פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים התקנתי את הקוסם המחיצות וניסיתי לחלק את המחיצות אך התוכנה תומכת רק בxp ובשאר המערכות הפעלה.איזה תוכנה או דרך יש כדי לפצל את הדיסק קשיח, כי יש לי דיסק קשיח אחד של 250 גיגה וזה מעצבן אותי שכולו נמצא בכונן אחד.תודה , רותם.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים איזה חזק . . .הקוסם המחיצות . . . PARTITION MAGIC בכל מקרה רותם, מחשב שלי>כפתור ימני>MANAGE>DISK MANAGER תתחיל לשחק בכונן עם כפתור ימני ואפשרויות.
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים איזה חזק . . .הקוסם המחיצות . . . PARTITION MAGIC בכל מקרה רותם, מחשב שלי>כפתור ימני>MANAGE>DISK MANAGER תתחיל לשחק בכונן עם כפתור ימני ואפשרויות. כשאני ניסיתי הויסטה לא איפשרה לי. אתה יכול להשתמש במנהל מחיצות חיצוני כמו GPARTED LIVECD
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים סחבק קיבל את האתגר להוכיח את גדולתה של ה VISTA ;Dבבקשה אחינו:http://articles.techrepublic.com.com/5100-10877_11-6170510.html
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים שהילדודס יפסיקו להגיד ש VISTA זה חרא מערכת הפעלה . ANYWAY, תמיד שמחים לעזור
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים לא קשור, מה אתה לקוח ללב, רוב אלה שבוכים זה מי שאין לו שום מושג במערכות הפעלה ולא ראה יותר מ אקס פי מימיו.ואתה עם כל מה שויסטה מציעה לעומת אפילו אקס פי צריך פחות או יותר לנשק יחד עם כל העולם את רגלי מייקרוסופט שרוצה להרויח כסף ואגב כך, היחידה בינתיים עם ממשק משתמש ידידותי שממשיכה לפתח דברים חדשים.נכון שזה נשמע פלצני אבל במבט עומק זה נכון.ואני כטכנאי שנלחם כבר שנה - ומצליח - להעביר אנשים לויסטה עושה את זה רק כי הם מפסיקים להאמין למה שאומרים אלא בודקים, משווים ונהנים.ובכלל אין לך מה להגיב מעבר לחשיבה עמוקב. עוד שנייה יוצאת SP1 ואז גם אחרון המוהיקנים יידום לעד.
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים אני לא ילדודס, וגם אני אומר שכרגע ויסטה היא מערכת הפעלה גרועה מאוד.תהנה להילחם עם אנשים, כרגע ויסטה לוקחת משאבים מטורפים מהמחשבים של היום ולא נותנת תמורה הולמת. אתה רוצה EYECANDY? תעבוד קצת עם הBERYL ותראה איך תוכנת OPEN SOURCE שמה את הAERO בכיס הקטן גם מבחינת פונקציונליותוגם מבחינת מראה. מבחינת כל השאר - XP נותנת תמורה הולמת יותר (עד שההתקנים שיצאו כבר לא יתמכו בצורה מיטיבית על ידהותהיה חובה לעבור לויסטה).אני לא אומר שהויסטה היא כשלון טוטאלי - אני אומר שהיא צריכה הרבה מאוד עבודה וליטוש כדי להסתמן כמערכת הפעלה ראויה.אגב, הדרך הכי פשוטה לראות ההבדלים היא להתקין DUAL BOOT על מחשב שיש לו יכולת להריץ את הויסטה כמו שצריך ועדייןלראות איך הXP עושה עבודה טובה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.