עבור לתוכן

הקסדה הצילה אותי.

Featured Replies

פורסם

לגיטימי - רק אל תתבכיין אחרי שתיפול ותשבור משהו.

בפעם האחרונה שנפלתי מאופניים זה היה בגיל 6 והשתשפו לי הברכיים ירד דם ובכיתי לאמא :(

• תגובות 39
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חושב לא נכון.

במקרה שמכונית תכנס בך, הקסדה תיהיה ההבדל בין genia עם גפים שבורות (אבל חיי וקיים) לבין genia מתחת לאדמה. (חס וחלילה)

החוק עם הקסדה, הוא תקף גם לרכיבה על מדרכה או טיילת, או רק על הכבישים?

חח אהבתי את הדוגמה אבל אני לא רואה איך בדיוק הקסדה מצילה לי את הגפים,האר את עיני

עד כמה שאני יודע הוא תקף לכל נסיעה על אופניים

בפעם האחרונה שנפלתי מאופניים זה היה בגיל 6 והשתשפו לי הברכיים ירד דם ובכיתי לאמא :(

גם אני בערך,בכל חיי נפלתי פעם אחת מאופניים בגיל 8 כשניסיתי לעלות על מדרכה מהצד והגלגל החליק,שפשפתי את הברך ולא היה נעים(ירק דיי הרבה עור) אבל פה זה נגמר.

פורסם

חח אהבתי את הדוגמה אבל אני לא רואה איך בדיוק הקסדה מצילה לי את הגפים,האר את עיני

עד כמה שאני יודע הוא תקף לכל נסיעה על אופניים.

לא הבנת אותי נכון. שוב, אם תפגע בך מכונית עם קסדה, אתה יכול למשל לשבור ידים ורגליים וצלעות, אבל אם לא תחבוש קסדה, יש סיכוי גבוה בהרבה שבתאונה תפגע פגיעת ראש קשה שתביא למותך. הקסדה מגינה על הראש, ומצילה חיים.

תראו אנשים, לדעתי צריך לחייב חבישת קסדה, בכל רכיבה על הכביש, שכן שם הסיכוי להפגע בתאונה, עם מעורבות כלי רכב, או גם תאונה עצמית (בדר"כ בכבישים מהירות הנסיעה תיהיה גבוהה יותר בממוצע מנסיעה עירונית על מדרכה למשל) גבוה בהרבה על הכביש. לעומת זאת, אם אתה מפדל בנינוחות על המדרכה, או בגן, או בטיילת בים, אני חושב שהחיוב לשים קסדה הוא קצת מיותר ונוקשה מידי. בכל זאת, באופן כללי אני מאוד בעד. למרות שהחוק "מציק" לכם, ומטריד אותכם, הוא יכול להציל את חייכם. בנוסף להגנה שלכם, המדינה תרוויח מפחות פגיעות ברוכבי אופניים, מבחינה כלכלית (פיצויים, טיפול רפואי, קצבה במקרה של אובדן כושר עבודה)

זה אולי קצת מציק והורס אאת הפריזורה בשיער, אבל בסה"כ זה משתלם, תאמינו לי.

פורסם

חחחח נפלתם ונשרטו לכם הברכיים? ? :):)

אני עשיתי ככ הרבה תאונות עם האופניים שלי... שברתי שתי שיניים קדמיות (לא בבת אחת :) ) בהתנגשות עם מכונית כשהייתי בן 9 בערך.

פורסם

אתה אמור ללכת עם קסדה קבוע. אני אישית לא ישים קסדה גם עם יהיה תחוק הזה אולי רק שאני יסע בשטח או יעשה פעלולים אבל סתם לנסיע לעיר או לחבר בחיים אני ישים קסדה!!

פורסם

זה אולי קצת מציק והורס את הפריזורה בשיער, אבל בסה"כ זה משתלם, תאמינו לי.

היה לי איזה מקרה לפני כמה ימים, הייתי אצל ידידה, הגעתי אליה הביתה באופניים, הסתכלתי על עצמי במראה שלה, קלטתי שמתחת לקסדה הזעתי מהדרך, ופשוט השתמשתי בזיעה בשביל לעצב את השיער הקצר שלי, הוא יצא פרוע, אבל די יפה ;)

פורסם

בידיוק אתמול קניתי קסדה :silly:

פורסם

אמרת שהקסדה סדוקה..אפשר תמונה?!מעניין לראות איך קסדה נראית לאחר תאונה :smile1:

פורסם

קודם כל תיהיה בריא ומזל שלא קרה לך כלום :yelclap:

גם לי יש מלא סיפורי אופניים ועוד סיפור שממש חשוב על קטנוע שקרה לחבר שלי

תבינו חברים החוק של הקסדות לא יזיז לי ואני לא יודע אם אני ארכב אם קסדה אבל דבר אחד אני יודע

הקסדה החגורה כל האמצעי זהירות האלו זה לא למשטרה!!! נקודה זה לעצמנו להגן עלינו ולשמור עלינו

ועוד דבר כמו שאמרו פה החוק הזה יהיה קשה לכמות מסוימת של אנשים שרגילים שנים לסוע בלי קסדה או נוסעים מהבית למכולת וחזור

אין מצב שזה יתפוס בארץ כי איזה ילד בן 5 שייסע למכולת לקנות חלב לאמא לא יקבל דו"ח משוטר ליצן

או איזה ערס שיעשה מירדף עם ניידת חחחחחח

חלאס אנחנו בישראל זה לא יתפוס אבל זה מאוד מאוד חשוב

פורסם

קודם כל תיהיה בריא ומזל שלא קרה לך כלום :yelclap:

גם לי יש מלא סיפורי אופניים ועוד סיפור שממש חשוב על קטנוע שקרה לחבר שלי

תבינו חברים החוק של הקסדות לא יזיז לי ואני לא יודע אם אני ארכב אם קסדה אבל דבר אחד אני יודע

הקסדה החגורה כל האמצעי זהירות האלו זה לא למשטרה!!! נקודה זה לעצמנו להגן עלינו ולשמור עלינו

ועוד דבר כמו שאמרו פה החוק הזה יהיה קשה לכמות מסוימת של אנשים שרגילים שנים לסוע בלי קסדה או נוסעים מהבית למכולת וחזור

אין מצב שזה יתפוס בארץ כי איזה ילד בן 5 שייסע למכולת לקנות חלב לאמא לא יקבל דו"ח משוטר ליצן

או איזה ערס שיעשה מירדף עם ניידת חחחחחח

חלאס אנחנו בישראל זה לא יתפוס אבל זה מאוד מאוד חשוב

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים