עבור לתוכן

הקסדה הצילה אותי.

Featured Replies

פורסם

למה המדינה מחייבת חגורת בטיחות?

כי במקרה שטיפשים שלא חוגרים לא יהרגו (וחבל) אז המדינה תשלם עליהם אחר כך עשרות אלפי שקלים הוצאות רפואיות.

• תגובות 39
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה עם הקסדה, היא זה שהיא הורסת את העיצוב בשיער.

פורסם

מי שאמר שלנסיעות קצרות לא צריך קסדה טועה בהחלט.

אפילו אם אתה יוצא סיבוב של 10 מטר תשים קסדה.

אם מסיבה כלשהי אתה נופל מהאופניים על הפנים הקסדה יכולה למנוע ממך שיניים/אף שבור בזכות הבליטה שיש לה מקדימה שיוצרת

קצת מרווח (תלוי איך אתה גם נופל). אם אתה נופל סתם ויש מסביב איזה מוט או משהו מסוכן גם כאן היא יכולה לסייע.

פורסם

אני אישית רוכב על אופניים מגיל 0, התרסקתי עשרות פעמים ולא קיבלתי מכה בראש (אלא אם כן טיולי אוםניים רציניים בשטח נחשבים),

לדעתי זהו חוק מטומטם בעיקר בגלל שבמקום לקרב אנשים לאופניים בעיקר בערים, מרחיקים אותם, הבעיה של מדינת ישראל אינה אנשים שרוכבים

בלי קסדות אלא נהגים שחושבים שהכביש שלהם. במקום לעלות את המודעות לרוכבי אופניים ולבנות עבורם שבילים מפיל המחוקק על גבי הרוכב

את האחרויות. תלכו למשל לקיבוצים שם כל בן אדם נוסע על אופנים אתם רואים תאונות איתם? כמעט ולא. וזה למה? מכיוון שאין שם מכוניות

רבות. ורוב ה"תאונות" בכלל נפגעים בברכיים ובמרפקים וכו' פחות בראש מכיוון שהגוף אינסטיקטיבית מגן על הראש.

ולפותח הטראד, אם אתה מתפרע כדי לך לחבוש קסדה אבל אם כולה לקחת את האופניים כדי לסוע לסופר שנמצא 500 מטר ממקום מגורייך

אני לא רואה כל היגיון לחייב אותך לשים קסדה, כמובן שאני רוצה לראות את השוטר שיעז להכנס לקיבוצים ולתת כנס למישהו, כמובן

שהקנס הזה כנראה ישלם חלק עלות הטיפול בבית חולים...

פורסם

אותי תמיד האינסטינקטים הצילו,בהתחלה חשבתי שמדובר בתקרית צבאית.

פורסם

ביננו, צריך לנסוע ממש מהר, להיפגש מישהו ממש דפוק, או להיות ממש מוכשר כדי להידפק עם הראש ישירות במשהו.

פעם היתי רוכב יותר (עכשיו רק עד לחדר כושר וחזרה-דרך עפר) ועדיין לא נתקלתי באחד מהמקרים האלו

פורסם

ובכל זאת, ליום שבו תיתקל, סע עם קסדה.

במקרה שלי, הבטיחות קצת יותר חשובה לי מהתסרוקת.

פורסם

- לא רואה שום הבדל בין קסדה לחגורה - אולי תחלוק אותו?

קסדה-משקל,תוספת זעה,לוקח יותר זמן מאשר להקליק חגורה,מחיר,צריך מקום אכסון(אני רוכב לבית ספר באופניים ומה אני יעשה עם הקסדה במשך 6-8 שעות)

חגורה-מסביב החולצה שלך ולא מורגשת משום בחינה לוקח שנייה להקליק אותה ונגמר הסיפור לעומת הקסדה

פורסם

נו באמת מחסור במקום אחסון זה הטיעון הכי מטומטם שאפשר להביא נגד החוק הזה. תעביר את הכבל של המנעול דרך הקסדה, אף אחד לא יתאמץ לגנוב אותה.

פורסם

גם במהירו נמוכה יכולים לאבד שליטה(אם עולים על חפץ כלשהו) וליפול.

פורסם
:lol: וגם כשרצים יכולים לאבד שליטה(אם עולים על חפץ כלשהו) וליפול
פורסם

:lol: וגם כשרצים יכולים לאבד שליטה(אם עולים על חפץ כלשהו) וליפול

אז תרוץ עם קסדה :bash:

פורסם

אבל אני נגד קסדה

פורסם

לגיטימי - רק אל תתבכיין אחרי שתיפול ותשבור משהו.

פורסם

אני לא חושב שאם מכונית תיכנס בך הקסדה תעזור לך הרבה

אתה חושב לא נכון.

במקרה שמכונית תכנס בך, הקסדה תיהיה ההבדל בין genia עם גפים שבורות (אבל חיי וקיים) לבין genia מתחת לאדמה. (חס וחלילה)

החוק עם הקסדה, הוא תקף גם לרכיבה על מדרכה או טיילת, או רק על הכבישים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים