פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אוקי רק השנה התחלתי ללמוד פיזיקה וביום ראשון הבא יש לי בוחן מישהו יכול לתת לי הסבר מהם ה3 דברים הבאים: 1.תרשימי כוחות (מלבנים + חיצים) 2.כוחות מגע 3.שאלה : כיצד יודעים שעל גוף מופעל כוח אין צורך בהרבה טקסט אבל אם יש אני אשמח אני מבין פחות או יותר תודה :xyxthumbs: [ההיתי חולה סעמק לא ההיתי בשיעור,למרות שאני מבריזן לא קטן=]]
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אני גם התחלתי ללמוד השנה, אבל אני יכול לענות לך רק על השאלה הראשונה כי את השאר לא למדנו עדיין.תרשימי כוחות זה בעצם גלגולי אנרגיה - במלבנים רושמים את סוג האנרגיה והחצים מכוונים לאיזה סוג אנרגיה היא מתגלגלת.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר תודה אחי אני פחות או יותר יודע מזה,עכשיו מישהו יכול לענות לי על השאר? אנחנו סה"כ הקבצה ב' ומפצצים בחומר
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים ^^אתה מתכוון במידה והכח השקול שונה מ0 אזי הגוף בתנועה, או בתנועה על קו ישר במהירות לא קבועה.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר ^^ אתה מתכוון במידה והכח השקול שונה מ0 אזי הגוף בתנועה, או בתנועה על קו ישר במהירות לא קבועה. בנאדם אל תסבך לו את הטקסט אני מספיק מסובך תגידו תוכלו להביא לי דוגמאות למה צריך לעשות ולדברים האלה? זה לא ממש מובן לי סורי
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר כמה שאני שמח שיש שביתה וזה,אני רוצה לדעת את החומר בכל מקרא.. בלי שומקשר לבחנים אני עושה בעיות מהגן ולא לומד מהיסודי אז.. :
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים בנאדם אל תסבך לו את הטקסט אני מספיק מסובך תגידו תוכלו להביא לי דוגמאות למה צריך לעשות ולדברים האלה? זה לא ממש מובן לי סורי מצטער לא למדנו בט' פיזיקה וישר התחלנו בי' עם מכניקה [ואופטיקה], כך שאינני מכיר את המושגים של החטיבה :-X
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר בעקרון אין לך מה להתנצל,זה אשמתו של הבית צפר שלא הביא לכם השכלת פיסיקה בכיתה ט'
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים קשה לי לאבחן באיזה רמה אתה צריך את זה אבל בכלליות אם הגוף לא זז אז MG תמיד למטה ונורמל תמיד ניצב למשטח, (אם זה משטח ישר אז MG שווה לנורמל, אם זה בשיפוע תגיד לי ואני יגיד לך מה עושים גם אם זה) השקול שלהם תמיד שווה 0.אם זה שני גופים אחד על השני אז MG של שניהם שווה לנורמל של שניהם וכך הלאה...אם הגוף בתנועה, אז אני משאר שזאת תנועת שוות מהירות (מהירות לא משתנה) ואז הדרך שווה למהירות כפול הזמן.אם למדתם חיכוך תגיד לי ואני יענה לך מה עושים עם זה אבל אני משאר שהשאלות יהיו על משטח חלק.בין גופים נוגעים תמיד יש כך נורמל אחד על השני אבל זה לא משפיע על המערכת הכללית.אם אתה צריך עוד משהו תשאל....
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים קשה לי לאבחן באיזה רמה אתה צריך את זה אבל בכלליות אם הגוף לא זז אז MG תמיד למטה ונורמל תמיד ניצב למשטח, (אם זה משטח ישר אז MG שווה לנורמל, אם זה בשיפוע אז [אז זה N=mg*cos alpha] תגיד לי ואני יגיד לך מה עושים גם אם זה) השקול שלהם תמיד שווה 0.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.