עבור לתוכן

יש לימודים אחרי החופש או שיש שביתה??

Featured Replies

פורסם

באמא שלי יש פה ילדים מפגרים..

בקיצור בינתיים יש שביתה אבל עדיין לא 100% ..

בתי ספר יסודיים לומדים! (עד כיתה ו') (הארגון לא מלמד בבתי ספר יסודיים - רק מכיתה ז').

אם תיהיה שביתה היא תיהיה מכיתה ז' עד יב'.

אם יש עוד שאלות לא להתבייש אני פה בשביל כולם..חחחחחחח

דניאל. :yelclap:

• תגובות 38
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כוס אמק... יש ביום ראשון שיעורים שאני אוהב.

פורסם

אהההההההההההההההה לא טוב שביתה!!! רוצה לסיים בפסח! לא בשבועות או במיקרה הגרוע לעשות השלמת בגרויות בגלל השביתה המפגרת הזאת!! שנחזור ללמוד ביום ראשון ושיהיה שקט בזמן הקרוב!! (גם זה שאין מבחנים זה לא הכי טוב אבל את זה אני דווקא די אוהב :))

אם תיהיה שביתה ארוכה כמו שאומרים כל שכבת י'ב בכל המדינה הדפוקה הזאת תדפק וברמות היסטריות!

ללמוד עוד 3.5 יח' פיסיקה לבד, 2 יח' מחשבים, אזרחות, ספרות(סססססססעמק), שאלון 007 המכתי ועוד ועוד לא! לא רוצה! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תנו לי כבר לסיים בצפר!! 11 שנים אני לומד כמו מניאק בשביל שהם ישבתו ויהרסו לי את סיום בצפר!? לא רוצה! לא מוכן! גם כן מדינה דפוקה

פורסם

לא אמרו עדיין כלום בחדשות... בטח יבטלו את זה ברגע האחרון.

פורסם

ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם בורא החופש ;D

עזבו אותי מלימודים אין לי כוח לפיסיקה, מתמטיקה, אלרטרוניקה, חשמל, תנ"ך, ספרות, לשון ועוד כמה מקצועות שלא צריך :screwy:

75% שיהיה צו מניעה כמו בפעמים הקודמות ואם לא היה אז ימצאו דרך להחזיר אותנו לבצפר אחרי כמה ימים (או שיעשו שיב ויא לומדים רגיל).

פורסם

אהההההההההההההההה לא טוב שביתה!!! רוצה לסיים בפסח! לא בשבועות או במיקרה הגרוע לעשות השלמת בגרויות בגלל השביתה המפגרת הזאת!! שנחזור ללמוד ביום ראשון ושיהיה שקט בזמן הקרוב!! (גם זה שאין מבחנים זה לא הכי טוב אבל את זה אני דווקא די אוהב :))

אם תיהיה שביתה ארוכה כמו שאומרים כל שכבת י'ב בכל המדינה הדפוקה הזאת תדפק וברמות היסטריות!

ללמוד עוד 3.5 יח' פיסיקה לבד, 2 יח' מחשבים, אזרחות, ספרות(סססססססעמק), שאלון 007 המכתי ועוד ועוד לא! לא רוצה! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תנו לי כבר לסיים בצפר!! 11 שנים אני לומד כמו מניאק בשביל שהם ישבתו ויהרסו לי את סיום בצפר!? לא רוצה! לא מוכן! גם כן מדינה דפוקה

well said :-\

פורסם

(או שיעשו שיב ויא לומדים רגיל).

זה ניראה לי מצויין ככה גם הם שובתים וגם אנחנו לא נדפקים טוטאלית

פורסם

עוד שבועיים שביתה תעשה רק טוב,

ואני בטוח שלא תזיק לתלמידי י"ב למיניהם..

וגם תעזור למורים בכהנסה נוספת..

פורסם

למה כולכם כל כך נגד ?

אני לא רוצה שביתה ארוכה..אבל עוד 3-7 ימים של חופש יהיה סבבה !

פורסם

חייבת להיות שביתה. תיכננתי את כל החופש ככה שיש עוד שבוע של חופש.. אין מצב שאני מספיק לעשות את כל העבודות ביומיים האלה..

פורסם

חייבת להיות שביתה. תיכננתי את כל החופש ככה שיש עוד שבוע של חופש.. אין מצב שאני מספיק לעשות את כל העבודות ביומיים האלה..

דוגרי , אין לי מושג איך אני אוכל לעשות את כול העבודות האלה עד ליום ראשון אם אפילו לא התחלתי?

פורסם

אצלנו אמרו שגם אם תהיה שביתה היב'-ים [או לפחות הכיתה שלנו] ימשיכו ללמוד ולהגיע לבית הספר.

פורסם

וואלה ? לאיזה שיעורים בדיוק ? אני לא מאמין שמורה יבוא ללמד בלי משכורת ועוד יסכן את כל השביתה ?!

פורסם

פשוט כל מה שנותר לנו הוא מידית לבגרות [השנה!], מה שאומר אסור "לחתוך" שיעורים,

ולכן אנחנו בכל מקרה נלמד.

פורסם

איזה מורים פינוק אני מקווה שגם המורים שלנו יעשו ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים