממה שיהיה בפועל במשחקים xD

היעוד שלו הוא לבדוק עד כמה המערכת שלך טובה בלהריץ 3Dmark וכדי שמתכנתי הדרייברים של nVIDIA יהיו עסוקים בלבנות אופטימיזציות, shader replacments ומה לא בשביל שהכרטיס שלך יוציא עוד 13 נקודות במקום לתקן באגים במשחקים.

a million points to every one because they just don't matter

לדעתי דרו קארי צריך לתבוע את Futuremark הוא המציא את זה קודם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים