עבור לתוכן

שאלה לצופי CSI

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתחיל לצפות בסדרה אבל אני מתלבט מאיפה להתחיל

הבנתי שעכשיו רצה עונה מספר 8 בארה"ב

כמו כן, ראיתי שיש בעצם 3 שמות שונים לסדרה:

CSI, CSI: NY, CSI: Miami

מה ההבדלים בינהם ואיזה עונות שייכות למה?

האם זה הגיוני לראות את מיאמי או שעל מנת להבין את העלילה צריך לראות את כל העונות?

תודה לעוזרים!

פורסם

אין שום הבדלים.

צוות קצת שונה בכל אחת מהסדרות, אבל בתכל'ס? אותו דבר בדיוק.

אני גם לא חושב ממש שהעלילה משנה משהו. רואים כל פרק בשביל הפרק, לא בשביל העלילה של הסדרה.

פורסם

כמעט ואין קשר בין הפרקים, אתה יכול לצפות איך שאתה רוצה..

ולדעתי Miami הכי טוב בהרבה

NY אחריו

והרגיל פשוט משעמם (לפחות אותי)

נראה לי ב Miami הורישיו עושה את הסדרה הוא פשוט שופך אותי כל פעם עם הBreethy voice שלו...

פורסם

כמו שאמרו אין ממש צורך לראות את הסדרות האחרות או הפרקים הקודמים כדי להבין בד"כ כלל. יש כמה מקרים של פרקים ב-2 חלקים וקרוס-אוברים בין הסדרות שאותם כן צריך להשלים אבל אלה פחות או יותר המקרים היחידים. קח אותי לדוגמה, אני די התמכרתי לכל הסדרות רק השנה אחרי שתפסתי כמה פרקים של מיאמי בערוץ 1 באמצע עונה 4 ולא ממש היה לי בעיה להבין מה קורה חוץ מפרק קרוס-אובר שהתחיל במיאמי ונגמר בניו-יורק, סדרה שגם אותה לפני עונה 2 לא ראיתי. את לאס וגאס התחלתי להשלים לא מזמן (כבר באמצע עונה 4, הספק לא רע יחסית לזמן) אחרי צפייה בכמה פרקים מעונה 7 וגם כאן לא היתה בעיה גדולה מדי. מקסימום אם יש דברים לא ברורים תמיד אפשר לברר באינטרנט. לי אין עכשיו בעיה לעקוב אחרי כל העונות החדשות (ל"ו 8, מיאמי 6, נ"י 4) בזמן אמת וגם לך לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

הקשר היחיד בין הפרקים הוא בעיקר בדמוית הראשיות של החוקרים למיניהם..מעבר לזה כל פרק וה"תיק" שלו...

ולדעתי גם לאס וואגס מאוד נחמד...כל סדרה מתרחשת במקום אחר..מעבר לזה אין ממש קשר..

אם אתה רוצה ממש להיכנס לזה...יצא עכשיו המשחק החדש שמבוסס על הסדרה - CSI-Hard Evidence....אחלה משחק להעביר את הזמן..

פורסם

CSI: Miami היא אחת מהסדרות הגרועות ביותר בטלוויזיה. טלנובלה עם אקדחים, זה הכל. CSI: New York גם כן לא משהו, אך Las Vegas היא סדרה ששומרת על רמה יחסית גבוהה של איכות.

אף על פי שאין התקדמות עלילתית מהותית בית פרק לפרק, במיוחד ב-Miami ו-NY - בהן אין עלילה בכלל - ב-CSI לאס וגאס ישנה התקדמות כלשהי, אם כי איטית.

פורסם

לאס וגאס הכי טובה וזה ברור, אבל לקרוא למיאמי סדרה גרועה זאת הגזמה מופרעת... היא אמנם פחות טובה אבל רק בקצת, הסיגנון של הסדרות מאוד שונה אחת מהשניה ומיאמי מתמקדת יותר באקשן ובכלליות היא סדרה "מהירה" יותר. על ניו יורק אין הרבה מה להרחיב, הכי פחות טובה מכולן, לא מצליחה לשמור על רמה אחידה אבל זה CSI, אז זה עדיין טוב.

בקשר למשחק, אחלה משחק להעביר 5-6 שעות אולי. זה בערך הזמן שלוקח לסיים אותו.

פורסם

לאס וגאס הכי טובה וזה ברור, אבל לקרוא למיאמי סדרה גרועה זאת הגזמה מופרעת...

CSI: Miami היא אחת מהתוכניות הכי גרועות בטלוויזיה, חוץ מספרי לילה או מהדורה מוגבלת.

פורסם

אני מסכים שלאס וגאס היא הטובה ביותר, אבל לדעתי ניו יורד באה אחריה, ומיאמי פשוט על הפנים יחסית...

בכל מקרה, רוב הפרקים לא קשורים אחד לשני אבל כמו שאמרו פה לפעמים יש קשר.

בעונה השביעית של לאס ווגאס, חלק מהפרקים מתעסקים ברוצח סדרתי שנתפס רק בסופה, החקירה למעשה נמשכת מתחילת העונה עד הפרק הראשון של עונה 8 (שרק יצא לאחרונה ...) כך שכדאי לצפות בעונה הזו לפי הסדר.

פורסם

CSI: Miami היא אחת מהסדרות הגרועות ביותר בטלוויזיה. טלנובלה עם אקדחים, זה הכל. CSI: New York גם כן לא משהו, אך Las Vegas היא סדרה ששומרת על רמה יחסית גבוהה של איכות.

אף על פי שאין התקדמות עלילתית מהותית בית פרק לפרק, במיוחד ב-Miami ו-NY - בהן אין עלילה בכלל - ב-CSI לאס וגאס ישנה התקדמות כלשהי, אם כי איטית.

צודק

מיאמי זה כזה גרוע!!

הורישיו עם הפוזות המפגרות שלו שהוא יוצא מהמעלית

CSI הרגיל (לאס וגאס) הכי טובה שיש

אני ממליץ לך לראות את העונה ה7

ואז את ה8

על השאר אתה יכול לדלג

פורסם

העריכה יורדת פלאים ככל שמתרחקים מהמקור,

CSI LAS VEGA - היא הראשונה שהתחילה את הכול , מתמקדת בעלילה ובעריכה מעולה, מעניינת מעוד.

MIAMI - מלאה בקלוס-אפים מיותרים ואנשים שלשבוים ממש ממש לא בהתאם, נכון גם בלאס וגאס אבל פה זה בכלל בלי טעם.

NET YORK - זהה גיבוב שטויות, תראה ערוץ האופנה ובמקביל תקרא ננסי דרו ושיהיה לך קילקול קיבה בדרך.

בעונה ה5 או שישית של CSI LV קוינטין טרנטינו ביים את פרק סיום העונה, ניד אי סאי מור?

פורסם

הורישיו עם הפוזות המפגרות שלו שהוא יוצא מהמעלית

זה כל הקטע, לדעתי זה מצחיק...

פורסם

את מיאמי צריך היה לבטל ברגע שחשבו על הדמות הראשית... ההורשיו הזה מעצבן ברמות.... שונא אותו ואת כל השטויות שלו.... CSI הרגיל הוא מצויין, NY הוא בסדר, לא מלהיב במיוחד, אבל מעביר 40 דקות בסבבה, מיאמי זה סיוט.... חרא של תוכנית... כל כך מעצבן שהורישיו עם הפוזות שלו, שונא שהוא מדבר לצד כזה...

פורסם

^^

אשכרה

שמתם לב שהוא במעלית הוא עם משקפים

אבל שהוא יוצא הוא מוריד אותם -_- איזה GAY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים