עבור לתוכן

בעיה בהתחברות לאינטרנט ברשת האלחוטית עם ויסטה

Featured Replies

פורסם

יש לי תופעה מוזרה עם הנייד החדש שמותקן עליו ויסטה בשאר הניידים בבית מותקן XP יש לי רשת אלחוטית שעובדת מצויין

אך בנייד החדש לאחר כמה דקות הוא נכנס למצב של קישוריות מוגבלת והתופעה הזו לא מופיעה בשום נייד אחר בדקתי גם ברשת אלחוטית אחרת וזה שוב קרה

האם מישהו יכול לתת לי הסבר לתופעה ואיך לטפל בזה

דרך אגב בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה והאינטרנט עובד חלק.

פורסם

תנסה להתקין דרייברים מעודכנים של הכרטיס רשת [אני לא מבין בניידים האמת ממש]...

בטח הם הדרייברים של הלוח

פורסם
  • מחבר

המחשב חדש לגמרי הוא מגיע עם דרייברים לא מעודכנים למרות שבדקתי בHP ולא מופיע שום עידכון נדרש

פורסם

אוקיי, ניסית להסיר את הדרייברים, להפעיל מחדש, ולהתקין שוב?...

פורסם

זה נכנס לך למצב של קישורית מוגבלת אחרי כמה דקות שהמחשב לא נמצא בשימוש?

אני יודע שבויסטה, בניידים, בפשרות תצרוכת חשמל, אפשר להגדיר שם את העוצמה של הכרטיס רשת האלחוטי כדי לחסוך בסוללה.

פורסם

כדי לבדוק את מה ש Shlompy כתב.

כנס ללוח הבקרה להגדרות צריכת החשמל.

כנס לשינוי ההגדרות ואז לשינוי מתקדם של ההגדרות, חפש שם את האופציה של רשת אלחוטית.

פורסם

יש לי את אותה הבעיה בדיוק!

לפי מה שהבנתי זאת בעיה דיי ידועה בויסטה,הוא מתחבר לרשת אבל לא יוצא לאינטרנט,מוזר ביותר.

וכשמחברים אותו עם כבל רשת הוא כן גולש.

איזה ראוטר יש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי ראוטר של לינקסיס הדגם המומלץ בפורום ראוטר מעולה לא עושה בעיות כלל יציב מאוד עם שאר הניידים בבית

דרך אגב יש עוד 4 ניידים בבית על XP ואין בעיה איתם רק עם הויסטה (מערכת הפעלה ממש מרגיזה ואיטית בטירוף)

זה לא יכול להיות קשור להגדרות אבטחה אולי??

בקשר להגדרות חשמל זה יכול להיות אך אם אני חוזר לעבוד עליו הוא אמרו לחזור לתפקוד רגיל והזה לא קורה ובלי שום קשר זה קורה גם בזמן שימוש במחשב כגון שיחה במסנג'ר או עבודה באופיס

פורסם

הגדרות צריכת החשמל לאו דווקא קשורות לעבודה על המחשב או לא.

אפשר להגדיר שכשהמחשב לא מחובר לחשמל, עוצמת האות האלחוטי תרד, עדיין מציע לך לחפש.

שים לב להבדל בין מצב חיבור לחשמל למצב סוללה.

פורסם
  • מחבר

טוב חברי הפורום היקרים

כנראה שבאמת הבעייה הייתה בהגדרת החשמל אחרי שהסרתי את כיבוי המתאם האינטנרט עובד מצויין ולא מתנתק

תודה לכל המשיבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים