עבור לתוכן

מחפש מסך מעולה לעריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

היי , מחפש מסך דק (מינימום 19" ) לעריכת וידאו. (לא גיימינג). מתלבט בין הדגמים הבאים :

ViewSonic LCD 19 VP930 או Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel או Samsung 19 LCD SyncMaster 971P

חשוב לי שלא תהייה גרעיניות בתנועה ושהמסך לא " יזרח ויסנוור בבוהק" וכמובן שיהיו לו צבעים "חיים וטבעיים". אשמח להמלצה טובה וידידותית (לארנק ולמשתמש)... לתקציב של עד 2400 .

תודה (הירוק בפורום)

פורסם

תשנה את הכותרת שיבינו מה בדיוק אתה צריך ותוסיף תקציב

וברוך הבא לפורום :xyxthumbs:

פורסם

בסטיקי שבראש הפורום יש כתבה השוואתית ל-19" איכותיים.

מה שאתה בעצם מבקש זה שילוב של מינימום גרעיניות בווידאו ושל גוונים טבעיים ככל האפשר. את המינימום גרעיניות תשיג ב-ViewSonic VP930 מחד ואילו גוונים יותר טבעיים תשיג ב-Samsung 971P מאידך. תצטרך להחליט מה יותר חשוב לך.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם!

פורסם
  • מחבר

תאמינו או לא - אני לא רק ירוק בפורום הזה, אני ירוק לגמרי בפורומים באופן כללי.(בדרך כלל גוגל מספק אותי) ולא התכוונתי "לצפצף " על חוקי הפורום המכובד הזה. סליחה! . נטיית הלב שלי ל VeiwSonic אבל לאחר עיון במאמר נראה לי ש Eizo FlexScan S1931-SH מנצח ביתרונות . אני ממש לא יודע על המותג הזה כלום! . יש כאן מישהו שמכיר את המסך הזה "היכרות אישית" ויכול להמליץ עליו ? (המחשב שלי שלי "בנוי" ל עריכת סרטים) ואם כבר -אז כבר. מה עם מסכי "20 או "22 באותה קטגוריה? תקציב: עד 2500 ש"ח. שוב תודה.

פורסם

האם אתה מתכוון גם לשחק משחקים FPS ולעבד תמונות בתכיפות גבוהה?

פורסם
  • מחבר

לשחק - ממש לא (זמן... זמן... :-( לעבד תמונות כן. אבל הפונקציה העיקרית נשארת עריכת סרטים.

פורסם

לדעתי לעריכת ווידאו כדאי לך לקחת מסך גדול ככל האפשר,

ואפילו תחשוב לקחת מסך 22 או 24

פורסם

הייתי אומר שלשימושים העיקריים שלך - עריכת וידאו - ה-971P יהיה גם טוב, אך הדל 2407WFP אכן ניחן בשטח עבודה יותר גדול ונוח לעבודה עם יישומי עיבוד וידאו.

אם בכל זאת תרצה ב-EIZO הוא איכותי בכל מובן ברמת הגימור ואיכות התמונה, וייתן לך תמורה בהתאם למה שאתה נדרש לשלם עליו, במיוחד אם אתה תשתמש בו לצורך עיבוד תמונות ברמה חצי-מקצועית בתדירות יומיומית תכופה. לסרטים הוא גם ייתן לך גוונים טבעיים וקונטרסטיים. גלישה ברשת ועבודה ביישומים מגוונים נעימים למדי עימו כתוצאה מאיזון מוצלח בין הניגודיות לרמת הבהירות והלובן הרצויה בגלל שיחס הניגודיות לא משתנה עם הורדת הבהירות וטקסטורה של פיקסלים שלא קופצת לעיניים. מניסיון שלי ושל אחי הוא פחות מעייף מהדל 2407 למטרות גלישה בשל כך.

חשוב לציין שהיבואן של EIZO מצהיר על 5 שנות אחריות לרכיבי אלקטרוניקה, אם כי עדיין לא שמעתי על מישהו שדיווח על ניצול אחריות כזו. למעט הפנל הקוריאני, רכיבי מסכי EIZO מיוצרים ביפן ותיאורטית הם אמורים לעבוד ברמת Heavy Duty.

אמנם קשה למצוא בימים אלו S1931 במחיר אטרקטיבי, אך בינתיים בזיגזג 2000 הוא מוצע במחיר נמוך רק שחלק מהנתונים שם לא נכונים ותצטרך לוודא שזה באמת S1931:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213&products_id=5722

פורסם

אם התקציב מאפשר לך - לך על ה-EIZO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים