פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים הולך להעביר את הזמן בבית עם המזגן, בחדר עם המחשב והסראונד שלי נרגילה ובירות.... מחפש המלצות לסרטים טובים.... פשוט לוקח זמן אמממ, להשיג אותם אז צריך להתחיל לעבוד על זה לקראת החפש"ש... לא אכפת לי חדשים ישנים אבל לא סרטי בנות..... תודה.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מת לחיות 4 יצא אחלה, שווה בהחלט (חדש)ארבעת המופלאים החדש, אני מניח (חדש)ספיידרמן 3 (חדש)מועדון קרבמוכרים בלבד 1+2רובוטריקים (חדש)רובם סרטים חדשים שכיף להעביר איתם את הזמן.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר מת לחיות 4 יצא אחלה, שווה בהחלט (חדש) ראיתי ארבעת המופלאים החדש, אני מניח (חדש) ספיידרמן 3 (חדש) ראיתי מועדון קרב ראיתי מוכרים בלבד 1+2 רובוטריקים (חדש) ראיתי רובם סרטים חדשים שכיף להעביר איתם את הזמן. תודה!!
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים ''אדם סנדלר ועוד בחור שמן מתחתנים כדי לקבל הטבות מהממשלה\סיבה מטומטת כלשהי אבל אדם סנדלר מתאהב בבחורה, מה שמעמיד את העמדת הפנים במבחן''הומור אדם סנדלרי, אם אתה אוהב-תראה.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים עזוב אותךבוא אלי לחאפלות יותר רציניות ואצלי כבר הכל צרוב...כבר אין לי איפה לשים את הדיסקים...
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים Oceans.131408.Planet.Terror.I.Now.Pronounce.You.Chuck.And.Larry.The.Bourne.Ultimatum.War.The.Invisible.The.Hoax.Knocked.Up.The.Condemned.Mr.Brooks.Death.Proof.Spider-Man.3.The.Simpsons.Movie.Blades.Of.Glory.Sunshine.The.Number.23.The.Lookout.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אחי מה קרה לך יצאתה לחפשש וזה מה שאתה עושה מסתכל סרטים???? אתה גום נוב 4?אני גם בחפשש עכשיו ואני מנסה לבלות הכי הכי שאני יכול כי עוד מעט עבודה ולימודים ועולם צא מהבית!!!! יש לך זמן תהנה!!!!! חלמתי ליום הזה שאני יצא !!! ומה אתה שורף על סרטים, אני לא מבין באמת אחי??חח טוב בכל זאת סתכל MUST perfect strangerheroes all season family guy The.SimpsonsFracture. Mr.Brooks MUSTshooter
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר אוקי תודה כולם...! ירוןX אני בטוח יבוא אלייך, רק יסדר את המנוע של הסבוארו שעוד מעט מת... Internal אני צריך לנוח מהשרות הזה שלי לפחות חודש לפני שאני קם מהמיטה. udii כך שמעתי, מקווה שזה נכון
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים סרטים שראיתי בחג ואני ממליץ.Hot fuzz - תראה את זה בלי לקרוא על זה, בלי ספוליירים בלי כלום, הקומדיה הכי טובה שראיתי בכמה שנים האחרונות.Sunshine - מדע בדיוני חמוד, על משימה להגיע לשמש ולהציל אותה, ופסיכולוגיה בין אנשים.The condemned - הפקת תוכנית ריאלטי ע"י שילוח 10 פושעים שנידונו למוות לאי בודד, וזה ששורד אחרון יוצא לחופשי... נחמד, לא יותר.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים עוד 20 ימים!!!בלאט... מה סרטים עכשיו אולי כמה סדרות... אבל לקרוע את העיר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.